Şimdi Ara

Şuan ağlıyorum (kız konusu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://resim.donanimhaber.com/m_47700232/mpage_1/key_/tm.htm
    Arkadaşlar yukarıdaki konuda zaten sorunum tam olarak yazıyor.

Artık iyice delisi oldum aklımdan çıkmıyor.Ygs'den ümitli olmadığım için Lys'yi takmıyorum.AklımdaN çıkmıyor hoşlandığım kız.Bugün öyle arasında üstelik konuyu bilen arkadaşlarım yanımdayken 2 metre önümde gitti sınıf arkadaşının yanağını okşadı uyuz oldum konuyu bilenler falan bana baktılar çok kötü oldum mal gibi kaldım ortada.Sonra eve geldim ağladım sonrada uyumuşum.Ortak bir arkadaşımız var onun facesinin şifresini aldım. Neler paylaşmış falan diye baktım hoşlandığım kzı bu yanağını okşadığı çocuğa bebeim falan yazmış zaten onada uyuz oldum.Arkadaşlar çok seviyorum bu iş şuanda imkansız mı çünkü nerdeyse 3 aydır kız beni biliyor ama daha hiç konuşmadık.Zaten şuanda hiç ders dinlemiyorum aklım hep onda hatta hocalar bile diyor olum böyle yapacaksan bırak dershaneyi falan diye.Bugünde hocada az dalga geçti bu halimle (çok sorun değil zaten şakalaşıyorduk sevdiğim bir hoca)dedi bırak git.Geldim düşündüm evde zaten gitsemde bişey olmıyor gitmesemde olmuyacak ben şimdi ne yapayım.Ama devam etsem dahi kızla konuşmazsam gene derslere çalışmıyacağım.Çok zor durumdayı geleceğimi tehlikeye attığımın farkındayım ama elimde değil aklıma 10'daN başka bişey gelmiyor.......

Dershaneyi bırakırsam kafa dağıtmak için spor yapmayı düşünüyorum dövüş sporu olcak büyük ihtimal.Bu konuda bir tavsiye verirmisiniz

NOT:ARKADAŞLAR YAZDIKLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ YENİ KARARLAR ALMAMDA YAZDIKLARINIZI DİKKATE ALCAM.LÜTFEN YARDIMCI OLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 8 Nisan 2011; 21:13:40 >

• Sakın bu Sekilde devam etme hayatına. Cok büyük yanlış içindesin kardesim. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum ama kendine yazık ediyorsun.

Hem gidip kızla niye hiç konuşmadın ki? En azından durum belli olurdu.

Gercegi söyleyim mi sana? Sen bu kızın karakterine felan asık olmamissin. Sen bu kızı tanımıyorsun bile. Kızı gözünde inanılmaz yuceltmissin, "o beni prenses peri sanıyor" sendromuna dönmuş senin olayın. O da normal bir kız hatta fazlasıyla normal bir kız ki gidip bir cocuğun yanağını okşuyor, bebeğim diyor. Büyük ihtimalle de cikiyorlardir zaten.

Kendine biraz olsun saygın ve sevgin varsa hemen aklini basına topla. Söylediklerime kulak ver
  • Hocam buradan yazmak zor ama, zamana bırak herşeyi. Ve tavsiyem şimdi Fight Club seyret.

Orijinalden alıntı: Berkay

Hocam buradan yazmak zor ama, zamana bırak herşeyi. Ve tavsiyem şimdi Fight Club seyret.

hocam fight clup seyret derken ciddimiydin yoksa şaka falan mı.Bildiğim dövüş filmi o konuyla ne alakası var gerçekten bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 8 Nisan 2011; 21:14:02 >

Orijinalden alıntı: djoy

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Hocam buradan yazmak zor ama, zamana bırak herşeyi. Ve tavsiyem şimdi Fight Club seyret.

hocam fight clup seyret derken ciddimiydin yoksa şaka falan mı.Bildiğim dövüş filmi o konuyla ne alakası var gerçekten bilmiyorum

Bu forumda dalganın olacağı konu var olmayan konu var hocam. Stres atarsın diye öyle söylemiştim. İyi akşamlar.

Kızın besbelli ilgilendiği başka birisi var bu durumda çok bi şansın yok geriye ne kadar zor olsada vazgeçip unutmak kalıyor. Dünyada sevip hoşlanabileceğin tek kız o değil emin ol başka biriyle tanıştığın zaman şu yaşadıkların için kendine çok kızıcaksın.

Bu gibi şeyler lise zamanlarında geçici şu an kalıcı olan senin dersanen ve okulun şu durumda konsantre olman için başka bir kızla tanışmalısın, yardımcı olur ne diyim kendini düşünmüyorsan aileni düşün maddi durumunuz belki çok iyi bilemem ama seni dersaneye geleceğini kurtar diye yolluyorlar.
    "Geleceğimi tehlikeye attığımın farkındayım" demişsin ama değilsin kendine bu yaşattıkların farkındalık değil.
    Ben şimdi keşke senin yerinde olsaydım dersten kafamı kaldırmaz geleceğimi kurtarırdım. Üniversiteden 2 sene önce mezun oldum ama daha iyi çalışsaydım daha güzel bir meslek sahibi olurdum diye şimdi bile kendimi yiyip bitiriyorum.

Bence kafanı topla şu an için sevdiğin kişi sana tamamen zarar veriyor, güzel bir meslek sahibi ol şu an ulaşamadığın kız gibi sürüyle etrafında olacak garanti ediyorum.

• ah be kardeşim, aşk gözünü kör etmiş seninde inan gerek yok bu kadarına, o da bir insan ötesi kız bu kadar gözünde büyütmene ne gerek var ? senden önemlimi senden değerlimi ? hayır tabii ki değil. şunu unutma sen olmasan hiç birşey olmaz. Takma kafana bu kadar olursa olur olmazsa olmaz ölüm yok ya ucunda. Rahat ol kasma kendini akışına bırak biraz.

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • fight club dövüş filmi değil izle gör

Not: okurken gülebilirsin

Not2: ama çok ciddi sorunun çözümüne yardım olabilir.

Kardeş durumunu anlıyorum. Senin yaşadıklarının bin beterini zamanında bende yaşadım hemde öyle böyle değil. 7 yıl açılamadım kıza. En sonunda açıldım bana ne dedi biliyor musun? Sen benim kardeşim gibisin dedi. Ulan dünya başıma yıkıldı sandım bittim mittim ben ne hayatımda içmediğim alkolu 2 saatte içer oldum dağıttım kustum rezil oldum vs vs vs.... Şimdi ne diyorum biliyor musun kendime. KAFAMA sıçiim diyorum. ne beyinsizmişim diyorum. ulan o duyguları yaşayacak kadar karaktersiz miyim diyorum. kim ki o şimdi yolda görsem selam vermem diyorum.

Gelelim senin konuna. Kusura bakma arkadaşım senin sevdiğin kız biraz anormal. Yani yollu haberin olsun. Dikkat çekmek için ona buna yılışmalar vs bu hareketleri karakterli bir kız yapmaz. Kaldı ki senin bu hareketleri yapman lazım. Sen şimdi onun kötünü iyice kaldırmışsın haberin olsun. Aynı hareketi sen yap derim. Tınlama onu görmemezlikten gel hiç bakma suratına. Başka hatunlarla samimi (normal arkadaş) olarak takıl. bak normal arkadaş diyorum çünkü kızlar kendilerinden beklentisi olmayan erkeklerle çok yakın arkadaş olurlar. Kendin olma dürüst olma. (Salak aşık olma). Karizma takıl cool ol. Konuşma stilini bile değiştir hatta. Slm moruk vs yap.

sadece bu kadarı bile yeter balığı olataya alman için çünkü senin karşındaki aklı başında bir hanımefendi vs değil salağın teki. Sana benziyor bu konuda...

Arkadaşlar çok uyarmışlar derslerin çok önemli diye pek tiye almamışsın anlaşılan. Sen kazan üniversiteni al eline mesleğini etrafında istemediğin kadar kız olur merak etme. Dünya onunla başlamadı onunla bitsin ki ne kadar desek boş sana ilerde anlarsın. (Bu ilerde lafı sana 10-15 yıl gibi gelmesin karşına çıkacak senin temiz sevgini hak edecek bir kızın çıkması mesafesidir bu ilerde lafı) Bu da takriben ünv.de olabilir...

Umarım faydalı olmuştur. Ama sana şu söylediğim taktiği bende yaptım zamanında ve hepsinde de tuttu haberin olsun.

Edit: Aslında ihtiyacın olan tek şey baba dayağı. Şu ergenlik ne zor iş kardeşim. 10 da başlar 25 e kadar çıkar adamın akıl sağlığının yerine oturması.

• Oğlum manyak mısın nesin ya? Bırak bu işleri kendine yazık etme.
    Bak ben lise de aşık oldum ne ders çalıştım son sene ne de sınava hazırlandım.
    Eee ne oldu kızla ayrıldık bitti. Kız izmirde okuyor ben istanbul da.
    Elime ne geçti? Hala benimle mi? Boktan bir sebepten dolayı ayrıldık.
    Bugün istanbul a gelmiş dedi yarın bi buluşup kahve içelim mi?
    Olur dedim. Ben ne halt edeyim? Geleceğinle oynama yazık
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Oğlum manyak mısın nesin ya? Bırak bu işleri kendine yazık etme.
    Bak ben lise de aşık oldum ne ders çalıştım son sene ne de sınava hazırlandım.
    Eee ne oldu kızla ayrıldık bitti. Kız izmirde okuyor ben istanbul da.
    Elime ne geçti? Hala benimle mi? Boktan bir sebepten dolayı ayrıldık.
    Bugün istanbul a gelmiş dedi yarın bi buluşup kahve içelim mi?
    Olur dedim. Ben ne halt edeyim? Geleceğinle oynama yazık

katılıyorum.

Bak arkadaş bunlar hep deneyim. küpe olsun sana.

@snowor kardeşim
    kardeşim ilk başlarda kızla konuşacaktım ama hayır derdiye biraz bekliyeyim dedim.Biraz bekleyincede böyle oldu başkalarıyla çok samimi olmaya başladı b.knu çıkardı zaten dünde.Ben kızın güzelliğine ve ilk başlarda gözlemledim hani başka kızlarda görüyorum yılışık falan onlara benzemiyordu sakin kız arkadaşalrıyla takılan biri gibiydi tamam dedim buldum ben hoşlandığım kızı fakat şuanda anladığım kadarıyla onunda o yılışık kızlardan farkı yokmuş

@berkay kardeşim
    tavsiyen için teşekkür ederim t..orrent ile indiriyorum şuan

@Kupa_xl kardeşim
    çok denedim ama aklıma ders çalışırken ondan başka bişey gelmiyor hep onu düşünüyorum bir türlü konsantre olamıyorum aslında en büyük sorunum bu.Büyük bir ihtimal bende 10 yıl sonra keşke dememek için bir kere daha hazırlanacağım sınava.

@Jackquın kardeşim
    çok teşekkür ederim "sen olmazsan hiçbirşey olmaz"bu çok güzel bir söz.

@Tolga* kardeşim
    indiriyorum abi izleyeceğim

@Teknode kardeş
    kendimi toplamak için çok çalıştım ama her an aklımda ondan başka bişey düşünemiyorum kendi kendime o olmazsa başkası olmasın diyorum galiba en büyük hatayı burda yapıyorum.

@alicho kardeşim
    ilk okulda lisede arkadaşın olur derler,lisedeyken üniversitede olur derler,üniversitede iş hayatında olur derler....bu böyle gidiyor.Bu şans bendeyken gökten........... devamı malum zaten..

@--merhaba-- kardeşim
    evet geleceğim herşeyden önemli belkide ama geleceğimde onunda yanında olmasını isterdim.Sanki o olsa daha iyi işler çıkarabilirim diye düşünüyordum.bana yardımcı olabilirdi...insanın bazı sorunları oluyor ailesine anlatamıyor bazı sorunları oluyor arkadaşlarına,kanky sine falan anlatamıyor bu konumda insanın birine ihtiyacı oluyor.kendimi inandırmıştım olabilirliğine ama olmayınca bu kadar zor ,mal,acınası ve komik duruma düştüm.

@ATOMKARINCAKARARINCA kardeşim
    uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim.kız yılışmalar falan yapıyor karaktersiz demişsin. sende böyle yap diğer kızlarla samimi ol arkadaşçada olsa demişsin.bende onun gibi davranırsam bende burda karaktersiz olmuyormuyum.evet dediğin gibi bütün arkadaşlarımda öyle diyor kızın biraz .ötünü kaldırdım.
    dediğin gibi inşallah başka birileri çıkar gerçekten sevebileceğim.aslına bakarsan galiba kendimi gereksiz yere yanlız hissediyorum heran yardım alabileceğim ablam abim ve çok yakın arkadaşlarım var(mahalledde samimi olduğum biri yok arkadaşlarım biraz uzatta sorun burdan geliyor galiba).onlardan maddi manevi yardım alabiliyorum ailevi bir sorunumuzda yok çok şükür sanırım pcye kendimi fazla kaptırdım bununda etkisi var.

@emuru abi....
    aslında senin buraya yazmana çok memlun oldum.dershaneye başlarken çok umutluydum hayallerim vardı ygs1 den 350 puan yapıp mtok bir mühendisliğe yerleşip sonra mat 2 ve fizik çalışıp pilotaj bölümüne hazırlanacaktım gelgör ki kızın biri geldi 4 ayda hayallerimi yıktı diyebilirim.şuanda 180 barajından bile emin değilim ki pilotaj için gerekli barajı aşayım.şuanda buna herşeydn çok üzülüyorum ve kendime ç.ok kızgınım.zaten pilotaj bölümüne 4 kere girebilme hakkımız var galiba yaş sınırından dolayı bu yıl ve geçen yıl deneyemedim acaba son 2 sene denesem bir ihtimal varmı gelecek sene ile buyıl arasında benim yaşım dolayısıyla bir dezavantajım olcak mı.
    kızıda unutmaya çalışacağım bir gün çok iyi oluyor unuttum diyorum birgün çok kötü oluyor ağlıyorum kendimi odama kapatıyorum sonra ver slow müzik offf bu benmiyim ya

• Öncelikle git konuş mutlaka konuştuktan sonra meseleyi kendi kafanda büyüttüğünü anlıcaksın. Okula gelcek olursak son 2 yılda girebilirsin tabi çook var 3. ve 4. denemesinde giren. Ama şunu söyliyim en baştan bunu bil bu bölüm herhangi bir dikkat dağınıklığını kabul etmez. Sınavlarda 75 barajı var ve yaz okulu büt falan yok. Bunun anlamı senin 1 haftalık kafana bişey takılması sonucu 4 sene boyunca herhangi bir vizeden 20-30 aldığın an sınıfta tekrarının yani okulunun 1 yıl uzaması demek. Hatta bazı derslerde 100 barajı var. Bu bölüme gelceksen kafana bişey takmıcaksın bukadar basit. Kaldıki senin sorununu yaşayan birsürü insan var şanslı olanlar erken sıyrılanlar sen sıyrılamamışın takıntı yapmışın unutamıyorum diyosan git konuş yoksa bunu unutsan başka birine gene takılcan bu böyle gitcek erkenden sıyrılmaya bak.

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • Kardesim cevap verdigin için Tesekkur ederim.
    olmasını cok istedim ama olmayınca bu hale düştüm diyorsun ya dostum. Sunu söyle bize olması için ne yaptin ki?

Su an hayatının icine ediyorsun farkında degilsin. Kendine gel hemen. Ömür boyu salak bir hata yüzünden rezil olma. Ömür boyu vasifsiz bir adam olarak is kapılarında hayal et kendini. Nasıl yeterince kötü degil mi?

Simdi kulak ver iyice ve hayal et. Bu soruya samimice cevap vermeni istiyorum.

Alsam görürsem seni. 10 farklı birbirinden güzel hatunla beraber olsan. Her anlamda güzel vakit geçirsen. Hala aynı sekilde düşünür muydun? Buna ciddi ve samimi bir cevap ver. Duşun mantiklica
  • the trooper dinle ve kendine gel erkekleri küçük düşürme erkekler kolay kolay ağlamaz bir karı için yapma bunu...

Orijinalden alıntı: djoy

Arkadaşlar konuya bakım yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim

@snowor kardeşim
    kardeşim ilk başlarda kızla konuşacaktım ama hayır derdiye biraz bekliyeyim dedim.Biraz bekleyincede böyle oldu başkalarıyla çok samimi olmaya başladı b.knu çıkardı zaten dünde.Ben kızın güzelliğine ve ilk başlarda gözlemledim hani başka kızlarda görüyorum yılışık falan onlara benzemiyordu sakin kız arkadaşalrıyla takılan biri gibiydi tamam dedim buldum ben hoşlandığım kızı fakat şuanda anladığım kadarıyla onunda o yılışık kızlardan farkı yokmuş

@berkay kardeşim
    tavsiyen için teşekkür ederim t..orrent ile indiriyorum şuan

@Kupa_xl kardeşim
    çok denedim ama aklıma ders çalışırken ondan başka bişey gelmiyor hep onu düşünüyorum bir türlü konsantre olamıyorum aslında en büyük sorunum bu.Büyük bir ihtimal bende 10 yıl sonra keşke dememek için bir kere daha hazırlanacağım sınava.

@Jackquın kardeşim
    çok teşekkür ederim "sen olmazsan hiçbirşey olmaz"bu çok güzel bir söz.

@Tolga* kardeşim
    indiriyorum abi izleyeceğim

@Teknode kardeş
    kendimi toplamak için çok çalıştım ama her an aklımda ondan başka bişey düşünemiyorum kendi kendime o olmazsa başkası olmasın diyorum galiba en büyük hatayı burda yapıyorum.

@alicho kardeşim
    ilk okulda lisede arkadaşın olur derler,lisedeyken üniversitede olur derler,üniversitede iş hayatında olur derler....bu böyle gidiyor.Bu şans bendeyken gökten........... devamı malum zaten..

@--merhaba-- kardeşim
    evet geleceğim herşeyden önemli belkide ama geleceğimde onunda yanında olmasını isterdim.Sanki o olsa daha iyi işler çıkarabilirim diye düşünüyordum.bana yardımcı olabilirdi...insanın bazı sorunları oluyor ailesine anlatamıyor bazı sorunları oluyor arkadaşlarına,kanky sine falan anlatamıyor bu konumda insanın birine ihtiyacı oluyor.kendimi inandırmıştım olabilirliğine ama olmayınca bu kadar zor ,mal,acınası ve komik duruma düştüm.

@ATOMKARINCAKARARINCA kardeşim
    uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim.kız yılışmalar falan yapıyor karaktersiz demişsin. sende böyle yap diğer kızlarla samimi ol arkadaşçada olsa demişsin.bende onun gibi davranırsam bende burda karaktersiz olmuyormuyum.evet dediğin gibi bütün arkadaşlarımda öyle diyor kızın biraz .ötünü kaldırdım.
    dediğin gibi inşallah başka birileri çıkar gerçekten sevebileceğim.aslına bakarsan galiba kendimi gereksiz yere yanlız hissediyorum heran yardım alabileceğim ablam abim ve çok yakın arkadaşlarım var(mahalledde samimi olduğum biri yok arkadaşlarım biraz uzatta sorun burdan geliyor galiba).onlardan maddi manevi yardım alabiliyorum ailevi bir sorunumuzda yok çok şükür sanırım pcye kendimi fazla kaptırdım bununda etkisi var.

@emuru abi....
    aslında senin buraya yazmana çok memlun oldum.dershaneye başlarken çok umutluydum hayallerim vardı ygs1 den 350 puan yapıp mtok bir mühendisliğe yerleşip sonra mat 2 ve fizik çalışıp pilotaj bölümüne hazırlanacaktım gelgör ki kızın biri geldi 4 ayda hayallerimi yıktı diyebilirim.şuanda 180 barajından bile emin değilim ki pilotaj için gerekli barajı aşayım.şuanda buna herşeydn çok üzülüyorum ve kendime ç.ok kızgınım.zaten pilotaj bölümüne 4 kere girebilme hakkımız var galiba yaş sınırından dolayı bu yıl ve geçen yıl deneyemedim acaba son 2 sene denesem bir ihtimal varmı gelecek sene ile buyıl arasında benim yaşım dolayısıyla bir dezavantajım olcak mı.
    kızıda unutmaya çalışacağım bir gün çok iyi oluyor unuttum diyorum birgün çok kötü oluyor ağlıyorum kendimi odama kapatıyorum sonra ver slow müzik offf bu benmiyim ya

Hayır karaktersiz falan olmazsın. Sen erkeksin dik durmayı öğren. Olum bunlar ömür boyu karşına çıkacak. 150 gr için hayatını mahvettiğine değer mi. benim taktiği uygula tutmazsa gel istediğini söyle bana. Ama taktiği adam gibi uygula kaçamak bakışını yakaladı mı içine edersin planın. hiç suratına bile bakma. Diğer kızlarla samimi ol. Kendi çatlasın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.