Bildirim
2,5TL internet kullanım ücreti...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Son iki faturadır 2,5tl internet ücreti diye bir ücret yansıtıyorlar faturaya...İnternet kullanmadığım halde nerden çıkıyor bu ücret?...Başka başına gelen varmı?...Mh ye mesaj yolladım bakalım ne diyecekler...
mh ara interneti kapattır, merkezden interneti girmeyi kapatsınlar kullanmayacaksan 1 kb bile girsen 2.5 tl yazıyor ilerde internet paketi alırsan mh arayıp açtırırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Nisan 2011; 23:12:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: efem-35
quote:
Son iki faturadır 2,5tl internet ücreti diye bir ücret yansıtıyorlar faturaya...İnternet kullanmadığım halde nerden çıkıyor bu ücret?...Başka başına gelen varmı?...Mh ye mesaj yolladım bakalım ne diyecekler...
mh ara interneti kapattır, merkezden interneti girmeyi kapatsınlar kullanmayacaksan 1 kb bile girsen 2.5 tl yazıyor ilerde internet paketi alırsan mh arayıp açtırırsın.
Güzel fikir
ama bunu yaptıgında MMS te gitmiyor gelmiyor..
-
Ben operatör üzerinden internete girmediğime eminim...Geçen yıl olmuyordu bu olay...2011 in girişi ile başladı... -
quote:
Ben operatör üzerinden internete girmediğime eminim...Geçen yıl olmuyordu bu olay...2011 in girişi ile başladı...
ben cep telefonu üzerindeki bütün internet ayarlarını sildim yani internete bağlanmak istesen hayata internete girmez ama birgün cep telefonundaki fotoları bluetooth ile pc aktarırken ya da bluetooth ayarlarını kurcalarken cep internete bağlanmış ve 15 kb veri harcamış birgün sonra online bir baktım 2.5 tl yazmış fatura gelince olay kesinleşti bende hemen türkcell mh arayıp yukarıda bahsettiğim gibi türkcellden interneti kapattırdım şimdi hayatta girmiyor keşke türkcell az olarak girilen internetten cüzi bir tl alsa ama ne yazık ki 1 kb bile girsen 2.5 tl.yi anında kesiyor faturana ekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 18 Nisan 2011; 0:16:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Basri Mutaf
quote:
Orijinalden alıntı: efem-35
quote:
Güzel fikir
ama bunu yaptıgında MMS te gitmiyor gelmiyor..
yok MMS apnsini kapattırmazsınız sadece wap ve internet i kapatın dersiniz. bir de eğer ilk görüşmeniz sonrasında iade yapılmadıysa tekrar arayıp, telefonumdan direk olarak 0.facebook.com a yada wap.tonlakazan.com gibi ücretsiz bir siteye girdiğinizi ondan dolayı aslında ücretlendirme olmaması gerektiğini vs. söyleyin daha yüksek bir ihtimalle iade ediliyor.
-
Şimdi dönüş yaptılar ve 0-1mb arası 2,5tl falan filan anlattı yetkili...Sonuçta kullanmışsınız diyorlar...Ben eminim kullanmadığıma...Cihaz n95 internete girmeden önce nerden bağlanılsın diye soruyor her seferinde...Ama anlatamadık.. -
Turkcell'in kızdığım 2 noktasından 1 tanesi. -
turkcell faturalı hattımız var aynı zaman da vodafone kullanıcısıyım :)
turkcell faturasında hiç girmediğim halde 2.50 tl internet kullanım ücretini gördüm ben de.. aradım internete tamamen kapanmasını istiyorum dedim. gprs vs.. ne varsa kapadılar bakalım ne olacak :)) -
Bende işcep kullanıyorum diğer opertörler ücretsiz bağlandığı halde tcell ücret kesiyor. taahhüt 10 temmuzda doluyor 11 temmuzda turkcelle baybay... -
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
Turkcell'in kızdığım 2 noktasından 1 tanesi.
diğer operatörler kullandığın kadar fatura ediyorlar diyelim 10 kb kullandın 2 veya 3 kuruş fatura ediyorlar ama türkcell niye böyle yapıyor? ille herkes internet paketi almak zorunda değil herhalde -
quote:
bende de var öyle bişey, nete girdiğimi hatırlamıyorum.
tarihe baktım hafta içi işte olduğum bi zaman, pc varken neden telden gireyim. ama belki girmişimdir diye düşündüm es geçmiştim ama acaba genel bi hata falan mı yaptılar -
quote:
var kardeş bende sendenim ben aradım mh yi dönüş bile yapmadılar form düzenledi size dönüş yapılacak dediler hatta telefonuma mesaj bile geldi sorunuz türkcele iletildi en kısa sürede size çözülecek diye ama nafile üfürükten teyyare kaliteymiş kalitesi batsın amma haram para nereye kadar ayakta tutar bak uzanlara telsim ne oldu bunların da sonu o olur merak etme ben hakkımı helal etmiyorum -
rapator hocam merhaba, arkadaşın dedigi gibi arayın mh yi internet erişimine kapattırın hattınızı.
ayrıca dikkatimi çeken şu,diger hatlar birkez girdiginde 10 kb falan kullansan 0.10 veya 0.20 kuruş olurken turkcellde niye direk 2.50 lira.
valla soyguncu bu turkcell arkadaş -
Vay anasını yaa adilik bu resmen , bana da aynısını yapıyorlar son aylarda gelmeye başladı 2,50 tl
İnternetle hiç işim olmaz zaten telefonun kendine hayrı yokki internete girsin. -
benden de kesmişler bu ay.2,xx kb kullanmışım .kullanmadım arkadaş.iptal ettirdim internetimi. -
aynı olay benim başıma defalarca geldi nerden baksanız 10 kere şikayet vara şikayet ettim olmadı turkcell ne yaparsanız yapın bu olayda 2,5 tl yansıtıyor resmen tuzak kurmuş aga takılsınlar diyebekliyor aynı olay ön ödemeli hatta olsa yansıttığı tutar 5 kr. dur. turkcell in faturalı hatlara yaptığı iylik anlaşılan bu. -
internete girmeseniz bile geliyor bu ücret.apn açık olduğu icin.bir nevi internet bağlantısına hazır konumda olduğu için -
Bugün kardeşimin faturayada baktım aynı şey onda da var...Yazık günah ya...Kesin bi iş var bunda...
Mh aradığında hangi siteye girmişim söylermisiniz dedim...internet üzerinden girdiğiniz için göremiyorum, waptan girseydiniz söyleyebilirdim diyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 19 Nisan 2011; 11:16:50 > -
quote:
Bugün kardeşimin faturayada baktım aynı şey onda da var...Yazık günah ya...Kesin bi iş var bunda...
Mh aradığında hangi siteye girmişim söylermisiniz dedim...internet üzerinden girdiğiniz için göremiyorum, waptan girseydiniz söyleyebilirdim diyor...
göremiyolarmışmış, attığımız mesajları okuyup konuşmaları dinleyebiliyolar da internete girdiğimizi mi göremiyolar.
yalanlarını yiyeyim...
Benzer içerikler
- faturaya ek alınan telefon borcu kapatma vodafone
- açık hat nedir
- kurumsal hattı bireysele çevirmek
- turkcell bireysel ses hattı nedir
- son ay cayma bedeli çıkar mı
- 5g ihalesi ne zaman
- e devlet tarife karşılaştırma
- türk telekom internet çekmiyor
- e sim
- turkcell internet gönderme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X