Şimdi Ara

Mortal Kombat'tan Shang Tsung Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Çıkışına kısa bir süre kalan Mortal Kombat için yeni videolarda gelmeye devam ediyor. Oyunun her yeni videosunda oyundaki karakterleri tanımaya devam ediyoruz. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyunun çılgın elemanı Johnny Cage'e yer verilmişti. Bu seferki konuğumuz ise Mortal Kombat dünyasının en ilginç karakterlerinden birisi olan Shang Tsung oluyor.

Oyunun bu yeni tanıtım videosunda Shang Tsung'ın hikayesine de değinilmiş. Olağan üstü sihirli yeteneklere sahip olan Shang Tsung'ın dış dünyaya açılan kapıyı bulması ve ruhunu Shao Kahn'a vererek onun hizmetine katılması anlatılıyor. ilerleyen dakikalarda ise Shang Tsung'un kılık değiştirme gibi özelliklerine yer verilmiş ve karakterin dokuz Mortal Kombat turnuvasından galibiyetle ayrıldığına dikkat çekilmiş.

Vidonun sonunda ise Shang Tsung'ın fatality hareketini az da olsa görebiliyoruz. Rakibinin ruhunu ele geçiren Tsung, rakibinin kendi elleri ile kafasını koparmasını sağlayan bir Fatality'e sahip. 21 Nisan'da PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• bir şey merak ediyorum bu oyunun senaryo modu nasıl olacak her karakter için ayrımı yoksa 1 karakterle senaryo devam mı edecek ve bu senaryo yada senaryoların süresi ne kadar olur ? Oyunu almayı düşünüyorum artık ciddi ciddi :)
  • Oyunu Özel Yapanda Bu Zaten Senaryo Modu Her Karakter İcin Senaryo Modu Olcak
  • cevap için teşekkürler peki bu senaryoların süresi tahminen ne kadar olur bir bilginiz var mı ?
  • 1 hafta kadar önce yayınlanmıştı bu video,neden bu kadar geç kalındı?
  • @quexstre48

hayatında hiç mi dövüş oyunu oynamadın?her karakterle 10 maç yapıcan senaryo bitecek.arkadaşlarında online ya da offline versus da oyunun zevki
  • johhny cage i hic sevmem zaten onu pataklamasi iyi olmus))))
    hala ermac daha hizli ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CODE VEIN | PS ANA KONU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet video çıkalı bayağı oluyor , nightwolf'un tanıtım videosunun çıktığınıda belirtmek isterim eklerseniz güzel olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.