Şimdi Ara

Haftasonu herkese 50 TL (hepsiburada.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Haftasonu herkese 50 TL (hepsiburada.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 9 Nisan 2011; 0:16:08 >

• .... teyyare
  • Kritik ürünlerin fiyatları çoktan %15 zamlandı zaten.
  • Tek seferde 50 TL verse güzel olurdu cardfinans ile 32" panasonic lcd için 100 lira kazançlı olurdum
  • İnsanla kafa bulur gibi.
  • 50 tli çek olarak veriyor 25 i mayısta 25 i haziranda :D komik :D
  • bu siteninde suyu çıktı :)) adından kampanya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hediye çeklerinin kullanımına da minimum harcama limiti koysalarmış
  • Hepsi Burada Biter. :)
  • pek 50 tl de vermek istememiş açıkcası
    al birini vur ötekine. Hızlıal=hb
    bari 10 ay'a bölseydiler 5x10 iyi olurdu
  • saçma!..
    hb->
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Tek seferde 50 TL verse güzel olurdu cardfinans ile 32" panasonic lcd için 100 lira kazançlı olurdum

Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez!
    50+50 olayı yaş...
  • 500 tl ve üzeri alışveriş yaptık diyelim. Kazandığımız çekleri harcayabilmek içinde belli bir limit olmasın. Sadece 250 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir gibi ?
  • İkinci olarak belirtilen 500 tl ibaresi yani şu madde;

"Alışverişte alacak dekontu ve hediye çekleri haricinde ödeme tutarı 500 TL (kargo hariç) olmalıdır."

Bu madde ile hediye çeklerinin kullanılacağı alışverişlerden bahsediliyor olmasın sakın. Bu tarz kampanyalarda laf oyunları çok olur düşmeyelim. Değilse linkini verdiğim telefonu almayı düşünüyorum...

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-6700-classic/ProductDetails.aspx?productId=telcepnok6700&categoryId=16001

• 500 TL alışverişe 50 TL Parapuan 50 TL hediye çeki kazanılacak mı ? Daha önceki HB kampanyalarında herkes bu şekilde kazanmıştı diye hatırlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

500 TL alışverişe 50 TL Parapuan 50 TL hediye çeki kazanılacak mı ? Daha önceki HB kampanyalarında herkes bu şekilde kazanmıştı diye hatırlıyorum...

Kazanmamamız için bir neden goremedim. 100 tl çekim var, ama finans cardım yok :(( ne guzel 200 tl karım olacaktı...
  • Kullanırken minimum tutar yok.
  • olmamış
  • hepsiburadadıra dıra, dırma

YAHU BUNLAR ARALIK AYINDA 100 TL.LİK ÇEKLERİ PEŞİN PEŞİN VERİYORLARDI HB HESAPLARA 500 liradan düşüyorduk 400 tl ödüyorduk

BUNLAR ÇITAYI DÜŞÜRMÜŞ.milleti saf mı zannediyor nedir o tuhaf şartlara 50 TL. e
    e yuh yani!

hepsiburada.comdan bundan sonra bir cacık olmaz
  • hızlıal daha delikanlıydı 500 tl alışveriş yapana anında 100 tl yi veriyordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.