Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
130
Favori
190.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bagavir

    Konuyu okuyordum da birden aklıma kendi meselemi yazmak geldi, aslında ilgili konu da açmıştım ama eskidi ve tatmin edici cvplar alamamıştım bir de burada anlatayım yaşadıklarımı.


    Okulun ilk haftası takıldığım bir arkadaş grubu vardı. Sonra onlarla şubelerimiz farklı olduğu için fazla görüşememeye başladık(ben 1. şubedeyim bir de o gruptan Burak diye bir arkadaş benle 1. şubede- Buraka daha sonra döneceğiz- diğer elemanlar 3. şubede) Sonra bende 1. şubedeki başka arkadaşlarla takılmaya başladım,baya da samimiydik hala da öyleyiz yani. Diğer grupla çıkışlarda aralarda fln görür slmlaşırdık ama öyle biyere gidip oturmuşluğumuz beraber birşey yapmışlığımız yoktu.
    Neyse ben vize çıkışı eski grubun yanına gittim. Grup baya genişlemiş. O grupta da bir kız vardı adı Ceren. Ondan ilk başta bayağı hoşlandım. bana karşı ilk başlarda çok sıcaktı. Aradan 2-3 gün geçti o günlerde de bu elemanlar hep vize çıkışı birşeyler yapıyorlar bende onlarla takılıyorum. Ama Cereni fazla tanımadığımda durum zorlaşıyordu nasıl bir kızdır fln diye. Ben bizim sınıftaki Burakla samimiydim. Bi akşam face'den yazdım Burağa. Dedim ben Ceren'den hoşlanıyorum,ne dersin olur mu nasıl kızdır diye." o da zor biraz o kız peşinden koşturmayı sever gibi" dedi. Burak da öyle kız milletinden pek anlamaz yani sadece genel görüşünü söyledi zannedersem.
    Ertesi gün okulada gene bunların yanına gittim. Ama daha en başta farkettim. Ceren ve gruptaki birkaç eleman bana karşı soğumuşlardı. O eski canayakın tavırları yoktu. Önceleri anlam veremedim. Son vize çıkışında okulun bahçesinde oturuyoruz kola+çekirdek fln yapıyoruz. Ben telefonu çıkardım "aklıma gelmişken bende çoğunuzun numarası yok alayım dedim". herkesin numarasını aldım Sıra Cerene gelince sordum verir misin diye, o da vermesem dedi bende hiç üstelemedim.
    Eve giderken aklıma geldi burak öttü mü acaba bu kıza ondan mı tavır yapıyo dedim. Akşam Burağı faceden sorguya çektim. Söyledin mi dedim? Asla dedi, herşey üstüne yemin ederim ki söylemedim dedi. Ama olan olaylara bakınca söyledi gibi geliyordu bana. Mesela kızı faceden eklemiştim hatta yüzüne de dedim ekledim kabul eder misin dye. Tmm girince ederim demişti ama etmedi. Bayram tatili vardı vizelerden sonra. Gene bi akşam burakla faceden konuşuyorum şu cerene sorsana bi beni faceden neden kabul etmemiş beni arkadaş olarak görmüyormu dedim o da sordu. Ceren "arkadaşız ama okulda, faceden de kabul etmiycem" demiş.
    tatil bitip okul bağşadığında tabi Cerenin tavrı aynıydı pek yüzüme bakmıyodu ancak zorunda kalırsa benle konuşuyodu. Ama beni faceden kabul etmeyen kız benim çok yakın bir arkadaşım eklediğinde kabul etti, ve de ceren bu arkadaşımı da hiç tanımaz yani.
    Durum budur arkadaşlar bayağı uzun oldu kusura bakmayın, ama detayları atlamamaya çalıştım.
    Şimdi siz diyceksiniz ki unut,boşver fln ama benim sorunlarımdan biri de zor unutmak. Hadi unutmasını geçtim bu tavrı saçmalığı anlayabilmiş değilim. Faceden kabul etmekle nolur, ben hiç tanımadığım insanları ekliyorum kabul ediyorlar, aynı okulda olduğumuz kız etmiyor. Ben ona naptımki de bu tavırlar felan. Millete gülücükler dağıtan kız bize gelince ayarı bozulmuş buzdolabı gibi dondurucu soğuk resmen :)
    Yani uzun zamandır bir ilişkim yok. Son 3 gönül meselem de hüsranla sonuçlandı bari bu olsun istedim, ama durum da bu yani.

    Ekleme: Kız bu anlattıklarımdan sonra 7-8 kişiyle çıktı abartmıyorum. Merhaba nasılsın dediğimde o da merhaba deyip gülüyodu iyiyim sen nasılsın şeklindeydi konuşmalar.
    yukarıda anlattığım gruptaki elemanlarla anlattığım olaylardan sonra fazla bir muhabbetim olmadı merhabalaştık sadece. Ceren'le de işte birbirimizi gördüğümüzde slmlaştık.

    Ama dedim bende şu olay var unutamıyorum. Haftaya okullar açılacak ve o kızı gördüğümde yine etkileneceğim. Slm verse yine bir umut oluşacak.
    Şimdi sizlere birkaç soru soracağım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    -Bu kızın amacı ne,ne yapıyor,ne yapmaya çalışıyor bu kız?
    -Benim halim,tavrım bu konuyla ilgili ne olmalı?
    -Hala bir umut olabilir mi,kız şu anda kimseyle çıkmıyor?


    Bagavir geldim bu aralar 2 gündür canım çok sıkkındı ve çok yoğundum ondan ancak şimdi okuyup yazabiliyorum,her türlü yazardım ama kafadan atmış olurdum görüşlerimi adam gibi söylüyeyim dedim.Facedede cevap veremedim işim vardı biraz :)

    Kız konularında erkek arkadaşlarına güven hatta mutlaka kardeşin gibi sevdiğin biri vardır ne kadar güvensende dertleşsende bazı şeyleri kendi içinde yaşa çokta güvenme biraz cin ol ya kendin etkilemeye çalış yada kendn reddet yoksa çaktırmadan öyle bi kuyu kazarlarki sana naısl düştüğünü bile anlamassın.

    Kıza gelince seni direk elemiş ama başka kim olsada bişeyler yaşamış ne ayak dersen tabiki iyi bi ayak değil leğen gibi bi kıza halen değermi veriyorsun ? benim için 2 den fazla sevgilisi olan kız bitmiş bi kızdır,hep derim evleneceğin zaman üniv mezunu düşünmeyecen diye senin anlattıklarına baktımda haklıymışım üniversitede 6-7 erkek olacak hayatında gezip tozacak sonra biz ev bark alacak gelecek kadnımız olacak ne güzel dünya,ama kızın sana karşı böyle davranmasının tek sebebi ne olur diye düşünüyorumda biri senin için kötü bişey söylemiş yoksa hiç tanımadığı erkeği facede kaubl edip seni niye etmesin sen ermenimisin çok saçma böyle bişey yapması,bu tür durumda asla yalvarma peşinde koşma ha ben eğlenecem bu kızla dersen ona bişey diyemem eğlenilecek kızlarla eğleneceksin ben önceden böyle değildim ama artık kesin bi şekilde bazı şeyleri yadırgıyorum.

    Gerçekten aşıksan eğer sevgininde,aşkında bi gururu haysiyeti vardır,kızla yüzyüze konuş güzelce neler oldugunu en baştan beri sor ve eğer bana inanacaksan bişeyler için elimden geleni yaparım de yok kız kemküm ediyorsa üstünü direk sil artık vicdansız olun bazı durumlarda geçen sevgilimden ayrıldım tek yazdığım hoşçakal lafıydı yoksa ne şiiri nede başka bişeyi ama eğer arkandan bi oyun dönüyorsa bunun diyetinide mutlaka al öyle geri çekilme kendini üstün gör çoğu konuda asla ezdirme ASLA.

    -kız üniverstede ne kadar eğlenirsem hayatımı iyi yaşarsam o kadar iyi olur düşüncesinde büyük ihtimal baskıcı bi ailesi var.onla bunla gezen bi tip öyle anladım yazdığından.

    -Halin tavrın gayet olgun ve sert olmalı insanlara hakettiği kadar değer ver onu gören sensin görebilsem keşke daha iyi yorum yapardım

    -kızdan baya hoşlanıyor seviyorsun sanırım valla dediğim gibi kızı al güzel bi şekilde konuş kem küm ederse çek çizgiyi direk silersen bu kız senden daha hoşlanır bizim türk kızı mazoşişttir ne kadar üzersen o kadar sever.




  • takip...
  • Utkuhan abi teşekkür ederim cevap için.
    Kızın ... olduğu belli zaten, kışın "bu erkeklerin hepsi aynı bi daha kimseyle çıkmıycam, lez.. olacam" felan diyodu 2 gün sonra biriyle çkmaya başladı Ama işte bendeki kaçan kıymetlenir olayı, ulaşamadığım için gözümde kıymetleniyor.
    Kızı çeksem kenara "beni facede kabul etmiyon ama hiç tanımadığın birini kabul ediyon ne iş" desem kesin " sanane sen kimsin" gibi bir cevap verecek. Ama öyle değil de direk "bana neden soğuksun,neden facede kabul etmedin" diye sorabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cameloji

    Vaay konu hala ayakta helal olsun utkuhan reiz ve konu sahibi :) Bayadır takip etmiyorum bu yaz iş olmadan geçti :D



    Bir tiyo atayım ortaya madem gelmişken . Kızları putlaştırmayın bu hafta arkadaşım kızı resmen bana pasladı aslında onlar cok basitler.

    Yerebilceğiniz bir nokta buldunuz mu saldırın flood yapın sizden aşağı olduklarını anladıklarında teslim olurlar tabi bu sırada arayı açmayın tatlı tatlı olsun yerme olayı


    SAOL cameloji cidden 2.yıla girecek dh de en uzun süre ayakta kalan konuların başındadır nerdeyse dediğin gibi çok basitler hepsi değil ama çoğu kız metaryeldir nasıl desem türkiyede kızla olmak için bi miktar paran ve araban olsun yeterlidir,sırdan kızlarımız bile artık pavyon kızı gibi sadece adı farklı ikisindede parayı verince elde ediyorsun birisinde peşin,diğerinde yavaş yavaş ödüyorsun




  • rezervasyon için çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yekilord

    Konuşacak konu bulamıyorum. Mesela şuan öylece sessiz sessiz duruyoruz ne önerirsiniz?

    Aynen banada konu lazim
  • Beni hatırlayanlar mutlaka olacaktır

    Şimdi kız aynı kız. Bayramdan beri yine mesaj trafiğimiz baya arttı bunla. Ders seçerken de 3-4 dersi ortak şubeden seçtik beraber. Ben eve de çıktım. Benim ev kızın yurduna 5 dk mesafede Bu sene kızın sevgilisi de bizimle aynı şehirde. Yani ortalık bu sene kesin karışacak Kızın onu sevdiğimi bile bile ısrarla bana yüz vermesi beni cesaretlendiriyor ama hadi bakalım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

    Beni hatırlayanlar mutlaka olacaktır

    Şimdi kız aynı kız. Bayramdan beri yine mesaj trafiğimiz baya arttı bunla. Ders seçerken de 3-4 dersi ortak şubeden seçtik beraber. Ben eve de çıktım. Benim ev kızın yurduna 5 dk mesafede Bu sene kızın sevgilisi de bizimle aynı şehirde. Yani ortalık bu sene kesin karışacak Kızın onu sevdiğimi bile bile ısrarla bana yüz vermesi beni cesaretlendiriyor ama hadi bakalım...



    Ahmetttttttttt vallaha senin nici görür görmez kalbime bi sancı girdi hadi bakalım bu sefer açılacan 1 yıl geçti yaf




  • valla abi bilmiyorum :D olayların gelişimine bağlı.

    Ben şöyle tahmin ediyorum. Eleman bizim baya samimi olduğumuzu görcek, kıza dicek ne ayak bu ahmet diye. O da arkadaşım falan dicek. Eleman da ahmetle bir daha görüşmeni istemiyorum dicek. Bu arada benle de konuşacak muhtemelen. Bundan sonra olay kızda biter heralde. Elemanı dinleyip benle muhabbeti kesebilir belki ama sanmıyorum. Bu durumda da bi kavga gürültü derken ayrılma ihtimalleri yüksek :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

    valla abi bilmiyorum :D olayların gelişimine bağlı.

    Ben şöyle tahmin ediyorum. Eleman bizim baya samimi olduğumuzu görcek, kıza dicek ne ayak bu ahmet diye. O da arkadaşım falan dicek. Eleman da ahmetle bir daha görüşmeni istemiyorum dicek. Bu arada benle de konuşacak muhtemelen. Bundan sonra olay kızda biter heralde. Elemanı dinleyip benle muhabbeti kesebilir belki ama sanmıyorum. Bu durumda da bi kavga gürültü derken ayrılma ihtimalleri yüksek :D

    Ahmet gazili gazilinin yardımcısıdır, o kız senindir yardım lazım olursa çağır, tüm iibf ahalisi senin yanında
  • Ahmet geldi reserved
  • Bi ara Belki Bir Ara..
  • Beyler üniversitenin ilk günü ve ben kızla buluşup gidicem üniversiteye. Ama danışman tüm derslerimizi değiştirmiş. Yani artık kızla ortak bir dersimiz yok :(

    Ayrıntılar akşama
  • Dostlar dağıtım iznindeyim. Ama zamparalığa hız kesmeden devam :) Biraz uçağa binmek üzere evden çıkıyorum. Kendinize iyi bakın.

    Rota : Van ---> Hakkari / Çukurca...
  • beyler, bu kız işi yatar. Buluştuk, okula gittik falan, güzel konuştuk neyim ama yok. Detayları akşama veririm ders başlıcak şimdi :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

    beyler, bu kız işi yatar. Buluştuk, okula gittik falan, güzel konuştuk neyim ama yok. Detayları akşama veririm ders başlıcak şimdi :S

  • kızla konuşurken yolda tuttu xx(sevgilisi) de geldi ankaraya biliyo musun dedi. Bende hmm iyi falan dedim. İşte şurda kalıyo falan diye konuştu biraz. İlk dersten sonra da eleman da bizim kampüse gelmiş. İlk önce kantinde gördüm ikisini sonra da sınıfın önünde.

    Bundan sonra da bu kız için herhangi bir çaba harcamayı düşünmüyorum.

    Sınıfta da hoşuma giden kız yok :S hep aynı sınıfla gircem bir de derse. Napcaksak bu sene :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 26 Eylül 2011; 12:07:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hero4262321

    Dostlar dağıtım iznindeyim. Ama zamparalığa hız kesmeden devam :) Biraz uçağa binmek üzere evden çıkıyorum. Kendinize iyi bakın.

    Rota : Van ---> Hakkari / Çukurca...

    vayy kardeş memleketime düşmüşün .Hasret kalacan bu günlere hasret
  • arkadaşlar ben 18 yaşıdayım ve kızlarla konuşma özürlüyüm. arkadaş olarak gördüğüm kızlarla rahatça konuşabiliyorum ancak hoşlandığım biri olduğu zaman adeta yüzüne bakmaktan utanıyorum, bir merhaba bile diyemez haldeyim. bundan kurtulmaya çok çabaladım ama ne yapsam olmuyor, ben yine bende kalıyorum, sessizce oturup yalandan bakıyorum. bu konuyu görünce bir yararı olur diye girdim ve bu konuda fikir sahibi olan bir çoğunlukla karşılaştım. şimdi sizce ben umutsuz bir vaka mıyım, ömrümün sonuna dek böyle asosyal, hoşlandığım kızla konuşamayan biri olarak mı kalacağım yoksa bunun bir çaresi var mı sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

    kızla konuşurken yolda tuttu xx(sevgilisi) de geldi ankaraya biliyo musun dedi. Bende hmm iyi falan dedim. İşte şurda kalıyo falan diye konuştu biraz. İlk dersten sonra da eleman da bizim kampüse gelmiş. İlk önce kantinde gördüm ikisini sonra da sınıfın önünde.

    Bundan sonra da bu kız için herhangi bir çaba harcamayı düşünmüyorum.

    Sınıfta da hoşuma giden kız yok :S hep aynı sınıfla gircem bir de derse. Napcaksak bu sene :S



    Üniden çıktım hemen ilerde oturaklar var. Orda bu ikisi oturuyor birbirlerine puaça yediriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.