psp topiğinin eski havası kalmadı aleti alan elini ayağını çekiyo forumdan heralde hep güncel kalacak bi başlık olsun istiyorum bunu doğubank, kadiköy sirkeci ve ucuz bulduğunuz veya fiyat belirtmek istediğiniz heryerin (istanbul tercih edilir ) piyasasından oluşan psp fiyatları güncel olarak yazarsak herkesi bilgilendirmiş oluruz desteğinizi bekliyorum
bunun yanında hafıza kartlarını da belirtsek iyi olur herhal bu arada 4gb lık hafıza kartları var yahu onlardan alsak nasıl olur
www.kangurum.com.tr sony psp value pack 1004v 525 ytl + 4.5 ytl kargo 12 taksit
ewet hafıza kartlarınıda fiyatlarıyla belirtirsek çok güzel olur teşekkürler etez eklemeyi unutmuşum
kadiköy sony bayii = 540ytl value pack + 1gb sd pro duo ms =150ytl
izmir, olbim bilgisayar: 1gb ms pro duo = 170 ytl 6 taksit, sonraki aydan itibaren ödeme..
arkadaşlar özellikle bayii veya dükkan gibi gidip aleti test edebileceğiniz denebileceğiniz yerler olsun istiyorum internetten alışveriş sitelerini eklemeyelim lütfen çünkü bu konu için açılmış bir başlık var şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
doğubankta ve kadiköyde neler oluyor yazmak isteyen varmı acaba psp fiyatları neoldu yeni mallar geldimi v2.00 firmware den mi geldi kaçtan geldi fiyatları????
Doğubanktan bir arkadaşım 350 YTL ye aldı PSP2 1 hafta oluyor ...
hangi dükkan hatılıyomusun berabermi gittiniz arkadaşınla kaç firmware idi ölü piksel falan varmıydı 350ye artık çok zor bulunuyo çünkü ( biraz heyecanlandım heralde )
psp 2 demiş belki ps2 den bahsetmiştir bu kadar çabuk heyecanlenma.
bugün 15.00 itibariyle sanki anlaşmışlar gibi bütün dükkanlar psp value pack 390 ytl.(kadıköy)
399 YTL ise her an alabilirim...Bende Ankarada oturuyorum...peki bu value pacin yanında 1oyun verirmisiniz we 512 mb memory stick ne kadar?
quote:
Orjinalden alıntı: busk
PİYASADA BULUNMAYAN ÖLÜ PİXELSİZ PSP YER İSTANBUL AVCILAR-BAKIRKÖY 1000K JAPON MODELİ( PSPNİN EN İYİ SÜRÜMÜDÜR BÜTÜN FORUMA SORUN ARAŞTIRIN ) ÖZELLİKLE EKRANI UZUN ÖMÜRLÜDÜR. FİYAT 400 YTL. UFAK Bİ İKRAM OLABİLİR.