Şimdi Ara

İETT indirim kartları süresini uzatın aksi halde indirimsiz (normal ücretle) seyahat edersiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
51.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bu yazıyı buraya yazma konusunda tereddütüm var. Fakat forumdaki arkadaşların çoğunu ancak buradan haberdar edebilirim diyerek buraya yazmaya karar verdim.
    İETT indirimli kart kullanıcıları için bir geçerlilik tarihi belirlemiş. Eğer bu tarihi geçerseniz kartınız normal ücrete tabi oluyor. Yani indirimden yararlanamıyorsunuz. Eğer farkına varmazsanız indirimsiz (normal) geçişleriniz devam ediyor. Kartınızın geçerlilik süresini uzatmanız için otomatik dulum makinelerine gidip, kart yuvasına bir süre tutmanız yeterli. Böylece kartınız tekrar indirimli hale geliyor. Bu esnada yeni geçerlilik süresinin bitim tarihi ve saati de ekranda yazıyor.
    Siz de benim gibi “bu kart ne kadar çabuk bitmeye başladı” diye düşünüyorsanız; sebebi bu olabilir. Kontrol etmenizde fayda var.



  • Birde sitede bunları gördüm

    İndirimli Seyahat Kartı Geçerlilik Süresi

    İndirimli Seyahat Kartı Sahiplerinin Dikkatine

    Kullanımda olan İndirimli Öğrenci ve Öğretmen Seyahat Kartları 2011 yılı sonuna kadar geçerlidir. Geçerlilik süresinin uzatılması için 1 Eylül 2011- 15 Aralık 2011 tarihleri arasında Vize İşlemi yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgiye Vize İşlemleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

    http://skart.iett.gov.tr:81/Duyuru-Detaylari.aspx?id=3

    VİZE İŞLEMLERİ


    İndirimli Seyahat Kartı sahiplerinin indirimli tarifeden yararlanabilmesi için her yıl Aralık ayı sonuna kadar, halen indirimli kart kullanma hakkına sahip olduğunu bildirmesi gerekmektedir. Bu şartı sağlamak amacıyla gerekli belgelerin İETT’ ye ibraz edilmesine vize işlemi denir. Ücretsiz Seyahat Kartı sahiplerinin de ücretsiz olarak seyahat edebilmeleri için her yıl Aralık ayı sonuna kadar vize işlemi için İETT’ ye başvurması gerekmektedir.

    Kullanımda olan İndirimli Öğrenci ve Öğretmen Seyahat Kartları 2011 yılı sonuna kadar geçerlidir. Geçerlilik süresinin uzatılması için 1 Eylül 2011- 15 Aralık 2011 tarihleri arasında Vize İşlemi yapılması gerekmektedir.

    http://skart.iett.gov.tr:81/Vize-Islemleri.aspx




  • Arkadaşlar vize işlemleri 5 TL'miş. Eğer vize işlemi yaptırmassanız öğrenci pasonuz tam çekmeye başlayacak yılbaşından sonra. Online şekilde vize işlemleri yapılıyor iett sitesinden.

    Detaylı bilgiler burda var :http://www.e-sorgulama.net/diger/iett-vize-uzatma.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.