Şimdi Ara

Windows 7'li HTC Mazaa ilk defa görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haber kaynakları diğer bir deyişle muhbirler sayesinde bazen fotoğraflarla, bazen videolarla bazense sadece yazılı olarak firmaların gelecek ürünleri hakkında bilgi sahibi olmaya devam ediyoruz. Akıllı telefon tutkunlarının buluştuğu XDA Developers'a gönderilen son fotoğraflar da, HTC'nin üzerinde çalıştığı yeni Windows Phone 7'li telefonu Mazaa'ı gün yüzüne çıkardı.


    Firmanın Mazaa kod ismini verdiği öğrenilen telefonun önümüzdeki 6 ay içersinde Sprint aracılığıyla satışa sunulacağı ancak CDMA desteğinin yanı sıra GSM desteği de sunacağı gelen bilgiler arasında. Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla ekranı muhtemelen 3.7 inç olan ve kamerası bir adet LED flaş ile güçlendirilen telefonun diğer teknik özellikleri ise şimdilik bilinmiyor.















  • Htc artik birbirine benzer tel yapiyo dizayn ayni ici farkli
  • iOS ve Android devrinde Windows kabusu...
  • Tek eksiği ekranda mavi elran yok..Onun dışında tam windows telefonu..
  • Her gün yeni bir htc telefon modeli çıkıyor.Hayırlı olsunda hep aynı tipi..
  • bide bizim ülkemize gelse de şunlar alıp bi tane kullansak. artık bu android saçmalığından bizi kurtarsa
  • HTC bile şu 1 ay içerisinde kaç tane ürün duyurusu yaptığını bilmiyor bence iice saçmaladılar. Verizona kendine sağa sola derken hepside özellik olarak aynı yakında istek telefon modeli çıkartma işine girerlerse hiç şaşırmam demekki huylu huyundan vazgeçmiyor alışmışlar fasonculuğa. HTC PALAMUT Announced...
  • öyle yada htc firma değeri olarak nokia yı geride bıraktı.

    ama denilene aynen katılıyorum hep aynı tasarım ve aynı özellikler. biri 8 olmuş diğer 12 temelde olay aynı.
  • HTC artık "yeni Nokia" oldu. Başarısı ve başarısızlığı ile Nokia'nın aynısı olacak. Bar tipi ve dokunmatik bir telefonda çok fazla tasarım çeşitliliği şansı yok birbirine benzemesi normal ama çok fazla model çıkarması Nokia'nın yanına yaklaştıracak.
  • arkadaşlar abartmayın cihaz trophy'nin CDMA versiyonu
  • bu kadar çok model çıkması hiç iyi değil ortalık çarşamba pazarına döndü çıkarıyolar sanra destek yok bişey yok orada kalıyoruz.
  • HTC'nin de suçu yok WP7 telefonların tasarımında. Microsoft sağolsun donanım ve yazılım esnekliğini sınırladığından Samsung da olsa HTC de olsa WP7 telefonlar birbirine benzeyecek.
    Arkadaşın biri bu tekdüze telefonların kendilerini Android SAÇMALIĞIndan kurtaracağını sanıyormuş. Biraz teknolojiyi takin de yorum yapın :D
  • android varken salak windows u kim ne yapsın yaw:D
  • ya ama çeşitsiniz, adamlar satmadığı malı çıkarırmı ? Sen daha iyi bilcen adamın profesyonel satış sorumlusundan sanki .) Kim ne yapsınmış, senbişey yapma zaten yapan yapıyor demeki .)
  • wp7 e vakit ayıracağına markete program yapsınlar ios varken ne android nede wp bi şeye yaramaz apple store le hic birisi yarışamaz bana kalırsa.Salak saçma htc hd2 windows 1600 tl verdim ne bankaya nede başka bir işime yarıyordu.900 e sattım 3 ay sonra iphone 4 aldım yapamadığım giremediğim banka hesabı yok uygulama programlar oyunlar araçlar cabası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KRALL

    wp7 e vakit ayıracağına markete program yapsınlar ios varken ne android nede wp bi şeye yaramaz apple store le hic birisi yarışamaz bana kalırsa.Salak saçma htc hd2 windows 1600 tl verdim ne bankaya nede başka bir işime yarıyordu.900 e sattım 3 ay sonra iphone 4 aldım yapamadığım giremediğim banka hesabı yok uygulama programlar oyunlar araçlar cabası.


    Başlıkdaki mevzuyu biraz çarpıtmış olacağız ama dediklerine kısmen katılıyorum, hele windows 6.5'lu HD2 olayına tamamen .. Ama şöyle bir durumu göz ardı etmemek lazım, ne kadar farklı ve tutarlı işletim sistemi çıkarsa tüketiciye o kadar yarar. Eskiden android de işcep doğru düzgün çalışmazdı millet kıvranırdı baktılar talep arttı kullanıcı fazla adamlar andorid için işcep çıkardı. Aynı şekilde birçok uygulama bu şekilde yaygınlaşmakta dolayısıyla bu da bize yaramakta.

    Dizayn, tasarım ve çeşit çıkarma olayına gelince HTC daha samsung ve nokia ile yarışma düzeyine gelmedi diye düşünüyorum. Bu 2 markaya ve çıkardığı modellere bakarsanız HTC'nin daha çok ekmek yemesi lazım Kaldıki HTC'nin çok daha özgün ve kalite modeller yaptığını düşünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    bide bizim ülkemize gelse de şunlar alıp bi tane kullansak. artık bu android saçmalığından bizi kurtarsa


    Valla kurtarsında rahat edelim :) Androidi bilenler kullansın bilmeyenler bulaşmasın.. Günah keçisi Android ya valla :)

    Bu konuda bile Androide sallıyorsunuz.. IOS muş W7 miş ikisi benziyor tabi özde ondan seversiniz Android kullanmayın !
  • androide laf edenlere sözüm, andorid 1.5 1.6 dan beri gayet stabil çalışan versiyonlar. nokia demişsiniz symbian saçmalığı devam ettikçe nokianın burnu moktan kurtulmaz. windows mobile ve saçma sürümlerini de biliyorum. geleceği en parlak olansa android.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.