Şimdi Ara

sistem 1-9 nasıl hesaplanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
65.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben sistem kuponu yapcam tercihim sistem 1-9 ancak bazı sorularım var.

    1-) sistem 1-9'un kazanç hesaplaması nasıl oluyor ?

    2)sistem 1 ve sistem 1-9 aynı şeymi ?



  • Beyler böyle konular açmadan önce iddaa'nın kendi sitesinde bulunan "İddaa nasıl oynanır?" kitapçıklarını okuyun. Şayet okumanıza rağmen kafada sorular varsa, o zaman yanıtlarız biz de. Ben senin okuduğunu varsayarak söyleyeyim:

    Öncelikli olarak sistem 1-9 yapmanın iki ihtimali var: Ya MBS'si 1 olan maçlardan oluşan kupon yapmalısın, ya da sistemde banko olayını kullanmak zorundasın. Bu ikisinden biri olmadan sistem 1-9 yapamazsın. Diyelim senin kuponun 12 maçlık ve bütün maçların MBS'si 3 olsun. Sen ilk baştan buna sistem 1 oynayamazsın çünkü sistem 1 demek, o kupondan 1 maçlı kuponlar çıkarmak demek fakat senin kuponundaki maçların MBS'si 3. Şayet sen 2 tane banko maç işaretlersen, sistem 1 yapabilirsin çünkü senin o banko maçlar sisteme eklenmiyor; banko dediklerin zaten tutmak zorunda.

    Kazanç hesaplaması, sistemde oluşan kupondaki maçların oran çarpımı olur. Bunlar ayrı bir kupon muamelesi görürler.

    Sistem 1 ve Sistem 1-9 aynı şey değildir. Oynadığın toplam maç sayısına bağlı olarak bu değerler değişir.

    Edit: İmla hatası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 18 Nisan 2011; 17:14:49 >




  • okudun hocam iddaa sitesinden pek aydınlatmadı o yüzden buraya yazdım. banko kullanarak 1-9 yapmak istiyorum ben. yani 3 banko 9 da normal mac yapıp oynamak istiyorum

    mesela bankolar tuttu . alttan en 6 mac tutması gerekiyormus falan diyorlar bu doğru mu ? yoksa sadece bankolar tutarsa para alıyor mu olacağız ?
  • Sadece bankolar tutunca direkt para alman için Sistem 0 da oynayabilmen lazım. Sistem 0 demek zaten sadece o banko maçlardan oluşan kupon demek. Diyelim toplam 10 maç oynayacaksın, 3 tane de banko işaretledin, bütün maçların MBS'si 3.
    Eğer sistem 0-1 oynarsan, sadece bankolardan oluşan 1 kupon ve bankoların yanına teker teker ekleyip oluşturduğun 7 kupon oynamış olursun. Toplamda 1+7den 8 kuponun olur.
    Eğer sen 10 maçtan 3ünü banko seçiyorsan, zaten en fazla yapabileceğin sistem 7dir. O da kuponda bulunan 10 maçın da bir kuponda kombine olarak oynanmış halidir.
  • peki bikac sorum daha var

    1- toplam kac para vercez bu sisteme ?
    2- 1-9 oynamak kazanclı mıdır ? yoksa o paraya baska sistemlere mi bakayım ?
  • Beyim bir şeyi yanlış anlıyorsun: Genel olarak her kupona Sistem 1-9 oynanmaz. Sen kaç maçlık kupon yapacaksın mesela bana örneğini ver, ne istediğine göre açıklayayım sana; daha kolay anlaşılır.
  • bütün kuponu doldurmayı düsünüyorum ben . ksura bakma hocam derdimi anlatamadığım için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.