Şimdi Ara

Dell inspiron 1545 web cam programı bulamıyorum acil yardım..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dünden beri sitesinde arıyorum ama bir türlü çözemedim. Dell in sitesinde model 1545 diye giriyorum ama bir türlü driver indiremiyorum, delldowloadmanager diye bir şey iniyor ama açılmııyor. Nettede aradım bulamadım. Win 7 32bit yüklü. webcam driver güncellemelerle geldi sanırım ama programı yok yani kamerayı açıp resim çekmek istiyorum ama ne çare..

Lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.

• Heellpp
  • modelin sadece 1545 değildir. Inspiron 1545-64H4 gibi - den sonra bir model ismi daha var onunla arama yaparsan bulursun. Ayrıca Everest diye bir uygulama var inndir.com dan indirebilirsin. Oradan everesti indir sana webcam in tam marka modelini verecek illa dell in sitesinden indirmek zorunda değilsin. Webcam in üretisi sitesinden de tedarik edebilirsin.
  • Download manager dell'in driverleri toplu ve güvenli indirmede sunduğu bir imkan. Dosya indireceğin zaman download manager değilde onun altında bulunan "Download via your Internet Browser" seçeneği altındaki download tuşuna basarsan normal bir şekilde indirecektir dosyayı. Bildiğim kadarıyla webcam için ayrı bir dosya yok aşağıdakilerden birinin içerisinde otomatik yükleniyor bu nedenle o driverlerı kurman halinde web cam de kurulmuş olacaktır diye tahmin ediyorum. Ben Dell İnspiron n5010 kullanıyorum tüm bunları kurduktan sonra otomatik olarak web cam de kurulmuş oluyor :) Hemen hemen tüm modellerde aynı mantık işlediği için denemende fayda var

Chipset
    Mause Keyboard
    System Utilities

Dell inspiron 1545 web cam programı bulamıyorum acil yardım..!!

• Öncelikle sayın;

@Kadir DOĞAN

ve

@Messie

Arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim gösterdiği ilgilerinden ve verdiği cevaplardan dolayı.

Modeli inspiron 1545-1551 olarak geçiyor servis tag dedikleri kod ise: 1LDK5N1. Şimdi dediğiniz şekilde driver ları indirebiliyorum ama önce win7 olarak baktığımda web camera ile ilgili hiçbirşey yok ama xp olarak baktığımda veya vista olarak baktığımda camera 1.3 driver gözüküyor. Vistaya uyumlu olanı indirdim yükledim ama driver kuruldu fakat açmak için gerekli program yok. Daha önce win 7 home basic yüklüydü ve Dell webcam Center diye bir program çıkıyordu bu program ile resim çekebiliyorduk pc den ama formattan sonra o programı bulamadığım için yükleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Öncelikle sayın;

@Kadir DOĞAN

ve

@Messie

Arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim gösterdiği ilgilerinden ve verdiği cevaplardan dolayı.

Modeli inspiron 1545-1551 olarak geçiyor servis tag dedikleri kod ise: 1LDK5N1. Şimdi dediğiniz şekilde driver ları indirebiliyorum ama önce win7 olarak baktığımda web camera ile ilgili hiçbirşey yok ama xp olarak baktığımda veya vista olarak baktığımda camera 1.3 driver gözüküyor. Vistaya uyumlu olanı indirdim yükledim ama driver kuruldu fakat açmak için gerekli program yok. Daha önce win 7 home basic yüklüydü ve Dell webcam Center diye bir program çıkıyordu bu program ile resim çekebiliyorduk pc den ama formattan sonra o programı bulamadığım için yükleyemedim.

?

• şimdi ücretsiz müşteri hizmetleri ile görüştüm (bağlanmak 25 dk sürdü). Sitede o da bulamadı programı ve başka bir siteden link gönderdi. Yükledim programın ismi; "dell video chat". İsminden de belli zaten ne olduğu. Sinirlerim tavan yaptı yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Laptop Format Atma Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi ücretsiz müşteri hizmetleri ile görüştüm (bağlanmak 25 dk sürdü). Sitede o da bulamadı programı ve başka bir siteden link gönderdi. Yükledim programın ismi; "dell video chat". İsminden de belli zaten ne olduğu. Sinirlerim tavan yaptı yine

Enteresan bir olay ya.. Koskoca Dell bunu yapmamalı.. Teşekkürler hocam en azından dell kullanıcısı olarak aklımda bulunsun bundan sonra video chat olarak aratıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Messie

quote:

şimdi ücretsiz müşteri hizmetleri ile görüştüm (bağlanmak 25 dk sürdü). Sitede o da bulamadı programı ve başka bir siteden link gönderdi. Yükledim programın ismi; "dell video chat". İsminden de belli zaten ne olduğu. Sinirlerim tavan yaptı yine

Enteresan bir olay ya.. Koskoca Dell bunu yapmamalı.. Teşekkürler hocam en azından dell kullanıcısı olarak aklımda bulunsun bundan sonra video chat olarak aratıcaz

Kardeş iyi de bu program ile dell sahipleri yeni bir account açıp birbirleri ile görüntülü konuşma yapabiliyorlar msn gibi de ne gereği var resim çekmiyor yine

Bi bulamadım şu programı of offf....

• Web cam çalışıyor fotoğraf çekme programın mı yok? CyberLink YouCam diye bir program var çok eğlenceli ve işlevseldir. Tavsiye ederim.
  • http://ftp.us.dell.com/app/R168730.EXE

birde burdan bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plaiNSpoken -- 4 Eylül 2011; 6:58:40 >
  • Samsung da da bu sıkıntı war arkadaşlar ve bende cyberlink youcam i kullanıyorum
  • merhaba arkadaşım bendekı kamera problemını çozduk öncelıkle dell 5010 modelınde geçerli odugu test edılmiştır arkadaşların işine yarar dıye paylaşıyorum yerel dısket c den dell kılasörünun içine giriyoruz oradan drivers yazan kılasörü açıp R230103 numaralı dosyayı açıp içindekı setap dosyasını çalıştırıyorun sırası ıle yönlendırmaleri takıp edıyoruz bukadar umarım bazı arkadaşların işine yarayacaktır Kolaygelsın
  • quote:

Öncelikle sayın;

@Kadir DOĞAN

ve

@Messie

http://www.updatestar.com/tr/directdownload/dell-webcam-central/1881938

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.