evet yaptım ekliyorum seni psn adresim Lespaıdinho
hayırlı olsun hocam inşallah overall arttırdıktan sonra guzel maçlar cıkarırız zaten oyun tarzın ii tek eksik gelişme
TAKIMA CB ALINACAKTIR TEK EKSİK TECRUBELİ 1 CB TAKIMIMIZIN PUAN 5500 LİGDE 10. UYUZ KOVALIYORUZ BEYLER 120 GALİBİYET 4 MALUBİYET SADECE BU LİGDE HAK EDİYORUZ BU HAFTA SONU VERİMLİ GEÇİRMEYE BAKALIM
başarınızın devamını dilerim osman,umarım cb oynıyacak biri çıkar pek sevilen mevki değil:)
Orijinalden alıntı: matai
başarınızın devamını dilerim osman,umarım cb oynıyacak biri çıkar pek sevilen mevki değil:) [/quotyabancı birsuru ama forumdan turk olan bir arkadaş olsun istiyorum eskiden 5 tane vardı takım bozup ara verdim başka clublere gitmişler saygı duydum yapcak bişi yok
quote:
Orijinalden alıntı: boranl1
evet yaptım ekliyorum seni psn adresim Lespaıdinho
akşalmları gelirsen sevinirm hocam antep maçından sonra psndeyiz
Dediğin şarkı bu muydu Osman?
And I'm like Baby, baby, baby ohh Like baby, baby, baby noo Like baby, baby, baby ohh I thought youd always be mine, mine Justin Bieber Baby lyrics found on
Baby, baby, baby ohh Like baby, baby, baby noo Like baby, baby, baby ohhh I thought youd always be mine, mine
quote:
Orijinalden alıntı: CanerGundogdu
Dediğin şarkı bu muydu Osman?
And I'm like Baby, baby, baby ohh Like baby, baby, baby noo Like baby, baby, baby ohh I thought youd always be mine, mine Justin Bieber Baby lyrics found on
Baby, baby, baby ohh Like baby, baby, baby noo Like baby, baby, baby ohhh I thought youd always be mine, mine
gece cok mu içtin caner hayırdır
CB ARANIYO YOK MU LA
quote:
Orijinalden alıntı: CanerGundogdu
SANA LOGO YAPTIM COK ONCEDEN YAPAMIYORUM DEDİN YALANCI ŞEREFLİ KARDEŞİM BENİM ADAM OL BANA OLE KUFUUR ET
Selam Dostun Clube Katılmsk istiyorum 38 yasındayım almanyadan katılıyorum sorun olmassa oynayabilirim gerçek hayatta profesyonel futbolcu olarak alman amator liglerinde oynadım almak istersen sevinirim kaleci dışında mevki önemli değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme