Şimdi Ara

SilverSone donanım tutkunları için hazırladığı yeni kasa modeli Raven RV03'ü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Bir süredir yeni ağ depolama sunucusuyla gündemde olan SilverStone, donanım tutkunları için hazırladığı kasa modeli Raven'ın üçüncü jenerasyonunu duyurdu. Raven RV03 olarak isimlendirilen 235 x 522 x 570 mm boyutlarında ve 11.4 Kg ağırlığındaki Raven RV03'ün yapısında, 0.8mm kalınlığında çelik yapı kullanıldığı açıklandı.


    Kule tipi tasarımı temel alan ve 90 derece açılı anakart yerleşimiyle fark yaratmayı başaran Raven RV03, geniş iç hacmi sayesinde Extended-ATX formundaki büyük anakartlara da ev sahipliği yapabiliyor. Renk olarak mat siyahın tercih edildiği kasa, 10 adet 3.5-inç ve iki adet 2.5-inç sürücü kullanımına olanak tanıyor.


    Agresif tasarım özellikleri dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kasada, 1200 devir/dakika hızında çalışan 180mm çapında iki fana yer verilirken, farklı anakart yerleşiminden ötürü fanların alt kısma konumlandırıldığını görüyoruz. Üzerinde iki adet USB 3.0 portu da bulunan Raven RV03, 18 Nisan'da 140$ seviyesinden satışa sunulacak.




    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    SilverStone Raven RV03
    SilverStone Raven RV03
    SilverStone Raven RV03
    SilverStone Raven RV03
    SilverStone Raven RV03







  • quote:

    Extended-ATX formundaki büyük anakartlara da ev sahipliği yapabiliyor


    fanlarda 150cfm diye biliyorum bakalım akortek kaç liradan getiricek kasayı
  • Ön taraf tamamen kapalı. Yukarı kısımda hava dolaylı yoldan çıkıyor. Kasa içi soğutma konusunda şüphelerim oluştu. Garip bi kasa olmuş:)
  • Daha detaylı görmek lazım, fiyatı makul olursa alıcıları raven 1-2'den daha fazla olacağı kesin.
  • Ön taraf kapalı olsada zaten anakart 90c açılı yerleşeceğinden alttan alacağı hava soğutma için yeterli olacaktır sanırım. İlk önceleri anakartın bu şekilde yerleşimini yadırgamıştım ama sonradan daha kullanışlı olacağını farkettim. Arka panele ulaşım daha kolay olur, belki biraz kablo kirliliği yaratır o ayrı mevzu. Yani her güzelin bir kusuru oluyor arkadaş.
  • deneme
  • en performanslı kasa olucaktır tabi ki =)
  • psu ön tarafamı yerleştiriliyor.. öyleyse güc kablosu ön tarafa nasıl takılacak.. geniş bir inceleme olursa iyi olur ..
  • Üst kapak biraz daha yüksek olursa ekran kartı çeviricileri yüzünden kapağı kapatamama sorunu ortadan kalkar diye düşünüyorum.
  • fena değil ama bu tipte en iyi kasa bana göre hâla

    http://www.silverstonetek.com/raven/products/r-photo.php?model=RV02-E&area=usa bu.
  • RV02-E daha yakışıklıydı
  • bence pek tip yok
  • Raven RV03 diğer modellere göre bana daha bir hoş geldi..
    bakalım fiyat ne durumda olucak..








  • Ön panel daha güzel olabilirdi bence.
  • İyi güzel hoş RV01 den beri hastasıyız da soğutma performansı dahil kasada hemen hiçbir şeyin güncelleme veya artırımı söz konusu olmayınca soğuyor insan. Kasa neyse o olarak kalıyor şuraya da fan takayım burdan da bi hava akımı olsun yok efendim şurdan bi h50 sokayım dışını da uv boya ile boyayım uv ışıkta parlasın falan diyemiyorsunuz. Kasanın fikri işçiliği güzel hoş ama insan eline alınca bir süre sonra değiştirmek istiyor. Kadınların makyaj yapması gibi bişey sanırım bu sıkıldıkça biyerleri boz yeniden yap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

    İyi güzel hoş RV01 den beri hastasıyız da soğutma performansı dahil kasada hemen hiçbir şeyin güncelleme veya artırımı söz konusu olmayınca soğuyor insan. Kasa neyse o olarak kalıyor şuraya da fan takayım burdan da bi hava akımı olsun yok efendim şurdan bi h50 sokayım dışını da uv boya ile boyayım uv ışıkta parlasın falan diyemiyorsunuz. Kasanın fikri işçiliği güzel hoş ama insan eline alınca bir süre sonra değiştirmek istiyor. Kadınların makyaj yapması gibi bişey sanırım bu sıkıldıkça biyerleri boz yeniden yap

    bu jkasaya 9 adet fan takılabiliyor nasıl oluyor bilmiyorum ama takılabiliyor.




  • sicak hava yukselir... bu sebepten anakarti 90 dereceli takmislar.. normalde onden gelen hava, her hangi bir odanin veya zeminin en serin yerinden geliyor.. kasanin zemininden.. sicak hava yukseldigi icin kasanin tepesinden atiliyor..
    Silverstone, Lian Li gibi markalar son zamanlarda baya mantikli cozumlere imza atiyorlar.. isin guzel yani artik kasaya fazladan fan takip sesini arttirmaya gerek kalmiyor.. cunku zaten sicak hava tepeden yukari ciktigi icin onu yonlendirmeye gerek yok..

    kisaca gerek tasarim, gerek yer kazanci, gerek uyumuluk ve hatta gerek fiziksel bakis acisi bakimindan gayet guzel bir kasa..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbloodedman

    Ön taraf tamamen kapalı. Yukarı kısımda hava dolaylı yoldan çıkıyor. Kasa içi soğutma konusunda şüphelerim oluştu. Garip bi kasa olmuş:)


    silverstone markası kasa soğutma konusunda çok çok iyi bir markadır. markanın fanlarına biraz göz atarsan kasa da düşüneceğin en son şeyin soğutma olduğunu göreceksin :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.