Şimdi Ara

Konu Dışı'nda konu açılmıyor / cevap verilemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bölümde sadece telefon numarasını onaylamış kişiler mesaj atabilir. Bu yüzden ne mesaj atabilir ne konu açabilirsiniz.

bu ne oluyor?

• Artık Konu Dışı bölümüne mesaj yazabilmek için GSM onayı zorunlu hale geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Artık Konu Dışı bölümüne mesaj yazabilmek için GSM onayı zorunlu hale geldi.

1. sebep ?

2. neden duyuru yapılmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

1. sebep ?

1. Konu dışındaki artan fake üyeliklerin ve düşen seviyenin önüne geçmek için bu uygulamaya geçildi.

2. Uygulama az önce devreye girdi. Duyuru yapılacaktır mutlaka.
  • Harika bir uygulama, daha da ciddi önlemler artarak devam eder umarım.

En üstteki not: Konu dışı bölümünde sms onayı olmayan üyeliklerin mesaj atması kapatılmıştır.
  • Çok güzel olmuş, destekliyorum. Seviyenin artması konusunda önlemlerin devamını da bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

1. sebep ?

1. Konu dışındaki artan fake üyeliklerin ve düşen seviyenin önüne geçmek için bu uygulamaya geçildi.

2. Uygulama az önce devreye girdi. Duyuru yapılacaktır mutlaka.

a) Bunlar 20 kere tartışıldı. Cep telefonu aktivasyonu feyk almaya engel mi olacak, adam anasını babasını amcasını halasının telefonunu veriyor geliyor yine fake açıyor. Hani yeni açılan üyeklilerin mesajlar Onay Bekliyor'a düşüyordu zaten. Adam feyk alsa da konu açamıyordu zaten. Ne değişti ki?

b) Seviye düştü seviye düştü dediler Konu Dışı Özel'i açtınız , oraya cep telefonu aktivasyonu ile üyeleri soktunuz. Biz ne yaptık? Çok iyi oldu dedik , karışmadık. Seviye düştüğü için zaten Konu Dışı Özel açıldı, şimdi niye Konu Dışı'nı tekrar kapatıyorsunuz? Niye Seviye isteyenlere sizin için Konu Dışı Özel'i açtık oraya gidin diye tavsiye de buşlunmuyorsunuz da bizi engelliyorsunuz?

c) Forum bu kadar cep telefonunu ne yapacak? Niye bu kadar cep telefonu meraklısı ? Yakında forumda cep telefonu aktivasyonu olmadan giriş bile yapılamayacak? Bütün bunlar sadece forumda düzeni sağlamak için mi? Şürhelerim var açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

Çok güzel olmuş, destekliyorum. Seviyenin artması konusunda önlemlerin devamını da bekliyorum.

güzel kardeşim Konu Dışı Özel'de seviye had safhada, seviyeli konular ve kullanıcılar için neden o bölümde takılmıyorsun. Niye illa Konu Dışını da senin istediği şekilde ve seviyede davranılmasını istiyorsun?

Ben Konu Dışı Özel'i yönetime şikayet edip yaa burada seviye çok yüksek, önlem alın diyor muyum?

Ayrıca kime göre neye göre seviye ? Herkesin seviye anlayışı aynı mı?

Konu Dışında kurallara aykırı konular olduğu takdirde zaten kurallar işliyor, hatta bundan en çok nasiplenen kullanıcıların başında da ben varım. Açılan konunun seviyesinin düşük olması kurallara aykırı mı? Forumda herkes tek tip mi olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 8 Nisan 2011; 16:46:16 >

• Mesajımı kendinize yazılıp, cevap verilmesi gerekiyor gibi hissetmeyin.http://twitter.com/dhforumdestek hesabından yazılan tweeti görüp teşekkür konusu açmak için geldim bu bölüme ama hazır konu açılmışken bu konuya mesajımı yazdım. Ayrıca daha önce başka bir konuda da kendi gerekçelerimi vererek belirttiğim gibi "konu dışı" ve konu dışı özel" ayrımı yanlıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

Mesajımı kendinize yazılıp, cevap verilmesi gerekiyor gibi hissetmeyin.http://twitter.com/dhforumdestek hesabından yazılan tweeti görüp teşekkür konusu açmak için geldim bu bölüme ama hazır konu açılmışken bu konuya mesajımı yazdım. Ayrıca daha önce başka bir konuda da kendi gerekçelerimi vererek belirttiğim gibi "konu dışı" ve konu dışı özel" ayrımı yanlıştır.

gerekçelerinizi burada da belirtin veya mesajınızın linkini verin, düşüncelerinizi biz de öğrenelim.

mesela sizin için seviye nedir?

ciddi konular ciddi cevaplar mı olsun istiyorsunuz? hiç gırgır , espri, argo, bel altı olmasın mı istiyorsunuz ?

• Yönetim insiyatif almış ve eylem gerçekleştirmişken bunu kendi gerekçelerime göre savunmamı mı bekliyorsunuz? Size cevap verecek olanlar öncelikle yöneticilerdir. Onlardan cevap almaya çalışın. Buraya yazacak olsam yazardım zaten, mesajlarımı arama yaparak bulabilirsiniz. Alınmayın ama konu dışına öyle bir bağımlı olmuşsunuz ki giremediğiniz zaman önünüze kim gelirse ona saldırmaya başlamışsınız.
  • Güzel ve yararlı bir uygulama olmuş.
  • 2 yıldan fazla üyeliği olan üyeler açabilse bari konu.. Cep telefonu olmayan ne yapıcak çünkü
  • bencede eski üyeliklere izin verilmeli.örnek olarak benim üyeliğim 3 yılı aşkın süredir aktif.belirli bir zaman zarfı belirleseniz.mesela 1 yıl 2 yıl gibi.bu süreden eski olan üyelikler konu açabilse mesaj yazabilse daha iyi olmazmı.
  • 4-5 yıllık üyeyim, ne telefonundan söz ediyorsunuz? Yardım ettiğim/yardım gördüğüm, alışveriş yaptığım birsürü kişi varken eski üyeleride böyle bir kapsama sokmanız çok yanlış.
  • Carnivale anladığım kadarıyla sen biraz eğlence maksatlı giriyodun konu dışına.Biraz gırgır şamata yapmak istiyodun artık seviyeyi yükseltince sıkıcı olucak senin için neyse

Benim derdim şimdi kargoyla ilgili bir sorunum vardı konu açmıştım dün.Konumu değiştirdim ama uplayamıyorum.Acil uplanması lazım biri uplasın konumu bi zahmet.,

http://forum.donanimhaber.com/m_48112042/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48112042
  • Twitterda gördüm bende.Çok yerinde bir karar.Her ne kadar çok bulunmasamda Konu Dışında bu fake üyelikler adamın canını sıkıyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Carnivale anladığım kadarıyla sen biraz eğlence maksatlı giriyodun konu dışına.Biraz gırgır şamata yapmak istiyodun artık seviyeyi yükseltince sıkıcı olucak senin için neyse

Benim derdim şimdi kargoyla ilgili bir sorunum vardı konu açmıştım dün.Konumu değiştirdim ama uplayamıyorum.Acil uplanması lazım biri uplasın konumu bi zahmet.,

http://forum.donanimhaber.com/m_48112042/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48112042

evet eğlence maksatlı giriyorum. Herkes eğlence maksatlı giriyor. Zatrn bu yüzen forumun en kalabalık bölümü.

daha önce de sıkı kurallar denendi, her defasında bu kurallar yine bir şekilde yine delindi. İster cep telefonu iste, ister tc kimlik iste, ister vukuatlı nüfus kaydı iste.

daha önce denenmiş ve başarısız olmasına rağmen niye cep telefonunda ısrar ediyorlar anlamıyorum.

daha önceki mantıksız ve abartılı kurallar konu dışının resmen boşalmasına sebep olmuştu. kimse girmiyordu. ne zamanki sıkı kurallarda esneklik yapıldı Konu Dışı yine eski canlılığına kavuştu.

Forum yönetimi bu kararı tekrar değerlendirsin lütfen. Konu Dışı forumun en çok mesaj atılan bölümü ama böyle kurallarla herkesi soğtursunuz.

• Bende eğlence maksatlı giriyorum.Bırak düşünmesinler batsın forum haketmiyolar boşver.
  • ev telefonu versek olmaz mı ????????

her gerzek olaydan sonra forumdan birkac yıllıgına gidiyorum (en son Ado pasazadenin yüzünden gitmistim gerci kendisi ne oldu bilmiyorum su anda)
    unutmamak gerekir ki yöneticiler degisir uygulamalar degisir ama insanlar degismez...

bence telefon numarası az bile kalır TC kimlik nosunu da alın tüm üyelerden üstüne birde taratılmıs önlü arkalı nüfüs cüzdanı..

niye olaya tersinden bakmıyorsunuz acaba?
    fake üyelik niye alınıyor sizce? cünkü adamın düsünce özgürlügüne sınır konuluyor. adam bir konuda gercek fikrini söylemek istiyor ama tepkilerden cekindigi icin veya banlanacagı icin cözüm yolu olarak fake üyelik alıyor ve söylemek istedigini söylüyor. Simdi siz daha da sıkıyorsunuz insanları niye?
    seviye düsüyormus diye (yalaaaaaan) yıllardır bilirim burayı seviye hep aynı siz kendinizi kandırın durun.. ne bir gıdım yukarı cıktı bu seviye nede bi gıdım asagı düstü.. Aynı yerinde sayıyor hic degismiyor... gercek hayat ne ise burasıda onu yansıtıyor..

sizin sacma sapan profil anketlerinizi de hic doldurmadım. telefon numaramıda vermeyecegim yada isteyeceginiz herhangi bir seyide vermeyecegim.
    Yahu burası bir forum kendinizi bunun icinde kaybetmeyin ey yöneticiler cıkın dısarı azıcık dolasın, parkta oturun insanları seyredin bir cay icin.. hayat güzel kuslar cicekler güzel biraz dünyanın güzelliklerinin tadını cıkartın.. kendinizi buralarda kaybedip insanlara düsman olmayın dedektifcilik oynamayın rahat bırakın insanları burası altından da baksan üstünden de baksan bir forum bu kadar ciddiye almayın.. bir dünya reklam alıyorsunuz gidin afiyetle yiyin kim ne diyor size...

Haaa nüfus müdürlügüne baglandıysanız, ic isleri bakanlıgı ile protokol imzaladıysanız yada mit ile birlikte calısıyorsanız ve elinizdeki insanları belli bir cercevede kontrol etmek ve kullanmak istiyorsanız onu bilemicem... neyse birileri icinize sızmıs ve sizi kafalamıs bir kere artık rahat da uyuyamazsınız siz cünkü ugrasmanız gereken binlerce insan var karsınızda Allah kolaylık versin zor... karsıdakileri bir kere düsman olarak algılamaya basladınız mı bunun geri dönüsü yoktur... gecmis olsun...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.