Şimdi Ara

Baca Deliğine Fan Sistemi projem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın hemen 30CM yanında bulunan baca deliğine bilgisayar fanı koyup havalandırma sistemi yapmak istiyorum. Evim doğalgazlı ve bilgisayar tozlandığından dolayı pencere açmıyorum 12CM'lik fandan baca deliğine monte edip havalandırma sistemi yapmak gibi bir fikir geldi aklıma fan falan herşey tamam bilgisayara bağlamadan gücünü prizden vermek istiyorum ama direk bağlayamam nasıl olacak?

• 12v adaptörleri var onlardan kullanabilirsin.
  • 12v bir adaptör işinizi görür adaptörü prize takıp diğer uçlarınada fanı bağlamanız gerek
    istediğiniz zaman açıp kapamak içinde araya on-of butonu koyabilirsiniz hatta fan devrine müdahale için birde kontrolcü takılabilir
  • Teşekkürler 12V adaptör alayım deneyeyim o zaman
  • modem ile gelen adaptördeb fazladan varsa onu kullanabilirsiniz

ben 2.si bir arada yaptım hem lap top sogutucusu hem vantilatör

dostum bu arada fan a 1 tane filtre tak malum bu aralar her yerden polen gibi bişe yagıyo hemde toz girmez bacadan

aslında bu bacalı evler icin iyi bir teknik dumandan bogulucam derdi olmaz
  • Böyle bir işin sisteme hiç bir getirisi olmayacağı gibi, zararı da olur diye düşünüyorum..
    Kasadan bacaya boru bağlantısını görüntüsü pek hoş olmaz ve kasayı istediğin tarafa çekemezsin gibi...
  • bacadan ne geleceği belli olmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya kurum inerse ozaman yandığının resmi bence 20 tl ver bitane blower al ayda bir temizlersin onnla kasanı hem odanda hava almış olur seninde ciğerlerin bayram eder biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

ya kurum inerse ozaman yandığının resmi bence 20 tl ver bitane blower al ayda bir temizlersin onnla kasanı hem odanda hava almış olur seninde ciğerlerin bayram eder biraz

Blower dediğiniz kompressör gibi hava üfleyici sanırım. Süpürgenin ters tarafı idare ediyor ben havayıda temizlemesi açısından düşünmüştüm apartmanda soba kullanan yok her dairenin bacası kendine sanırım.

• al bitane pervane.sök uzaktan kumandalı arabadan motor.bağla peçete japon karışımı ile.bağla pirize bu kadar
  • her baca ayrı olurmu herkesinki ortaktır veya binanın yarsı bi bacaya yarısı başka bacaya.her daireye özel baca yok malesef :) cama aspratör takmak daha mantıklı fan şeklinde olanlardan
  • Karadenizli misin ? Hayır yani ilginç fikirler onlardan çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass system forever

Karadenizli misin ? Hayır yani ilginç fikirler onlardan çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın.

Hayır uzak akrabalarımda bile karadenizli yok
  • bence de problem olur hiç uğraşma makinen çok ısınıyorsa kasa kapağını açık bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagan34

bence de problem olur hiç uğraşma makinen çok ısınıyorsa kasa kapağını açık bırak

Hocam ısınan makine değil benim. Bendede kapak yok ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 16 Mayıs 2011; 22:34:22 >
  • nasıl kapak yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

nasıl kapak yok?

Kendi vücudumu kastetmiştim yapma dediniz kaldı proje öyle sadece sözde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.