Şimdi Ara

9780 mi önerirsiniz 9800 torch mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hangisini önerirsiniz hemen hemen aynı fiyattalar.İlk blacberry telefonum olucak + ları - leri nedir

• Bence ikisi çok farklı yapıda telefonlar, tamam torch hem dokunmatik hem de qwerty klavyeye sahip ama sırf blackberry olsun diye telefonu alıyorsan ve uygulama, eğlence istiyorsan eğri oturup düz konuşmakta fayda var.
  • Telefonu değiştirme zamanı geldi değişiklik olsun diye alıyorum.telefonu telefon olarak kullandığım için önemli değil yani oyun falan filan oynamam müzik dinlemem film izlemem internete girerim sms atarım birde alo derim o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 18 Nisan 2011; 10:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Telefonu değiştirme zamanı geldi değişiklik olsun diye alıyorum.telefonu telefon olarak kullandığım için önemli değil yani oyun falan filan oynamam müzik dinlemem film izlemem internete girerim sms atarım birde alo derim o kadar.

Tamam o zaman blackberry bir seçenek olarak dursun. Başka telefonlara bak bence, çünkü internet performansı olarak bb'den daha iyi telefonlar var. En basitinden Samsung Wave 1 veya Wave 2; Bada OS kullanıyor, uygulamalar gün geçtikçe artıyor, internet performansı güzel.Samsung galaxy s, galaxy sl; android kullanıyor, inanılmaz uygulama yelpazesi, güzel internet performansı. Sony Ericsson xperia neo gelecek 1-2 ay içerisinde ona da bakabilirsin. Büyük ihtimalle o da bu fiyatlara yakın olur.Eğer bütçeni 200-300 tl artırırsan pazardaki en iyi telefonları alabilirsin.LG optimus 2x gibi, samsung galaxy s2 gibi.Saydığım tüm telefonlar seni uzun seneler rahatça götürür.Karar senin.Mesaj için hepsi ideal.

• 1-2 haftadır araştırıyorum dediklerinin hepsine baktım fakat hiç birini beğenmedim.9780 ve 9800 arasında bir tercih yapıcam bu kesinleşti
  • quote:

1-2 haftadır araştırıyorum dediklerinin hepsine baktım fakat hiç birini beğenmedim.9780 ve 9800 arasında bir tercih yapıcam bu kesinleşti

O zaman ben olsam torch alırdım, ekrandan dolayı.Sonuçta büyük olursa ekranı daha eğlenceli oluyor. Peki nereden alacaksın telefonu?
  • Karar vermedim daha nerden alıcağım.Birde 9800 da çevresindeki krom kaplama dökülüyor diyorlar doğrumu bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce 5c mi 4s mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Karar vermedim daha nerden alıcağım.Birde 9800 da çevresindeki krom kaplama dökülüyor diyorlar doğrumu bu

İlginçtir ki ben de bir videoda torch'un üzerindeki oparetör logosunu kazımaya çalışıp başaramayan ve bir çizik bile olmayan bir video izlemiştim.Düzgün kullanılıp, orijinal bb kabında kullanırsanız bence böyle bir şey olmaz. Telefoncularda satılan bazı kaplar standart kalitede olmadığından kromu söktürebilen maddeler bulunduruyor olabilir. Ama bir krom için telefon değiştirmeyin bence.
  • bana çok gereksiz geliyor 9800, hem dokunmatik hem tuşlu bi garip yani ve biraz büyük bence.. Ama belkide dokunmatik telefonları sevmediğim için bi türlü benimseyemedim 9800ü.. ben 9780 kullanıyorum ve memnunum, öneririm
  • Teşekkürler 9800 de karar kıldım
  • Vatanda BB Torchu kullanmıştım fakat işletim sisteminde bir yavaşlık hissettim sonra xperia x10uda denedim telefon android 1.6 olmasına ragmen çok seri ve 1080p görüntü kalitesiyle torchdan daha alınabilir olduğunu anladım.komşunun 9780i denediğimde ise bb curve 8520den dahi farkı olmadığını sadece 3g hızında interneti olduğunun farkına vardım ama tabi 9800 vs 9780 dediğimizde 9800 daha alınabilir gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Vatanda BB Torchu kullanmıştım fakat işletim sisteminde bir yavaşlık hissettim sonra xperia x10uda denedim telefon android 1.6 olmasına ragmen çok seri ve 1080p görüntü kalitesiyle torchdan daha alınabilir olduğunu anladım.komşunun 9780i denediğimde ise bb curve 8520den dahi farkı olmadığını sadece 3g hızında interneti olduğunun farkına vardım ama tabi 9800 vs 9780 dediğimizde 9800 daha alınabilir gibi duruyor.

burda ne demek istediniz anlayamadım pek?
  • quote:

Beyler hangisini önerirsiniz hemen hemen aynı fiyattalar.İlk blacberry telefonum olucak + ları - leri nedir

Dostum, ikisi arasında kaldıysan bence 9780. Ben 9800'a 4 ay zor dayandım. Zangır zungur bir klavye ve kesinlikle ergonomik değil. Oysa ki bold oldukça sağlam ve ergonomik bir telefondur. Tel, mesaj ve mail diyorsan kesinlikle bold. Dibine kadar internet diyorsan htc desire hd, bence rakipsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

quote:

Vatanda BB Torchu kullanmıştım fakat işletim sisteminde bir yavaşlık hissettim sonra xperia x10uda denedim telefon android 1.6 olmasına ragmen çok seri ve 1080p görüntü kalitesiyle torchdan daha alınabilir olduğunu anladım.komşunun 9780i denediğimde ise bb curve 8520den dahi farkı olmadığını sadece 3g hızında interneti olduğunun farkına vardım ama tabi 9800 vs 9780 dediğimizde 9800 daha alınabilir gibi duruyor.

demek istediğim androidin hızlı gelişir bir platform olduğu vede xperianın 8 mp olup 1080p(hd) çekim yapabildiği torchun ise 5 mp kamerası bulunuyor.

• Her markanın uzmanlaştıgı ürünlerini kullanmayı tercih ederim. Blackberry'de klavyeli modellerde basarılı oldugu için ben klavyeli modellerini kullanmayı tercih ediyorum.
    9700 kullanıyordum 1 hafta önce 9780 kullanmaya basladım ve önerim 9780 almanız.
    Torch sorunlu bir model ve yaz sonu yenisi cıkacak önerim kesinlikle 9780 ve siyah renk almanız yönündedir.

Şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Güle güle kullanın.
  • @visualize

Teşekkür ederim.

Morelim bozuldu şimdi ne tür sorunları var tam olarak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

quote:

demek istediğim androidin hızlı gelişir bir platform olduğu vede xperianın 8 mp olup 1080p(hd) çekim yapabildiği torchun ise 5 mp kamerası bulunuyor.

üzgünüm ama dediğiniz yanlış.xperia x10 480p kalitesinde çekim yapabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Her markanın uzmanlaştıgı ürünlerini kullanmayı tercih ederim. Blackberry'de klavyeli modellerde basarılı oldugu için ben klavyeli modellerini kullanmayı tercih ediyorum.
    9700 kullanıyordum 1 hafta önce 9780 kullanmaya basladım ve önerim 9780 almanız.
    Torch sorunlu bir model ve yaz sonu yenisi cıkacak önerim kesinlikle 9780 ve siyah renk almanız yönündedir.

Şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Güle güle kullanın.

sorunlarını sayabilirmisin
  • Arka kapakta zamanla oynama sorunu var.
    Ve neredeyse hepsinde kızak sallanır bir süre sonra dokunmatik ekranda işlem yaparken bile bir boşluk oldugunu anlar duruma gelirsiniz.
    İnternette araştırın başına gelmiş kullanıcıların yorumları karsınıza çıkacaktır zaten.
  • Evet kasa sorunu baya bi kullanıcıda var soğumak üzereyim telefondan 9780 de 9800 varken cazip gelmio ne yapsak bilemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.