Şimdi Ara

Nokia'dan Symbian^3 tabanlı telefonlar için beklenen güncelleme; Anna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Nokia yeni telefonları X7 ve E6 ile birlikte Symbian 3 işletim sistemine yönelik beklenen güncellemeyi de duyurdu.Anna kod adını taşıyan yeni güncellemede, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri ve olmasını istedikleri özellikleri dikkate aldığını belirten Nokia, Anna güncellemesinin aynı zamanda çok sayıda yeni güncellemenin ilk aşaması olduğuun söylüyor.


    Finlandiya merkezli mobil iletişim devinin yaptığı açıklamaya göre Anna güncellemesi onlarca sayıda güncelleme içeriyor. Daha iyi bir görsel deneyim için ikonların yenilendiği işletim sisteminde ayrıca portre modunda yeni sanal klavye, performansı ciddi şekilde arttırılan ve arayüzü geliştirilen yeni tarayıcıya, hızlı arama ve yeni toplu taşıma rotaları gibi özelliklerle ciddi şekilde güncellenen Ovi Maps navigasyon uygulamasına, mesajlaşmaya yönelik bazı güncellemeler, kurumsal seviyede güvenlik ve gerçek ana ekran kaydırma gibi yeniliklere yer veriiyor.


    Anna güncellemesinin detaylarına ek olarak Nokia, Ovi Store uygulama mağazasına yönelik bazı istatistikleri de paylaştı. Firmadan yapılan açıklamaya göre, her gün beş milyondan fazla uygulamanın indirildiği mağazada 40,000'den fazla uygulama bulunuyor ve şimdiye kadar 158 geliştirici mağazadaki uygulamasıyla bir milyonun üzerinde indirilem başarısını gösterdi.


    İlk defa X7 ve E6 modellerinde kullanılan Anna güncellemesi, Symbian ^3 platformunda çalışan N8, E7, C6 ve C6-01 modellerine de geliyor.









  • bunun reklamına tasarımından cok emek harcandıgı bellı
  • fazla bişi göstermemişlerki. Ne hız artışını göstermişler ne bişi. Ama siyah ağırlı tasarım hoşuma gitmedi de değil hani :)
  • Yeni güncellemeyi bizim telefonlar ne zaman görür. şimdi hem wifi hem de ovi suite den baktım ama cihazınız güncel diyor.
  • Symbian Anna kullanım videosu.

  • düşük işlemci hızlarından kurtulmadıkca değişen birsey olacagını sanmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delidolu44

    Yeni güncellemeyi bizim telefonlar ne zaman görür. şimdi hem wifi hem de ovi suite den baktım ama cihazınız güncel diyor.

    Tarih tam olarak belli değil ama 2011'in 2.çeyreğinde çıkacakmış
  • Şu telefonların menülerini 3 sütundan yapıyorlar ya çok kötü oluyor yaw onun modası geçti artık!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanemre58


    quote:

    Orijinalden alıntı: delidolu44

    Yeni güncellemeyi bizim telefonlar ne zaman görür. şimdi hem wifi hem de ovi suite den baktım ama cihazınız güncel diyor.

    Tarih tam olarak belli değil ama 2011'in 2.çeyreğinde çıkacakmış



    Anladım zaten şuan da 2. çeyrek başladı.
    Artık nisanda olabilir haziranda desene :))




  • ne zaman gelicek n8 e falan bu güncelleme bi bilgi yok hiç bi yerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cudam
    düşük işlemci hızlarından kurtulmadıkca değişen birsey olacagını sanmıyorum

    Kesinlikle katılıyorum nokianın artık 1 ghzlik işlemciye geçmesi lazım samsung yakında galaxy s2 ile çift işlemciye geçicek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An(n)a yine Symbian! KAÇIN!!! KAÇIN!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mav1li

    An(n)a yine Symbian! KAÇIN!!! KAÇIN!!!



    Nokia ve symbian sevmeyen arkadaşlardan da bu beklenir zaten
    Arkadaşlar şahsen ben yeni symbian dan memnunum. hiç bir sorunu yok. tıkır tıkır çalışıyor
    Bu symbian dan nefret eden arkadaşlar yeni symbianlı telefon alıp kullandılarmı acaba.
  • An(n)a yine Symbian! KAÇIN!!! KAÇIN!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lethian

    Symbian Anna kullanım videosu.





    eski menü görünümü daha güzeldi

    daire şeklinde semboller hiç yakışmamış
  • Symbian işetim sistemli N5800 kullanıyorum tam bir rezalet en son firmware yüklü telefon kendi kendine açılıp kapanıyor webde stabil gezemiyorsun durup duruken kapanıyor telefon berbat ötesi yavaş ve laglı acaba benim telefondamı sıkıntı var diye düşünüyordum ki arkadaşımdada aynı telefondan var ondada aynı sorunlar var umarım yeni çıkan symbian daha iyi olur videodan iyi gibi gördükde hep videodaki gibi olmuyor bu işler...
  • Symbaian'dan bıktık artık. Kötü işlemci işte.
  • bende 5230 var nokıanın bendede aynı sorun var durup dururken telefonum kapanıyor sanırım bataryada problem var full batarya ama nadıren kapanıyor
  • Symbian aslında güzel bir işletim sistemi, ama nokia telefonların donanımı artık çok zayıf kalmaya başladı.

    Bir çok Symbian kullanan onu kullanmayı bilmiyor,kimin symbian telefonunu elime aldıysam menü tuşuna basılı tuttuğumda arka planda çalışan ne kadar çok program bıraktığını görüyorum, doğal olarak bu işlem ram ve işlemci tüketimini arttırıp telefonda lag yapıyor.
  • Adamlar devrim yaşadılar yeni iconlar, yeni browser vaybe Ha bide qwerty klavye hakkını yemeyelim güzel olmuş Olan şeyleri sanki ilk biz yapıyoruz gibisinden bide reklam çekiyorlar. Google ve Apple bunu yapsa 1 günü geçen reklamlar izlemek zorunda kalırız.

    Nokia'yı bir anlamayamadım gitti. MeeGo'ya destek ver git MS ile anlaş. Sonra S^3 güncelleme çıkacak dendi bir yıldır bu kadar mı ilerleme kazanılmış doğrusu garip. Rakipleri Android sayesinde paranın dibine vururken sen hala orta-üst segmente takıl Nokia. Ayıp valla :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.