Şimdi Ara

arkadaşlar acil lütfen bilen warsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 80 gb lık bir hardiskin C: sini 10gb yapıp Fat 32 format attım fakat sistem kurulup programları kurup oyunlarıda kurduktan sonra bişeyi yeni farkettim harrddiskin D: si ve geri kalan 70 Gb ortalar da yok bilen varsa lütfen kurtarsın beni bu beladan.. nasıl Ooldu neden oldu ve nereye gitti geri kalan bölüm anlamadım..



  • ya arkadaşlar bilen yokmu yardımcı olacak yokmu acaba yoksa makinaya bidaha format atmak zorunda kalacam şimdi ne oldu bu 70 gb ta anlamadım yani ben hem c ye hemde d ye format attım sonrada c yi 10 gb olarak ayarladım acaba Fat olarak yaptığım içinmi sorun çıktı ??
  • denetim masası>yönetimsel araçlar>bilgisayar yönetimi yolunu takip ederek açılan pencerede disk yönetimi kısmına geçin burada geri kalan 70 gblık bölüm biçimlenmemiş olarak görünüyodur muhtemelen sağ tıklayarak biçimlendirmeyi deneyin...
  • öle bişey bulamadım arkadaşım dediğin herşeyi yaptım ama geri kalan diski bulamadım nese artık çözüm yollarını sanırım yardım alamadan yapmaya çalışacaz 30 dakkadır kimse senden başka cvp yazmadı.. nerde o eski günler bu forumda deli gibiydi bir zamanlar sanırım işten anlayanlar birer birer terketti bizi..:))
  • WinXP'yi kurar gibi yap, c: sürücüne dokunma, sürücü seçme bölümünde bölümlendirilmemiş yeri(o 60 küsur GB'lık yeri seç ve c'ye bas sora enterla)biçimlendir ve dosyaları kopyalamadan bilgisayarı resetle..Burası önemli, eğer orayı atlarsan d: de de WinXP olacaktır..Yada Partititon Magic Kullan..
  • slm

    Dostum galiba sen fdisk'le ayırdın diskini fdiskle yaptıysan eğer 80 gb diski 10 gb görür. Yapacağın tek şey windowstan vazgeçip windows xp ile sistemi tekrar boot edip yeniden diski ayırman böylelikle 80 gb hepsini görür ve istediğin kadarını kullanırsın kolay gelsin..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cscageonly

    denetim masası>yönetimsel araçlar>bilgisayar yönetimi yolunu takip ederek açılan pencerede disk yönetimi kısmına geçin burada geri kalan 70 gblık bölüm biçimlenmemiş olarak görünüyodur muhtemelen sağ tıklayarak biçimlendirmeyi deneyin...


    başlata gir arama satırına 70 gb yaz bul de belki bulur..
    şaka bi yana xp yüklemesi yaparken disk ayırma vs mevzuları var ordan vea linux cd varsa elinde onda da çok güzel ayırma araçları oluo.. onlarla bi dal pcye.. muhtemelen sonuç alıcaksın.. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.