Şimdi Ara

Mart 2011 Otomobil Satışları. Hangi Modeller Satış Rekoru Kırdı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye pazarında Mart 2011 otomobil satış adetleri açıklandı. Smybol rekor kırmaya devam ediyor. Türkiye'de segmentinde ve bütün segmentlerde satış adediyle en fazla tercih edilen Smybolün başarısı rakiplerini kıskandırıyor.

Fluancenin segmentindeki satış birinciliği süreceğe benziyor. Özellikle ön tasarımı çok fazla beğenilmeyen Fluance, rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Jettada 6-7 ay sıra olduğunu duyuyoruz, satış rakamlarına bakınca Şubattaki 5. sıradan, Martta 6. sıraya düşmesi ilginç.

D sınıfının, tartışmasız satış rakamlarına sahip olan ve satışta ilk 30 arasından 9. sıraya yerleşen Passatı koltuğunda kimse rahatsız edemeyecek galiba.

Veriler : (Otohaber sayı:15)

B SEGMENTİ MART 2011 OTOMOBİL SATIŞLARI

1. Renault Smybol 3.025
    2. Ford Fiesta 2.127
    3. Hyundai Accent Era 1.485
    4. Opel Corsa 1.365
    5. Vw Polo 1.273

C SEGMENTİ MART 2011 OTOMOBİL SATIŞLARI

1. Renault Fluance 2.558
    2. Opel Astra HB 2.260
    3. Toyota Carolla 2.146
    4. Fiat Linea 2.100
    5. Honda Civic 1.662
    6. Vw Jetta 976
    7. Renault Megane HB 961
    8. Ford Focus Sedan 952
    9. Ford Focus HB 833
    10. Vw Golf 793

D SINIFI MART 2011 0T0M0BİL SATIŞLARI : Vw Passat 1.443 adet satışıyla rekorunu tazelemiştir. Diğer "D" sınıfı araçların satış adetlerine yer verilmemiştir. İlk 30 sıralamasında en son araç Opel Astra Sedan'nın satış rakamı 514 olduğuna göre, bu rakamın altında satış rakamları olduğu kesin.

"Arabam.com" dan alıntı ilave edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 11 Nisan 2011; 20:34:16 >

• Kaynak? E ve F sınıfları?
  • Kaynak yukarıda yazılı olduğu gibi "Otohaber" dergisinin bu haftaki sayısı.

E ve F sınıflarına yer verilmemiş. Satışta ilk 30 sıraya yer verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mashar2alanson

segment segment detaylı liste bu linkte var

http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Son-uc-ayda-hangi-model-daha-cok-satti/Detay-292366?vzn=1

Katkınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mashar2alanson

segment segment detaylı liste bu linkte var

http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Son-uc-ayda-hangi-model-daha-cok-satti/Detay-292366?vzn=1

Veriler doğru değil. 2011 yılında BMW 5 serisi, Mercedes E class'tan hep daha fazla sattı. (e-oto dergi). Ama verilerde 2011 yıllık satışlarda, Mercedes E 730 adet satmış gözükürken, BMW 5 670'le kal'mış'.

• Zaten, Ocak-Şubat toplam 670 adet 5 serisi satılmış. Şike var bu işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar haklısınız. 5 Serisi'nin toplam yıllık satışını güncellemeyi unutmuşuz. Ocak-Şubat toplamı kalmış. Gerçek sayı Ocak-Mart 1061 olacak. Editör arkadaşlarımız düzeltiyorlar. Uyarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2lu

Arkadaşlar haklısınız. 5 Serisi'nin toplam yıllık satışını güncellemeyi unutmuşuz. Ocak-Şubat toplamı kalmış. Gerçek sayı Ocak-Mart 1061 olacak. Editör arkadaşlarımız düzeltiyorlar. Uyarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2lu

Arkadaşlar haklısınız. 5 Serisi'nin toplam yıllık satışını güncellemeyi unutmuşuz. Ocak-Şubat toplamı kalmış. Gerçek sayı Ocak-Mart 1061 olacak. Editör arkadaşlarımız düzeltiyorlar. Uyarınız için teşekkürler.

İlginize teşekkür ederiz. Konu açıklığa kavuştu artık.
  • vay be fuluansa bak...
  • Demekki Renault'a Fransız işe yaramaz, Symbol'e sümbül, Fluence'a Fuluğanz deyip, dalga geçmeye çalışıp, gülünç olmak yerine. Bu firmanın ülke insanına göre araç yaptığını, birçok uyanık firma gibi milleti söğüşlemeye çalışmadığını kabullenip, bunu dillendirmek gerekiyor diye düşünüyorum.
  • Hey allahım 5 serisi nasıl geride olur diye olay çıkartıcaksınız nerdeyse Takılmayın bu kadar Almanın ne kadar sattığına yahu : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Hey allahım 5 serisi nasıl geride olur diye olay çıkartıcaksınız nerdeyse Takılmayın bu kadar Almanın ne kadar sattığına yahu : )

olmaz olmaaz... niye bu kadar geride ya çok kötü oldum ben...hemen tartışalım çabuk

• Renault bildiğimiz gibi yine kendi sınıfında lider, passatın yeri zaten sabit.
  • latitude şubatta 5. , martta 3.
    iyi gidiyo hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Hey allahım 5 serisi nasıl geride olur diye olay çıkartıcaksınız nerdeyse Takılmayın bu kadar Almanın ne kadar sattığına yahu : )

Ne alakası var? Sadece verilerin doğru olmadığını belirttim. Yanlışı düzeltmek, olay çıkartmak mı oluyor? Ya da kimin ne kadar sattığı konusuna takılmayacaksak böyle konularda açılmasın o zaman.
  • Jettanın 6. sıraya inmesi dikkat çekici.
  • A6 nasıl bu kadar satılıyor merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Demekki Renault'a Fransız işe yaramaz, Symbol'e sümbül, Fluence'a Fuluğanz deyip, dalga geçmeye çalışıp, gülünç olmak yerine. Bu firmanın ülke insanına göre araç yaptığını, birçok uyanık firma gibi milleti söğüşlemeye çalışmadığını kabullenip, bunu dillendirmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Dostum bütün millet forumda bas bas bağırıyor fluans şöyle fluans böyle fluansın tipi yok şusu kötü şu kadar parayı hakediyor.yani genel olarak millet beğenmiyor fluansı.bende ilk sırada görünce şaşırdım...hepsi bu.hem ortada gülünç durum falanda yok...yani gülünç durum yaratmaya falanda çalışmadım...ki gördüğün üzere kimsede gülmemiş.zaten gülünecek bir şey yok.ayrıca seni ne ilgilendirir benim veya başkasının Fluence fluans demesi Symbol sümbül demesi? He bu arda tebrik ediyorum seni fluanstan rönonun milletimiz üzerindeki istatistiğini çıkarmış olmandan dolayı.ilginç.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.