Şimdi Ara

Alınık:Asus Rampage Extreme X48

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Forumda çok dolandım fakat aramalarda satılık ilanına rastlamadım.O yüzden konu açmak istedim.Asus Rampage Extreme X48 DDR3 anakart satan varmı? Varsa fiyatı nedir acaba?

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spar_k -- 9 Nisan 2011; 1:55:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

teleservice ürünü almıyorum kullanmıyorum tavsiye etmiyorum

Alışveriş yaptığım arkadaşlar

Sisilli @ UzunERdem @ i_nn @ serdar514 @ apocalypto_ @ blackdiamond16 @ tevrat52 @ shenor @ erkanerce @ erenberkay @ erolday @ -gtr @ fatih788 @ DeadZon @ afsinedremitli @ rhnzkn @ ibrahimnc @ cash84 @ Christian Troy @ blackbullet @ iLLEGAL @ garfiens @ ibroam @ Ahmeteyup @ cMbRs @ albatman @ Berti @ Cold @ ozanblotter @ CrySystem @ master93 @ Orod-Dain @ realthing @ mahony99 @ safa_2 @ tarantinox @ CoBaLTx34 @ marsay @ mustul @ yigit__ali @ ELDRUN @ emrahh 88 @ balilias @ alperbaba @ yasin1910 @ inFiniTyDark @ feyyazbugan @ birkin @ sél@h@ttin @ dgo_cr7 @ wodoo2 @ mr.marvel @ SBK @ CodeMachine @ leef1616 @volkitolki77 @karmakan @ Ahmet© @bombaci nurettin @ diji_irfan33 @ makavell54 @M`Shinoda @Mr.Kermit @ RuHsUz PiNoKyO @Kenseii @umitkirmizi @Technical.assistance @jnyt @Tenacious D @cemilac @The Legion @Kenseii @haaaapsuuu @ gokhanext @sir_recep @berdush42 @Naroku @Wheatherman @magi34 @TwisteRegOS @ucanpirpir @hiickimse @ anycs NightmarE_6 @NightmarE_6 @Kratosgreatdestroyer @epoyraz @coolhearts @admestos @lastpavel @ufukdemirci35 @kayra3331 @ HakkiAlkan @byerxan @t_garret @ keteci66 @SKYSOL!D @Z1mBaBwE @darkneel @yusufsk @xmacix @ sasmalco @zaferakay @sevecen69 @Ac1DBuRN @Hellcast @rcpykt @Requiem_For_a Dream @Firochromis @ismailgvn77 @esTFyz @aydınayhan @Altanis @ibocan1978 @_ÇALIŞKAN_

allatkilerle muhattap olmayın bilgi için pm atın
    SilentGamer @ race2005 @EmreRts @ classcocuq
  • başlığı değiştirdim umarım olmuştur :)
    quote:

Orijinalden alıntı: tttahmettt

merhaba,
    bu şekilde yazınca siz satıyormuşsunuz gibi algılanıyor başlığa alınık diye eklersebiz daha doğru olur.

ASUS RAMPAGE FORMULA X48 LGA 775
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.