Şimdi Ara

B&w Zeppelin Air vs Denon Ceol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Tam olarak emin olamadığım için sizlerin bilgisine danışayım dedim. Bir tanıdığımın yaklaşık 30-40 metrekare salonuna görünüşü fena olmayan ama sesi gerçekten kaliteli verecek ufak bir sistem arıyorum. Şu an için elimde 2 seçenek var gibi. Bowers&Wilkins Zeppelin Air ve Denon Ceol. Aslında ikisi fiyat ve tarz olarak birbirinden farklı ama benim gönlüm Zeppelin Air'da kaldı ne yalan söyleyeyim. Tek merakım 40 metrekarelik salona sesi yeter mi acaba? Bir home-theater performansı beklemiyorum tabii ki de ama yinede doyurucu olması lazım ses yüksekliğinin. Cihazın genel olarak kullanımı da Ipod ile olacak. Yani Denon'da ki gibi cd olması ya da olmaması çok önemli değil. Siz ne dersiniz? Bu fiyatlara yakın daha iyi sistemler olabilir mi?

    Denon :http://denon.co.uk/UK/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=360dfc32-befb-44d8-8789-70603e68610a&SubId=53ddea4c-df4b-4fd5-a82e-d9c4d557debc&ProductId=3e10a883-1474-451f-9268-6e763d000bbc

    B&W Zeppelin Air:http://www.bowers-wilkins.com/iPod_and_Computer_Speakers/iPod_and_Computer_Speakers/Zeppelin_Air/gallery.html







  • Zeppelin air'ı hiç düşünme derim çünkü wifi ile iphone ile kontrol edebiliyorsun ve wifi ile bağlantı kurup ses dinleyebiliyorsun mükemmel ötesi bir ürün yapmışlar sesi de hafife alınmayacak bir ürün.Tabii arkadaşın önerdikleri MS100 ile mas 100 de güzel bir üründür.
  • MAS 100üm olmasaydı,Denon Ceol alırdım. Ayrıca mas 100e Ipod touch bağlamak için HK nin "bridgeII"aparatını almak lazım ben de analog bağladım.
  • konuyu hortlatayım bende zeppelin air düşünüyorum usa den alacağım buradaki fiyatlar uçuk şuanda ipod dock olarak alıncak 2 ürün var birisi Rcube birisi zeppelin air
  • Bose Sounddock 10 ile Zeppelin Air arasinda kalmistim bende.
    Zeppelin cok daha iyi bir urun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercankaf -- 23 Mayıs 2011; 22:50:25 >
  • Yalnız şöyle bir durum söz konusu b&w zeppelin yaklaşık %70 ses seviyesinden itibaren distorsiyona giriyor bizzat denedim...Hk play go veya Jbl radial da seçenekler arasına alınabilir bu ikisi cidden üst ses seviyelerinde çok başarılı modeller..Bose sounddock'un sesini ise oldum olası sevemedim onu tavsiye etmiyorum bana çok mat çok cansız geliyor bazı bose'lerin ses karakterleri..Bu arada bu sistemlerin fiyatları çok ama çok acımasızca ayarlanmış Türkiye pazarında harman kardon play go'nun fiyatı 1299 TL..!!!
  • Merhaba
    Sevgili atalayalper, Sanırım fiyat konusunda go&play de bir hata olmuş. Ben daha 2 hafta önce linkini vereceğim siteden harman kardon go&play II yi 900TL kdv dahil fiyata aldım. Ipod için gerçekten çok başarılı ve çok tatmin edici bir ürün. İster salonda ister odada ister bahçede, hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum. Çok memnunum. % 70 lerde de distortion sorunu olmuyor. Ayrıca fırsat ürünleri var. Arayıp sorarsanız, ellerinde neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Ambalaj problemi olan ürünleri hemen bu kategoriye sokuyor ve neredeyse %25-40 arasında daha ucuza satıyorlar.


    http://www.evsinemam.com/Harman-Kardon-GOPLAY-II,PR-14.html




  • Teşekkürler ilginiz için..Ben %70 distorsiyon olayını harman kardon için değil bowers&wilkins zeppelin için söylemiştim..hk go+play çok çok iyi keza yine jbl radial de öyle ileri teknoloji ürünleri bunlar hk go+play bi-amp özelliği sayesinde ve kullanılan long throw wooferlar sayesinde ciddi alt frekanslara inebiliyor..Burada kullanılan transducerların kalitesinden bahsetmek gerekir 3" belki ama ciddi anlamda long throw'lar..Fiyat dediğiniz gibi bu sitede gayet uygun ama kaç kişi kutusu hasarlı ürün almak ister bilinmez...Ya da kaç kişinin içi rahat eder o da meçhul...Yine de arada sırada takip edilmesi gereken bir site gibi..

    saygılar,
    atalayalper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.