Şimdi Ara

NTVSPOR STARTV MAC IZLEMEK ICIN UYDU ALICI TAVSIYE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Ntvspor, Startv ve diger kanallardaki mac yayinlari esnasinda olusan sifreleri otomatik cozen uydu alicisi alacagim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Mumkunse cok ucuz bir marka model soyleyin. Ayrica belirteyim boyle kumandadan sifre mifre girmek gerekmesin. Bazilari uydudan kendi sifresini felan bulup cozuyormus galiba onlarda ariyorum. Gecen carsida sordum bir dukkana, eleman dedi Abi 50 TL'e otomatik guncelleme yapan ve sifreleri cozen alici var dedi. Guvenip alamadim. Tesekkurler.

• Unutmadan belirteyim su anda elimde BAFF 5000 PLUS FTA cihazi var. Buna 5-6 ayda bir yazilim yuklersek Ntvspor ve Startv'de ki sifrelenen maclari izleyebilir miyiz? Ya Babam cok seviyor maclari. Su anda mac esnasinda sifreye giriyor. Birde tv'den yayin sesinden baska kaba bir Dınnnnn diye ses de geliyor.
  • hiremco f1 öneririm. hem fiyatı ucuz hem de biss key girilebiliyor.

yalnız dikkat etmen gereken emulu yazanları almak. gittigidiyor da satışı var.. ben aldım rahat rahat izliyorum..
  • hiremconun hemen hemen bütün modelleri ntv,ntv spor,tv8,trt deki maçların şifresini kendi otomatik çözüyor. ben evde hiremco 1453 modelini kullanıyorum. yalnız cihazların lcd tvde sd görüntü kalitesi genelde vasat, bazı kanallarda orta seviyede.

Hiremco 1453 modelini bulamadım? Link verirseniz sevinirim. Sıfır alacağım. Teşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı dert için geçen forumları araştırdım ve hiremco f2 almaya karar verdim. geçen gün elinme ulaştı ve ntvspor'u sorunsuz açıyor. kanal geçişleri, görüntü kaliteside oldukça hızlı boyutu da oldukça ufak, ayrıca uydudan kanal güncellemesi de yapabiliyor tavsiye ederim.
    fiyat olarakta 65-75tl arasında.

bendeki cihaz bu:

NTVSPOR STARTV MAC IZLEMEK ICIN UYDU ALICI TAVSIYE?

Orijinalden alıntı: ft19

hiremconun hemen hemen bütün modelleri ntv,ntv spor,tv8,trt deki maçların şifresini kendi otomatik çözüyor. ben evde hiremco 1453 modelini kullanıyorum. yalnız cihazların lcd tvde sd görüntü kalitesi genelde vasat, bazı kanallarda orta seviyede.

Yahu bende de X3 var ama, maç esnasında şifre girdiğinde öyle donup kalıyor.. (örn. ntvspor) şifre-mifre çözmüyor otomatik olarak..
    elle BIS gireyim dedim; baktım kanalın internette yayınlanan key'leri zaten cihazda da tanımlı görünüyor. fakat buna rağmen çözmüyor.
    fakat bunun dışında tv8 ve trt'de yayınlanan maçlarda sorun yok. star'ı denemedim.
    bilginiz olsun
  • senin cihazda belki sorun olabilir. bende hepsini çözüyor. çözmüyorsa cihazı açıp,kapayın veya kanalı değiştirin, tekrar açın. resetlemiş olursunuz. star ın şifreleme sistemi farklı olduğundan çözmez.
  • quote:

senin cihazda belki sorun olabilir. bende hepsini çözüyor. çözmüyorsa cihazı açıp,kapayın veya kanalı değiştirin, tekrar açın. resetlemiş olursunuz. star ın şifreleme sistemi farklı olduğundan çözmez.

Siz böyle deyince biraz araştırdım. Benim durumumda olanlar için, kanalın ait olduğu TP 'yi silip tekrar eklemeyi önermişler. Akşam yaptım,işe yaradı. isp. ligi maçını izleyebildim.
    Şamp. ligi için de, Star zaten kendi sitesinde keylerini yayınlamış, bildiğimiz BISS keylere benziyo, farklı bir şifreleme yönteminden de bahsedilmemiş:
    http://www.startv.com.tr/haber/magazin-1/star-tv�yi-uydudan-izleyenlerin-dikkatine-14144.html

• quote:

Orijinalden alıntı: muratefendi

quote:

hiremconun hemen hemen bütün modelleri ntv,ntv spor,tv8,trt deki maçların şifresini kendi otomatik çözüyor. ben evde hiremco 1453 modelini kullanıyorum. yalnız cihazların lcd tvde sd görüntü kalitesi genelde vasat, bazı kanallarda orta seviyede.

Yahu bende de X3 var ama, maç esnasında şifre girdiğinde öyle donup kalıyor.. (örn. ntvspor) şifre-mifre çözmüyor otomatik olarak..
    elle BIS gireyim dedim; baktım kanalın internette yayınlanan key'leri zaten cihazda da tanımlı görünüyor. fakat buna rağmen çözmüyor.
    fakat bunun dışında tv8 ve trt'de yayınlanan maçlarda sorun yok. star'ı denemedim.
    bilginiz olsun

Bende hiremco x3 kullanıyorum ve tavsiye ediyorum ,
    ilk başlarda ntvspor maçlarını rahatça izlerken daha sonra bende de maç esnasında donma olayı başlamıştı.
    Pek fazla izlemediğim için ilgilenmedim ama geçenlerde yeniden bir kanal taraması yaptığımda ntvspor daki şifreli maç yayınlarını tekrardan çözdüğünü gördüm.

• _____________________________
  • _____________________________
  • Ayarlama yapmadan (şifre girmeden) şifreyi kendi çözen uydu alıcısı yok mu?
  • yahu arakdaşım bununla ilgili 24234 tane konu açmışsın, sana 2 konuda cevap verdim. daha uygun fiyata aradığın özelliklerde uydu alıcsı yok. otomatik ntvspor, startv bisslerini çözen en uygun fiyatlı uydu alıcısı benim bildiğim kadarıyla HIREMCO F2. fiyatı 70-80 tl arası, en çöp özelliği olmayan uydu alıcısı bile 50tl'den başlıyor daha neyi arıyorsun

44,90 tl fiyatı var.. bedavadan biraz pahalı.. ben de bu satıcıdan almıştım.. 8 aydır sorunsuz tüm maçları izliyorum.. sadece tek dikkat etmen gereken konu var.. uydudan güncelleme yapmayacaksın ve fabrika ayarlarına dönmeyeceksin.. bunları yaparsan emu özelliği gidiyor ve maçları izleyemezsin..

bunu satın alırsan herşeyi hazır geliyor tak fişe izle..

ben kullandığım için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.. en uygun fiyatlı maçların şifresini açan sorunsuz bir cihaz diyebilirim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.