Şimdi Ara

...:::GÜNCEL PSP FİYATLARI:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
43.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psp topiğinin eski havası kalmadı aleti alan elini ayağını çekiyo forumdan heralde hep güncel kalacak bi başlık olsun istiyorum bunu doğubank, kadiköy sirkeci ve ucuz bulduğunuz veya fiyat belirtmek istediğiniz heryerin (istanbul tercih edilir ) piyasasından oluşan psp fiyatları güncel olarak yazarsak herkesi bilgilendirmiş oluruz desteğinizi bekliyorum

pendik teknosa = value pack 575ytl

pendik sony bayii = value pack 570ytl

• bunun yanında hafıza kartlarını da belirtsek iyi olur herhal bu arada 4gb lık hafıza kartları var yahu onlardan alsak nasıl olur
  • www.kangurum.com.tr sony psp value pack 1004v 525 ytl + 4.5 ytl kargo 12 taksit
  • ewet hafıza kartlarınıda fiyatlarıyla belirtirsek çok güzel olur teşekkürler etez eklemeyi unutmuşum
  • kadiköy sony bayii = 540ytl value pack + 1gb sd pro duo ms =150ytl
  • izmir, olbim bilgisayar: 1gb ms pro duo = 170 ytl 6 taksit, sonraki aydan itibaren ödeme..
  • arkadaşlar özellikle bayii veya dükkan gibi gidip aleti test edebileceğiniz denebileceğiniz yerler olsun istiyorum internetten alışveriş sitelerini eklemeyelim lütfen çünkü bu konu için açılmış bir başlık var şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
  • doğubankta ve kadiköyde neler oluyor yazmak isteyen varmı acaba psp fiyatları neoldu yeni mallar geldimi v2.00 firmware den mi geldi kaçtan geldi fiyatları????
  • Doğubanktan bir arkadaşım 350 YTL ye aldı PSP2 1 hafta oluyor ...
  • hangi dükkan hatılıyomusun berabermi gittiniz arkadaşınla kaç firmware idi ölü piksel falan varmıydı 350ye artık çok zor bulunuyo çünkü ( biraz heyecanlandım heralde )
  • psp 2 demiş belki ps2 den bahsetmiştir bu kadar çabuk heyecanlenma.
  • bugün 15.00 itibariyle sanki anlaşmışlar gibi bütün dükkanlar psp value pack 390 ytl.(kadıköy)
  • rekabet
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonalper

ANKARADAN NİYE BAHSETMİYORUZ

PİXELİ SORUNSUZ 399 YTL

JAPONALPEROZEN@HOTMAİL.COM

TÜRKİYENİN HERYERİNE KARGO
    (PİXEL SORUNUNA KESİN İADE)

399 YTL ise her an alabilirim...Bende Ankarada oturuyorum...peki bu value pacin yanında 1oyun verirmisiniz we 512 mb memory stick ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: busk

PİYASADA BULUNMAYAN ÖLÜ PİXELSİZ PSP YER İSTANBUL AVCILAR-BAKIRKÖY
    1000K JAPON MODELİ( PSPNİN EN İYİ SÜRÜMÜDÜR BÜTÜN FORUMA SORUN ARAŞTIRIN ) ÖZELLİKLE EKRANI UZUN ÖMÜRLÜDÜR.
    FİYAT 400 YTL. UFAK Bİ İKRAM OLABİLİR.

Ben bitane alcam varsa msn beni ekle konusalim... ergun_erdi@hotmail.com
  • kadıköyde son durum 390 ytl kartal4891 arkadaşa teşekkürler peki doğubankta son durum nedir bilen varmı doğubanktaki son durumu yazarsanız sevinirim
  • yarın doğubanka da gidicem telefon sormak için psp yide sorarım
  • 1 oyun veremeyiz ama 512 kart almayı düşünüyorsun heralde içine ücretsiz 3-4 oyun atarız fiyatı 512 nin 90 milyon
  • quote:

1 oyun veremeyiz ama 512 kart almayı düşünüyorsun heralde içine ücretsiz 3-4 oyun atarız fiyatı 512 nin 90 milyon

ok şu sıralar alıcam ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

quote:

1 oyun veremeyiz ama 512 kart almayı düşünüyorsun heralde içine ücretsiz 3-4 oyun atarız fiyatı 512 nin 90 milyon

ok şu sıralar alıcam ;)

sömestırda ordayım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.