Şimdi Ara

BAYMAK ELİTE 12 CHS KLİMA A SINIF ENERJİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
47.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klimayı 2 yıldır sadece yazları diyarbakırda kullanıyorum. Oda 15 metrekare hiç güneş almıyor. Dış ünite de hiç güneş almıyor.
    Soğutması fena değil ama buz gibi de yapmıyor yani. Servis çağırdım geçen yaz. Cihaz yoktu yanlarında eleman elini koyarak baktı gayet iyi abi dedi. Arkadaşta bosch marka var. Alt katta aynı yere takılı. Onunki bildiğin buz gibi yapıyor odayı. Bu tarz soğutmasından çok memnun olmayan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Klimayı 2 yıldır sadece yazları diyarbakırda kullanıyorum. Oda 15 metrekare hiç güneş almıyor. Dış ünite de hiç güneş almıyor.
    Soğutması fena değil ama buz gibi de yapmıyor yani. Servis çağırdım geçen yaz. Cihaz yoktu yanlarında eleman elini koyarak baktı gayet iyi abi dedi. Arkadaşta bosch marka var. Alt katta aynı yere takılı. Onunki bildiğin buz gibi yapıyor odayı. Bu tarz soğutmasından çok memnun olmayan var mı acaba
    15 Metrekare için 12 BTU klimanın yeterli gelmesi gerekir.

Bu klimayı bende almıştım yaklaşık 20-25 Metrekare odayı soğutuyor.

Hatta yazın çok sıcak olduğunda ara kapıları açarak bir nebze olsun salonun ve diğer odanın sıcağını dahi kırıyor.

Oda içinde otururken odanın soğuduğunu hissedemiyorsunuz ama odadan diğer odalara gidip gelince içerisinin buz gibi olduğunu görüyorsunuz.

• quote:

Birader kime yazdın bunu bilmiyorum ama uslübun hiç hoş değil. Memnun kalıp kalmadığımız yanlarını konuşuyoruz burada ki almak isteyen varsa değerlendirme yapsın. Forumun amacı da bu zaten.

Kime yazdım önemli değil bu marka klima falan değil üfleme makinesi.
    Bunu alıpta klima aldım demek züğürt tesellisidir.
    Konu hakkında bilginiz yoksa ustasına danışın.
    Satana servise degil buradaki ustaya kim onlar.
    Mbirol, 9köy, mat35.
    Yoksa baymak, vestel, arçelik, seg, regal, ed klima değil.
    Paranıza yazık ediyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terelelli11

quote:

Birader kime yazdın bunu bilmiyorum ama uslübun hiç hoş değil. Memnun kalıp kalmadığımız yanlarını konuşuyoruz burada ki almak isteyen varsa değerlendirme yapsın. Forumun amacı da bu zaten.

Kime yazdım önemli değil bu marka klima falan değil üfleme makinesi.
    Bunu alıpta klima aldım demek züğürt tesellisidir.
    Konu hakkında bilginiz yoksa ustasına danışın.
    Satana servise degil buradaki ustaya kim onlar.
    Mbirol, 9köy, mat35.
    Yoksa baymak, vestel, arçelik, seg, regal, ed klima değil.
    Paranıza yazık ediyorsunuz.

Arkadaşım iyisiniz hoşsunuz şu ustalar ve siz.

Neyi almayacağımızı çok iyi söylüyorsunuz da neyin alınabileceği konusundan ağzınızdan laf almak mümkün değil.

12.000BTU olup 1500 lira seviyelerinde bir klima arıyorum desem istanbulda 25m2 bir salon için, cevap verebilecek misiniz?

• Bu paraya alınacak markalar şunlardır içinden seçin.
    Midea.
    Uğur.
    Gree.
    Airfel.
    Auer.
    Olefini içinden birini alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: terelelli11

Bu paraya alınacak markalar şunlardır içinden seçin.
    Midea.
    Uğur.
    Gree.
    Airfel.
    Auer.
    Olefini içinden birini alın.
    arkadaşlar

baymak 12 btu elit mi yoksa samsung borcay mı derken samsung 12 btu inverter klima buldum 1400 tl kararsızım lütfen yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmk21

arkadaşlar

baymak 12 btu elit mi yoksa samsung borcay mı derken samsung 12 btu inverter klima buldum 1400 tl kararsızım lütfen yardımcı olurmusunuz

inverter elektrik acısından daha iyi oldugu için inverter tercih edebilirsiniz
  • quote:

arkadaşlar

Klima al ikiside eve sokulmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

quote:

arkadaşlar

Klima al ikiside eve sokulmaz.

Alıntıları Göster
    Merhaba herkese,

Yaklaşık 1 ay önce ben de bu klimayı aldım. Alıp almamak konusunda kararsız olanlar için kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum;
    Servis kurulumundan, dizaynından, ses değerinden ve soğutmasından şu ana kadar gayet memnunum. Klima görmemişsin diyenler olur diye belirteyim; Ailem Adana'da yaşıyor ve her odada bir klimamız var; Sharp (inverter)-Siemens (inverter)-Samsung ve Demirdöküm. Bu markaların hepsini deneyimlemiş olarak Baymak soğutma olarak bunlardan geri kalmıyor.

Gelelim benim kriterlerime; almadan önce yaklaşık 1 ay boyunca fiyat-performans vb kriterlere göre araştırma yaptım.
    İzmir'de ikamet ediyorum ve evim doğalgazlı, dolayısıyla sadece yazın 3-4 ay, onu da günde 4-5 saat kadar kullanacaktım. Dolayısıyla inverter bir klima ihtiyacım yoktu.
    Garanti süreleri, servis ağı ve fiyatı göz önüne aldığımda bence en mantıklı seçim Baymak'tı.

Isıtmak için kullanmayacağım ama kışın test edip o konuda da deneyimimi paylaşırım. Olumsuz bir durum yaşarsam da buradan tekrar belirtirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

quote:

Orijinalden alıntı: The Kite Runner

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok bizimki daha farklı abi değişmiş sanırım kumanda yada benimki elite model ondan olabilir.

foruma baymak yazsan herkesin dandik oldugunu göreceksin ama o kadar tembelsinizki.

Yazdım araştırdım aldım gayet memnunum herhangi bir dandikliği yok. Kullanmadan bilmeden 3-5 kişinin yalan yanlış yazdığını okuyosun sonra gelip burda yorum yapıyosun.Bi ton insan var kullanan ve memnun kalan. Asıl tembel olan sensin okusan anlarsın çok kişinin memnun olduğunu. Türkçe kullanmayı bilmiyosun kalkıp burda laf atmaya çalışıyosun.

Ayrıca dandik dediğin markayı anlatıyım sana,ufak bi ses vardı klimada 6.gün aradım geldiler baktılar klima motorundan olabilir dediler,müşteri hizmetleriyle görüştüm ve hiç bir şekilde problem çıkartmadan yenisini kapıma kadar gönderdiler ve ücretsiz montajını yaptılar.

O yüzden boş atıp tutma burda efendi ol tembel membel yedirirler adama aklında bulunsun.

baymak almış memnunmuş seninkisi zügürt tesellisi.

hadi ikilede enseden görek

Yok yok senin hakkaten beyin fonksiyonların tam olarak çalışmıyor çok net bi şekilde belli oldu ve görülüyo. Memnunuz diyoruz inandıramıyoruz adamı olan bitenide anlatıyoruz yine anlamıyosun. Demekki sende bi problem var.

Ensemden diilde önümdekinden görsen belki o şokla beyin fonsiyonların çalışmaya başlar. Ama onların çalışması zayıf bi ihtimal belki hormonların çalışır o zamanda sıkıntıya girersin.

bende beyin varda fonksiyonda sorun olsun düzelir, sende beyin varmı o kesin değil zügürt.

200 Tl lik alcatel kullanıyosun, max 750 liralık telefon arıyosun kalkıp bana züğürt diyosun ! Sadece yaz sezonu için kullandığım F/P ürünü klimam senin elinde her gün kullandığın telefondan 4 kat pahalı

Mevzu paraysa ilerle koçum.

Yok eğer mevzu beyinse zaten ilk quote yaptığın mesajımla senin yazdığının hiç bir alakası yok burda da ne kadar harika sinyal ileten ve hiç bir fonksiyonu olmayan bir beyine sahip olduğunu görebiliyoruz.Anca yaşamsal faaliyetleri yerine getirmekle yükümlü seninkisi kullanılabilir bi tarafı yok

Daha fazla muhattap olamıcam sen kendin gül eğlen canım hadi muck

Edit : İmla

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: fanalist

Merhaba herkese,

Yaklaşık 1 ay önce ben de bu klimayı aldım. Alıp almamak konusunda kararsız olanlar için kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum;
    Servis kurulumundan, dizaynından, ses değerinden ve soğutmasından şu ana kadar gayet memnunum. Klima görmemişsin diyenler olur diye belirteyim; Ailem Adana'da yaşıyor ve her odada bir klimamız var; Sharp (inverter)-Siemens (inverter)-Samsung ve Demirdöküm. Bu markaların hepsini deneyimlemiş olarak Baymak soğutma olarak bunlardan geri kalmıyor.

Gelelim benim kriterlerime; almadan önce yaklaşık 1 ay boyunca fiyat-performans vb kriterlere göre araştırma yaptım.
    İzmir'de ikamet ediyorum ve evim doğalgazlı, dolayısıyla sadece yazın 3-4 ay, onu da günde 4-5 saat kadar kullanacaktım. Dolayısıyla inverter bir klima ihtiyacım yoktu.
    Garanti süreleri, servis ağı ve fiyatı göz önüne aldığımda bence en mantıklı seçim Baymak'tı.

Isıtmak için kullanmayacağım ama kışın test edip o konuda da deneyimimi paylaşırım. Olumsuz bir durum yaşarsam da buradan tekrar belirtirim.

merhaba ses değerinden memnunum demişsiniz ama biraz açabilir misiniz? tamamen sessiz diyemeyiz herhalde değil mi?

• çayçorba kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    tamamen sessiz diyemeyiz tabii ki; ama kullandığım 4 markadan daha kötü değil!
    zaten tamamen sessiz klima var mı bilmiyorum, onu da üstadlar söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanalist

merhaba,
    tamamen sessiz diyemeyiz tabii ki; ama kullandığım 4 markadan daha kötü değil!
    zaten tamamen sessiz klima var mı bilmiyorum, onu da üstadlar söylesin
    Merhaba
    Resimde göstermeye çalıştığım gibi ufak çatı katı bir evde yaşıyorum. EV max 70 metrekare belkide dahada ufak. Sormak istediğim bu klimayı salona takıp, mutfak ve banyo kapısını kapatsam. Odaların kapılarını açsam diğer odalarda soğur mu? Yoksa sadece salon için mi faydası geri kalan odalar için bir faydası olmaz mı?
     BAYMAK ELİTE 12 CHS KLİMA A SINIF ENERJİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

• Exzina E kullanıcısına yanıt
    Çok az faydası olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok bizimki daha farklı abi değişmiş sanırım kumanda yada benimki elite model ondan olabilir.

foruma baymak yazsan herkesin dandik oldugunu göreceksin ama o kadar tembelsinizki.

Yazdım araştırdım aldım gayet memnunum herhangi bir dandikliği yok. Kullanmadan bilmeden 3-5 kişinin yalan yanlış yazdığını okuyosun sonra gelip burda yorum yapıyosun.Bi ton insan var kullanan ve memnun kalan. Asıl tembel olan sensin okusan anlarsın çok kişinin memnun olduğunu. Türkçe kullanmayı bilmiyosun kalkıp burda laf atmaya çalışıyosun.

Ayrıca dandik dediğin markayı anlatıyım sana,ufak bi ses vardı klimada 6.gün aradım geldiler baktılar klima motorundan olabilir dediler,müşteri hizmetleriyle görüştüm ve hiç bir şekilde problem çıkartmadan yenisini kapıma kadar gönderdiler ve ücretsiz montajını yaptılar.

O yüzden boş atıp tutma burda efendi ol tembel membel yedirirler adama aklında bulunsun.

baymak almış memnunmuş seninkisi zügürt tesellisi.

hadi ikilede enseden görek

Yok yok senin hakkaten beyin fonksiyonların tam olarak çalışmıyor çok net bi şekilde belli oldu ve görülüyo. Memnunuz diyoruz inandıramıyoruz adamı olan bitenide anlatıyoruz yine anlamıyosun. Demekki sende bi problem var.

Ensemden diilde önümdekinden görsen belki o şokla beyin fonsiyonların çalışmaya başlar. Ama onların çalışması zayıf bi ihtimal belki hormonların çalışır o zamanda sıkıntıya girersin.

bende beyin varda fonksiyonda sorun olsun düzelir, sende beyin varmı o kesin değil zügürt.

200 Tl lik alcatel kullanıyosun, max 750 liralık telefon arıyosun kalkıp bana züğürt diyosun ! Sadece yaz sezonu için kullandığım F/P ürünü klimam senin elinde her gün kullandığın telefondan 4 kat pahalı

Mevzu paraysa ilerle koçum.

Yok eğer mevzu beyinse zaten ilk quote yaptığın mesajımla senin yazdığının hiç bir alakası yok burda da ne kadar harika sinyal ileten ve hiç bir fonksiyonu olmayan bir beyine sahip olduğunu görebiliyoruz.Anca yaşamsal faaliyetleri yerine getirmekle yükümlü seninkisi kullanılabilir bi tarafı yok

Daha fazla muhattap olamıcam sen kendin gül eğlen canım hadi muck

Edit : İmla

Alıntıları Göster
    Baymak marka klimadan uzak durun. Hem kalite denen birşey yok bem de fazla elektrik tüketiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karavelioglu

Baymak marka klimadan uzak durun. Hem kalite denen birşey yok bem de fazla elektrik tüketiyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Daikin, Haier, ME önerisi sunmadan bir tavsiye rica ediyoruz. Bütçeme uygun olarak aşağıdaki 2 klima arasında kararsız kaldım. Tavsiyeniz ne olur?

Salon için taktıracam 26 M2.

http://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-12-chs-a-12000-btu-h-yeni-nesil-inverter-klima-p-EVBAYELEG12CHS

http://www.n11.com/samsung-ar09hssdc-ar-7000-serisi-inverter-a-enerji-klima-P30632651

• quote:

Orijinalden alıntı: verifyersin

Arkadaşlar Daikin, Haier, ME önerisi sunmadan bir tavsiye rica ediyoruz. Bütçeme uygun olarak aşağıdaki 2 klima arasında kararsız kaldım. Tavsiyeniz ne olur?

http://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-12-chs-a-12000-btu-h-yeni-nesil-inverter-klima-p-EVBAYELEG12CHS

http://www.n11.com/samsung-ar09hssdc-ar-7000-serisi-inverter-a-enerji-klima-P30632651

İkiside cok güzel hemen al

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut usta35

quote:

İkiside cok güzel hemen al

Çok yardımcı oldun. Sağolasın.

• quote:

Merhaba hangisini aldınız deneyim paylaşır mısınız? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

quote:

Merhaba hangisini aldınız deneyim paylaşır mısınız? Teşekkürler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar
    bende 5 senedir 2 adet 12.000 lik baymak elite var,
    tık demedi ve gayet iyi soğutuyor
    ayrıca normal klimalara göre şık ve zarif duruyor

Şimdi kardeşime 1 klima lazım, 12 lik baymak elite bulamadım
    klima fiyatları almış başını gitmiş,
    arçelikte bile 12 lik klima liste fiyatı 2 bin lira nın üstünde

ben kardeşime 18.000 lik baymak elite buldum internetten, fiyat 1700 tl
    bunu alıcam, tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.