Şimdi Ara

DH Pokémon Vortex Takımlar ve Takım Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 5 senedir Pokémon'un çeşitli web bazlı oyunları ile ilgilenmekteyim. Takım yapmak isteyen ya da takımlarını paylaşmak isteyen arkadaşlar için seviyeli bir başlık açmak istedim. Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
    Benim takımım:

Mystic Armaldo

Ataklar
    Shadow Rush
    Trickery
    Bug Buzz
    Rock Wrecker

Mystic Blaziken

Ataklar
    Shadow Rush
    Trickery
    Blue Flame
    Focus Punch

Mystic Ditto

Ataklar
    Shadow Rush
    Trickery
    Explosion
    Bug Buzz

Mystic Ludicolo

Ataklar
    Shadow Rush
    Trickery
    Frenzy Plant
    Hydro Pump

Mystic Metagross

Ataklar
    Shadow Rush
    Trickery
    Doom Desire
    Future Sight

Mystic Sableye

Ataklar
    Shadow Rush
    Trickery
    Ominous Wind
    Bug Buzz

Oyundaki ismim "Blackened". İsteyenler bakabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: catres

Öhöm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30869542/tm.htm

Sanırım o konu deluge hakkında. Malum deluge foruma ilk geldiğinde çok katılım olduğu için böyle bir konuya gerek duyuldu. Artık gerek yok bence.
  • Craterle hemen hemen aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: catres

Öhöm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30869542/tm.htm

Sanırım o konu deluge hakkında. Malum deluge foruma ilk geldiğinde çok katılım olduğu için böyle bir konuya gerek duyuldu. Artık gerek yok bence.

Evet o konu deluge hakkında. Vortex'e yeni patch geldiği için katılım her geçen gün artmakta. Bu tür konularda kendim için söylemem gerekirse tüm web bazlı pokemon oyunları birbirine karıştırdığı için hiç bir şey anlaşılmıyor.

@Yasin Köse
    Oyundan mı yoksa takımımdan mı bahsediyorsun? :)

• Kardeşim yanlış anlamada , akıl vermek gibi olmasın.
    Teamın hakikkaten guzel. Ama yani bence bir tane
    buz skilli de koy yani.. çünkü buz skilleri toprak pokemonlarına cok vuruyor bliorsundur. =)

Anıl çetin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl Cetin -- 20 Nisan 2011; 1:00:37 >
  • Team hoşmuş.Forumda sürekli oynayan bi Yasin var galiba.
    Belki bende başlarım Black Burn charın anahtarlarını ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Rock Wrecker
    Faint Attack
    Bug Bite
    Knock Down

Cross Chop
    Brick Break
    Scratch
    Leer

Mega Drain
    Slam
    Grass Mixer
    Leaf Blade

Earth Power
    Hydro Pump
    Bubblebeam
    Aurora Beam

Thundershock
    Shock Wave
    Quick Attack
    Slam

Flame Wheel
    Quick Attack
    Lava Plume
    Headbutt

Not: Tamamı Lv. 100'dür. Tüm rozet ve ligleri tamamladıktan sonra oyunun çok tadı kalmadı. Arada girip kontrol ediyorum, on dakika falan gezinip çıkıyorum sıkmaya başladı artık.
    Nickname: Granum

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Team hoşmuş.Forumda sürekli oynayan bi Yasin var galiba.
    Belki bende başlarım Black Burn charın anahtarlarını ver.

Gel MSN'e veriyim. Bu arada bizim char çok güçlü söyleyimde her pokeden var nerdeyse.(5.nesil yok.)

Fairy Tale: O nasıl bir takım Takımın tamamen D/S/M/A olmalı bir kere. Sevdiğin pokemonların hepsinin sende olması lazım. Böyle olursa oyunu bitirmiş sayılırsın.

• Oynayanlar başlamış yine. Ana Konumuzu uplayalım. :)
  • Ben DSMA'ya nedense ısınamadım normaller akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPiqLetxD

Kardeşim yanlış anlamada , akıl vermek gibi olmasın.
    Teamın hakikkaten guzel. Ama yani bence bir tane
    buz skilli de koy yani.. çünkü buz skilleri toprak pokemonlarına cok vuruyor bliorsundur. =)

Anıl çetin.

İlk başta Blizzard yapmıştım ilk skilleri, fakat açıkçası pek bir işe yaramadı. Ben de her birine yeni gelen 1,000,000 ücretli skill'den ekledim, ek olarak Dark türünün ek güçlü saldırısı olan Trickery ve çok işime yarıyor açıkçası. Shadow Rush'tan da Blizzard aldığımdan çok daha olumlu sonuçlar aldım. Memnunum takımın şu anki halinden yani.

• Ya tabiki shadow daha kuvetli bir skill ama yani bak şimdi shadow la vurursun 250 falan sanırım. Bendede var zekrom ve arceus ta o kadar vuruor.
    Ama simdi dusun 1.000.000 deyermi. Bence deymez.
    Blizzart alırım tas pokemonunla savasırken o 400 vuruor. Ama simdi shadow vurunca 250 2 kere vurmus olursun. Cunku bende verdim o parayı o skille ama ne bilim. 1 focus punch olsun 1 earthquake olsun , bunların yerini tutmuyor. Dene istersen yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tale

Ben DSMA'ya nedense ısınamadım normaller akar

D/S/M/A daha değerli normaller para etmez.Trainer kullanıyorsun oyunda değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tale

Ben DSMA'ya nedense ısınamadım normaller akar

D/S/M/A daha değerli normaller para etmez.Trainer kullanıyorsun oyunda değil mi?

Hayır kullanmıyorum. Zaten oyun gymleri bitirince sıkıyor, trainerlarla hemen bitirseydim tamamen bayacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPiqLetxD

Ya tabiki shadow daha kuvetli bir skill ama yani bak şimdi shadow la vurursun 250 falan sanırım. Bendede var zekrom ve arceus ta o kadar vuruor.
    Ama simdi dusun 1.000.000 deyermi. Bence deymez.
    Blizzart alırım tas pokemonunla savasırken o 400 vuruor. Ama simdi shadow vurunca 250 2 kere vurmus olursun. Cunku bende verdim o parayı o skille ama ne bilim. 1 focus punch olsun 1 earthquake olsun , bunların yerini tutmuyor. Dene istersen yani.

Takımı kurarken hep farklı türlerde pokemonlar seçtim ve neredeyse her tür saldırıyla donattım. Shadow işin biraz hava atma kısmı. Memnunum şu an için.
  • Aynen bendede var o skill den ama yeni aldıgım pokemonlarda yok. Ya bu Celebi (eternal) nedir bole.
    Damage işlemiyor. Her pokemonla vurdum denedm
    Yok yav hc bi skill işlemiyor.
    Ama o shadowpunch skilli 210 civarı vuruyor ama o bana tek atıyor =)) gercekten fena bir pokemon =)
  • İyi yapmışın.Şu armaldo hangi pokeden evolve?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 22 Nisan 2011; 19:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

İyi yapmışın.Şu armaldo hangi pokeden evolve?

Anorith'den. Favorilerimden biri, çok kişi almaz takımına fakat Crater zamanında tek başına Armaldo ile kaç kez takım almışımdır kim bilir. Hep en üste koyardım.
  • Armaldo efsaneydi.Birçok kişinin takımında vardı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.