Şimdi Ara

Adminler.. Bu konu silinsin.. Tavsiye edilen bir mekanın adı darbeci şerefsizlerle anılıyor.. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
109
Favori
167.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Datça marmaris arasında meşhur diye mavi pide'ye uğradık. Bence porsiyonları çok az ve gereksiz pahalı.
    Ben közlenmiş patlicanlı, kaşarlı, kuşbaşılı pide eşim de peynirli pide yedi. İkimize de yetmedi. Arkasından kıymalı söyledik terkar.
    Lezzet güzel ama fiyata göre doyum oranı bence sıfır.
  • selimy34 kullanıcısına yanıt
    Mavi Pide ilk 10 pideci arasında gösterilse de bence de öyle çok ahım şahım bir yönü yok.

    Ama dere kenarında ördekler, şırıl şırıl akan su, balıklar ağaçların gölgesi filan güzel mekan.

    Hala o çevrede iseniz Datça'da Zekeriya sofrasına uğrayın.

    Güzel yöresel yemekleri var.
  • Ankara istanbul arası otobanda highway outlette duruyorum orada bayağı bir seçenek var.
    Doner kofte burger king yemeğimi yiyip devam ediyorum...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Balıkesir yakınlarında outlet var. Avm ama tüm dükkanlar açık otoparka bakıyor. Yemek için ise tüm ülkede bilindik restoran zincirleri var. Tost ayran ikilisini tavsiye ederim.

    Bir de adidas, reebok falan var, uygun fiyatlı ürünlere denk gelebiliyorsunuz. Bunun dışında Sarar,damat falan var. Tatile diye çıkıp oradaki kiğılıdan takım aldığımı bilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 6 Ağustos 2015; 12:29:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nerede durulmazı yazayım:

    Çanakkale - İstanbul arasında maalesef hiçbir yerde durulmaz. Bursa - İstanbul arasında başta Köfteci Yusuf olmak üzere o kadar hesaplı ve güzel yerler var ki ama maalesef Tekirdağ yolundaki tüm köfteciler porsiyon hesabı satış yapıyor. Sadece çiğ köfteyi kilo ile satıyor. Çiğ 30 tlye satılan köftenin porsiyon usulü kilosu 100 tl'ye geliyor. El insaf yahu. Hadi 50-60 tl olsun ama 100 tl nedir ya
    Diğer taraftan otobanda Silivri çıkışındaki dinlenme tesisi ise tam bir öpme mekanı. Yemek fiyatları hiçbir yerde yazmıyor ve yemekler çok kötü.
    Bu güzergahta en güzeli bir yerleşim yerine girip yemek yemek.




  • wind06 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.

    Bir kaç sayfa geride şurası önerilmişti:http://camlibelrestaurant.com/

    Bir kaç kişiden daha methini duydum ama gitmedim.

    Aslında Çanakkale - İstanbul arasında yemek yemeye gerek yok. :)

    Mesafe kısa 4 saat filan sürüyor.

    Birde Çanakkale'de şuraya uğramalı:http://harbiyiyorum.com/canakkalede-pisi-nerede-yenir-mis-gozleme-pisi-merkez-canakkale/




  • Kayseri-Ankara yolunda Kırşehir civarı konaklamak isteyenler için Kırşehir Açık Cezaevi Uygulama Tesisi'ni öneririm. Kırşehir merkezi çıktıktan yaklaşık 10 km sonra. Aynı bölgede yer alan TŞOF Tesislerine 10 basar. Yemeklerinden ziyade ortam çok güzel. Bahçesi, temizliği ve çayı mükemmel. Araç iç-dış yıkatma ve cezaevlerinde üretilmiş el işçiliği ürünlerinden alma şansınız da var.

    Bu arada İstanbul-Kayseri yolunda normal ücrete güzel mekan yok anladığım kadarıyla. Hadi Ankara'ya kadar otoban. Onu anladık. Sonrasını anlamak güç. Bu aranın lokanta kültürü sıfır. Anadolu'da yemek programlarını nerelerde yapıyorlar anlamıyorum.

    İşte bu düşünceden dolayı Kayseriden dönerken öğle yemeğini Ankara merkezde Özdemir Aspava'da(Hassas'ın oradaki) yiyelim dedik. Yola 2 saat taktık. Ama galiba orası da artık kuzu eti kullanmıyor. Dönerde bir hayli sinir vardı.

    Bu yolda düzgün bir yer söyleyen olursa Allah razı olsun

    Kırıkkale'deki Hocapaşa şimdiye kadar denemediğim tek teklif olarak duruyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bordod

    Kayseri-Ankara yolunda Kırşehir civarı konaklamak isteyenler için Kırşehir Açık Cezaevi Uygulama Tesisi'ni öneririm. Kırşehir merkezi çıktıktan yaklaşık 10 km sonra. Aynı bölgede yer alan TŞOF Tesislerine 10 basar. Yemeklerinden ziyade ortam çok güzel. Bahçesi, temizliği ve çayı mükemmel. Araç iç-dış yıkatma ve cezaevlerinde üretilmiş el işçiliği ürünlerinden alma şansınız da var.

    Bu arada İstanbul-Kayseri yolunda normal ücrete güzel mekan yok anladığım kadarıyla. Hadi Ankara'ya kadar otoban. Onu anladık. Sonrasını anlamak güç. Bu aranın lokanta kültürü sıfır. Anadolu'da yemek programlarını nerelerde yapıyorlar anlamıyorum.

    İşte bu düşünceden dolayı Kayseriden dönerken öğle yemeğini Ankara merkezde Özdemir Aspava'da(Hassas'ın oradaki) yiyelim dedik. Yola 2 saat taktık. Ama galiba orası da artık kuzu eti kullanmıyor. Dönerde bir hayli sinir vardı.

    Bu yolda düzgün bir yer söyleyen olursa Allah razı olsun

    Kırıkkale'deki Hocapaşa şimdiye kadar denemediğim tek teklif olarak duruyor.

    Elmadağa tırmanmadan önce ırmak beldesinde kamyoncuların bolca durduğu tesiler var özelliklede yıldırım tesisleri iyidir. Kırşehirin içine girebilirsen ayrıca. Diyarbakır sofrası vardı hala duruyorsa orası iyiydi




  • Biri bana Susurluk Yörsan tesislerinin ne özelliği var anlatabilir mi?
    Bayram dönüşü bi gireyim dedim, içerisi ana baba günü millet 40-50 Kişilik sıra oluşturmuştur.
    Girdiğimiz gibi çıktık, hayatımda (Allah düşürmesin) Muhtaç kalmadıkça yemek için sıraya girmem.

    Bu insanlar ne için Sırada tost mu? Ayran mı?

    Allah akıl fikir versin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul - Antalya Kaş guzergahim. Bozuyuk Kofteci Yusuf a kadar sorun yok. Sonrasinda ne yapsak nerede dursak tavsiye var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LSG L kullanıcısına yanıt
    Yörsan fabrikasının eski sahibi vicdansızın biriydi.

    Ama ilk açıldığında, dönemine göre lüks tuvaletler koydu. Ayrıca ekmek dilimi kalınlığında peynirle tost yaptı.

    O günlerin ekmeğini yiyorlar. Yoksa aynı anda o kadar çok çeşidi, o kadar müşteriye satan yerden lezzet beklenemez zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenshi kullanıcısına yanıt
    Bozüyük-Kütahya arasında Kümbet kavşağını 1 km geçince sağda Kemal Kükrer var. Orada çay molası verebilirsiniz. Ondan sonra Afyon'a kadar o kalitede bir tesis yok.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Aynı yerden bahsetmişiz. Mc Donald's orası. Fiyatlar fahiş. Ama tesis güzel. Çimenliğine uzanıp dinlenmişliğim var. Bir de sahipleri dürüst. Babam bir seyahatte ceketini orada unuttu. Cebinde cep teli var. Paralar var. Gözlük ve kimlik kartı filan.

    Adamlar bizi aradı babamın telefonundan. Arifiye çıkışından geri döndük. Herşeyi eksiksiz teslim ettiler. Tekrar Ankara tarafına nasıl gideceğim diye sorduğumda da karşılıklı iki tesisleri arasında gizli bir geçit var. Bizi oradan Ankara yönündeki tesise geçirdiler. Ankara tarafına devam ettik.

    Böyle de bir güzellikleri oldu.
  • en güzeli termosunu yiyeceğini alıp kendi yemeğini yemektir,her yer sahtekar dolu,bozuk bayat çöpleri insanlara yediriyorlar 3 katı hesapta yanınıza kar kalıyor,susurluk dışında mola verecek Türkiyede düzgün biryer hiç görmedim.
    özellikle istanbul- ankara arasında hiç durmayın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    mc danalds daki menüler normalin tam iki katı,sultanahmet köftesi bimdeki tavuk köftelerine benziyordu. insanlar yolcu diye bu kadarda yapılırmı çöpe dökülecek yiyecekleri yiyoruz resmen,tesis güzel tabii yemek dışında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Şehirlerarası yollardaki yerler genelde hep kazık. Babam Boludağı'ndaki bir tesisten 1 tane eti topkek aldı. 1 tane de küçük meyve suyu aldı torununa. Toplam 5 TL vermiş. Normalde 50 kuruş topkek. 50 kuruş meyve suyu. Toplam 1 TL. Geçenlerde Boludağı'nı inerken kapanan tesisleri ve kan ağlayan esnafı gösterdim. Bu olayı anlatıp beter olsunlar dedi.
  • Yol üstünde hiç bi tesisde durup yemek yemem, çöp bile almam. Tümü yamyam. Sadece mazot alırım, ha bi de OPET'in helalarını kullanırım.
    İlla yemek yenecekse yolu 2-3 km uzatır, yol üstündeki ilçe merkezine girer, bi iki esnafla "usulüne uygun" konuşur nerede ne yeneceğini öğrenirim.

    Böyle yaparsanız illa ki 10 üstünden 8-9 alacak bi yer yakalarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 8 Ağustos 2015; 18:53:48 >
  • Gecen hafta tatile Sakarya'dan Marmaris'e esim ve 2 yasindaki oglumla gittim. Giderken yol guzegahim Kutahya-Denizli-Mugla uzeriydi. Denizli'ye kadar yemek, çay molasi vermedim. (Sigara molalari hariç :-) Denizli'den ciktiktan sonra Tuna Tesislerine ugradim. İn cin top oynuyordu, korku filmleri gibi:-) Fazla durmadan yoluma devam ettim. Kale ilçesinde yolun solunda Turkuaz petrolun icinde Sarikavak Tesisleri var. Tesadüfen oraya girdim. O yol guzergahi içinde güzel bir tesis. Calisanlari samimi, ilgili, hoş Anadolu insani. 2 kiymali, 2 ayran ve 5 cay=15TL. Pideler çok lezzetli fiyatlar uygun, daha ne diyebilirim ki.
    Marmaristen gelirken İzmir-Bursa yolunu kullandim. Aydin-İzmir arasında otoyolda Hgs yüklemesi yapan bir tesise girdim.WC leri berbat, hijyen sifir. Acligim yoktu. 2 cay,1 ayran=8TL. Cay kaç lira ayran ne kadar anlamadim. İyiki gözleme falan yememisim:-) Zorda kamazsaniz ugramayin bence. İzmir Karsiyaka,da iskele yakinindaki otoparka parkedip trafiğe kapalı sanki İzmir,in İstiklal caddesi gibi bir yere girdik. Caddenin sonuna yakin solda bir donerciye girdik. Arka tarafında küçük bahçesi var. İçerisi ve bahçesi çok hoş. Donerleri güzel.Fiyatları uygun bir yer. Gece yola devam ettim ve Susurluk Yörsan da tost ayran. Millet ayranini övmüştü fakat ben bir fark görmedim, klasik ayran işte. Biraz uyuduktan sonra yoluma devam ettim. Bursa,da Köfteci Yusuf ta köfte. Harika köfte yapıyor. Daha öncede orda köfte yemistim. Tadi ayni ve doyurucu. Boylece tatil yolculuğumu bitirdim.
    Birde sunu diyeceğim arkadaşlar. Tesisleri pahalandiran bizleriz. İstanbul daki cafe yada restoranlardaki fahiş fiyatlara alisip Anadolu daki pahali tesisleri ucuz zannederler var. Bildiğimiz pahali tesislere girmeyelim, onlar kaybetsinler. Bu forumlardaki birçoğumuzun az çok geliri aynidir. Fahiş fiyatli yerleri paylasirsak oralara girmeyiz. Sonuçta yol bu elbet güzel bir tesise yada şehir merkezine cikar.
    Herkese hayirli yolculuklar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Afyon'a yolu düşenler Rafet Usta'ya mutlaka uğrasın. Cumhuriyet'i begenmezsiniz bir daha.

    Karisik spesiyali ni mutlaka yiyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glukhovsky

    Afyon'a yolu düşenler Rafet Usta'ya mutlaka uğrasın. Cumhuriyet'i begenmezsiniz bir daha.

    Karisik spesiyali ni mutlaka yiyin

    afyonda 3 sene kalmış biri olarak rafet ustada cift menü var. yol yoğunken kazık menü. yol sakin dönemlerinde düşük menü. şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.