Şimdi Ara

1.4 GHz işlemcili ve Android'li Samsung Galaxy S 2011 Edition resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • alt="1.4 GHz işlemcili ve Android'li Samsung Galaxy S 2011 Edition resmiyet kazandı"



    Ana vatanı Güney Kore'de 2 milyon, dünya çapında 10 milyon satış barajını aşarak önemli bir başarıya imza atan Samsung Galaxy S'in bazı güncellemelere tabii tutulmuş versiyonu Galaxy S 2011 Edition (nam-ı diğer Galaxy Plus) internette yayınlanan pek çok söylentinin ardından resmiyet kazandı.


    Samsung Galaxy S ile aynı şekilde 122.4 mm uzunluğunda, 64.2 mm genişliğinde, 9.9 mm kalınlığında ve yaklaşık 119 gram ağırlığında tasarlanan Galaxy S 2011 Edition, 1.4 GHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemciden (Qualcomm MSM8255T olduğu bildiriliyor) ve 512 MB RAM'den güç alıyor; Google'ın gün geçtikçe popülerliği artan mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' sürümünü kullanıyor. Dört band GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) ile kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan HSPA+ (HSDPA: 14.4 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps) alt yapısı desteğini arkasına alan akıllı telefonda (Galaxy S - HSDPA: 7.2 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps), 4.0 inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekrana ve 8 GB dahili flash belleğe yer verilmiş. Telefonun depolama kapasitesini 32 GB'lık microSD kartlar aracılığıyla 40 GB'a kadar arttırabiliyoruz.


    Günümüzde standart haline gelmeye başlayan Wi-Fi 802.11 b/g/n + DLNA, Bluetooth 3.0 + A2DP ve GPS üçlüsünü bünyesinde barındıran telefon, otomatik odaklama özellikli kamerasıyla 5 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor, 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde saniyede 30 kare video kaydı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca telefonun önünde konumlandırılan VGA kamerayla görüntülü konuşma yapabiliyoruz.


    Samsung Galaxy S'in aksine 1650 mAh'lık bataryayla (Galaxy S: 1500 mAh) gelen Galaxy S 2011 Edition'ın mayıs ayına doğru 540 Euro fiyat etiketiyle Rusya pazarına giriş yapması beklenirken telefonun diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağına ilişkin açıklama henüz yapılmadı.




    alt="1.4 GHz işlemcili ve Android'li Samsung Galaxy S 2011 Edition resmiyet kazandı"




    alt="1.4 GHz işlemcili ve Android'li Samsung Galaxy S 2011 Edition resmiyet kazandı"









  • Şu çıkacak versiyon sadece galaxy S in hız aşırtılmış hali bir tane 1650mahlik batarya ve android marketten hız aşırma için gerekli programlarla çok rahat hız aşırtabilinir ve bu modelin özelliklerine ulaşılabilir.(tabi işlemci modeli farklıdır birşey diyemem ama o saat hızına ulaşılır)yani bu model çıkmadanda alınabilir(bana göre)..

    Diğer ve en önemli konu şuan galaxy s 2.3.3 versiyonunu kullanıyorum standart 1ghz işlemci vs 1500mah pil 1 gün bile gitmiyorken adamlar 1.4 ghz ile çalışan modelini çıkarmışlar birde şaka gibi 1650mah batarya koyacağız diyorlar.. 1500mah yetmiyor 1650mah yeter mi.... Bu Galaxy S kullanan ve pili uzun olsun diye neler neler yapan kullanıcı bilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benxlegend -- 14 Nisan 2011; 4:06:18 >
  • Bu model doğrulandığına göre sanırım Galaxy S II Mini diye bir model gelmeyecek. Peki şimdi bu Qualcomm işlemci ARM Cortex A8 Hummingbird işlemciden daha mı güçlü? En azından iki işlemci 1ghz hızlarında test edilse hangisinin performansı daha yüksek olur onu merak ediyorum. Yalnız telefonun fiyatıda dehşet yüksek, Galaxy S II yoldayken bunu bu fiyattan alana küfür ederler.
  • samsungda iyice nokiayaya benzemeye başladı yöneticimi transfer etti ne yaptıysa aynı telefonu boyala cilala kakala mantığına geçiş yaptı heralde
  • overclocklu çakma galaxy s'i android 2,3 ile satışa sunan samsung ilk sürüm galaxy s için 2,3 güncellemesini daha çıkaramadı (çıkarmadı).siz yeterki ürününüzü satın, aman destek falan vermeyin daha sonra ki bizde sonraki alacağımız pda lar için başka markaları tercih edelim.
  • arkadas bi telefon hicmi guzel , zarif olmaz ya
  • Biraz şurdan makyaj, birazda burdan, sonra sür piyasaya telefonu ne güzel iş ya, doğru ya günlük ekmek gibi telefon alan çok nede olsa dimi arkadaşlar.
    inşallah ömürlük telefon olarak bir samsung galaxy gio aldım, hadi hayırlısı ne kadar gidecek acaba keseme uygun şu anda en iyi hızlı telefonlardan biri bu fiyata 549 tl,




  • htc sensation bunun ağzını burnunu kırar gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu ara model olarak sunacaktır samsung şu anda fiyatı yüksek görünsede mutlaka S2 den %20-30 daha düşük etiket fiyatıyla satılır ancak.. İşin aslı zamanla galaxy ace nin yerini alacak bence bu telefon..
  • S2 pahalı gerlirse S Plus iyi bir seçenek olur.
  • bunu çıkaracaklarına s2 miniyi çıkarsalarmış daha iyiymiş. herkes cebince 4 inç telefon taşıyamıyor. ace al diyeceksiniz çözünürlük yerlerde. s2 mini ne güzeldi 3.7inç WVGA ekran.ah samsung ah..
  • Gözünüzü seveyim bunun gibi cihazlara telefon demeyin rica ederim
  • Rusya vs. gibi pazarlardaki ihtiyaçlar gözönüne alınarak hazırlanmış bir model.Sizlere hitap etmeyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 14 Nisan 2011; 13:24:06 >
  • Galaxy s biraz tutuldu ya bundan sonra her modele galayx adini verirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 ram?
  • Hiçbir cazibesi olmayan bir telefon olmuş.İnsan arka tarafa en azından bir led lamba koyar.Yada ekranı super amoled plus ile günceller.

    BAtaryanın ise fazla olması işe yaramayacaktır çünkü işlemcisi 1400 mhz olduğu için bataryayı sömürecektir.Gereğinden fazla hızlı işlemci koymak iyi değil , çünkü telefn akşamı göremiyor.
  • Bu Forumda Samsungu Eleştirmekte Suç Olmuş Hemen Silmişler Yorumumu Adminleri Editörleri Gerçekten Tebrik Edermmm
  • İnanın varya bedava verseler samsungu hele de bunu verseler inanın almam alsam bile direk satarım nokia gibi rahat kullanılan,nokia gibi kolay ve güzel bi arayüzü olan bi tel varmı ya bunu alacağıma n8 alırım süper telefon:D hem anlamıyorum ya 1.4 ghz le bu telefonda ne yapacaksın photoshop açıp layer layer mi çalışacaksın yoksa gta 4 falanmı oynayacaksın:D Nokia'nın işlemci hızları düşük olabilir ama herşeyi yapıyorsun yahu windows 95,98 bile çalıştırıyor bu kadar nokia yı neden kötülüyorlar anlamıyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u_eskici
    Galaxy s biraz tutuldu ya bundan sonra her modele galayx adini verirler


    Galaxy Samsung'un Androidli telefonlarına verdiği bir seri ismi. Badalı telefonlara Wave, Windowslulara da Omnia ismini veriyor.
  • bu galaxy nin tipini neden kötü yapmakda ısrar ediyo bu samsung
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.