Şimdi Ara

FATURASIZ AVEALILAR ! 1 GB CEPTEN İNTERNET 9 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
16.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea'dan internetim hep cebimde olsun diyen faturasız müşterilerimize benzersiz teklif!
    Sadece 9 TL'ye 30 gün boyunca kullanabileceğiniz 1GB internet paketiyle Facebook,Twitter, Google, Hotmail ve daha fazlasını cebinizde taşıyacak, gündemden dilediğiniz heran haberdar olabileceksiniz!

Avea 3G hızıyla bu benzersiz paketten faydalanmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndermek!

Paketten sadece bireysel faturasız hat sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.
    Paket aboneliği için 1GB yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.
    Paket kapsamında sunulan 1 GB internet 30 gün boyunca geçerlidir ve 30 gün sonunda kullanılmayan tutar bir sonraki aya devretmeyecektir.
    Paket iptal edilmediği sürece 30 günde bir 9 TL karşılığında otomatik olarak yenilenecektir.
    Paket iptali için IPTAL 1GB yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterlidir.
    Paket kapsamında sunulan 1 GB dolduğunda MB başına KDV ve ÖİV dahil 5 Kr ile ücretlendirilirsiniz.
    Paketinizde kalan miktarı sorulamak için KALAN 1GB yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterlidir.

Yeni görüyor olabilirim valla şahane fiyat..Yeni yıl tarifesine olanı biliyorum ama bunu yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 8 Nisan 2011; 14:16:23 >

• Faturalıyada açılır daha. Bence süper. Vodafone büyük ihtimal adil kullanımı 1 gb çekmek zorunda kalacak :)
  • Valla Vodafoneu almış ters çevirmiş bide tokadı basmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Valla Vodafoneu almış ters çevirmiş bide tokadı basmış

Kesinlikle. Şimdi pc kullananlar 1 gb ne filan diyecek ama öyle değil. Telefon kullanıcısı için 1 gb internet sınırsız konuşma gibi birşey. (Devamlı video izlemediği sürece)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Valla Vodafoneu almış ters çevirmiş bide tokadı basmış

Kesinlikle. Şimdi pc kullananlar 1 gb ne filan diyecek ama öyle değil. Telefon kullanıcısı için 1 gb internet sınırsız konuşma gibi birşey. (Devamlı video izlemediği sürece)

Valla sınırsız kullandımgeçen ay test için. Kullanım 500-600 mb gibi bişey..

Sorgulamada var..

Süper
  • valla avea'nın her kampanyasına helal olsun diyorum
  • işte bu be! yazmaya girdim, volkan hızlı davranmış.. internete mükemmel çözüm oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin
    işte bu be! yazmaya girdim, volkan hızlı davranmış.. internete mükemmel çözüm oldu

Emin faturalilara yokmu bisey ya
  • AN İTİBARİYLE ;

Vodafone CEPNET ile kullanım bilgilerim ; GPRS : 853.99MB - 3G : 853.99MB VE Abonenin Paket içi Ulaştığı Kullanımı : GPRS : 55.01MB - 3G : 55.01MB yazıyor.
    Bu değerler neyin ifadesi çok karıştırıyorum :?

Ve 7 gün sonra hesap kesim tarihim böyle bir kampanya Vf'da olsa bana uyar galiba (sadece cepten kullanımlarımda .) .?

Vf şöyle bir şey yapsa : 2GB internet + 1000 Heryöne sms + mms : 12 TL hemen alırım hemen düşünmem bile.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 8 Nisan 2011; 14:41:09 >
  • Super. Olay budur. Tek kelime ile tebrikler.
  • cepnet gibi bilgisayarda kullanılabilecek mi?
  • quote:

quote:

işte bu be! yazmaya girdim, volkan hızlı davranmış.. internete mükemmel çözüm oldu

gelecek gelecek. gelecek çok parlak volkan..

c.tesi-pazar günü faturalı hatlar için yeni sistem entegrasyonu yapılacak, güncellemeler vs. var; p.tesiden sonra tarife-paketlere de yeni opsiyonlar yansıyacağını düşünüyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: c_._s
    cepnet gibi bilgisayarda kullanılabilecek mi?

elbette, üstelik hız düşümü yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 8 Nisan 2011; 15:13:26 >

• vodafone cepnetten karşılık bekliyoruz 100 mb kotasını yükseltmek için.250 mb normal kullanımı olsa kafi :)
    avea süper yapmış yalnız.
  • quote:

quote:

quote:

gelecek gelecek. gelecek çok parlak volkan..

c.tesi-pazar günü faturalı hatlar için yeni sistem entegrasyonu yapılacak, güncellemeler vs. var; p.tesiden sonra tarife-paketlere de yeni opsiyonlar yansıyacağını düşünüyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: c_._s
    cepnet gibi bilgisayarda kullanılabilecek mi?

elbette, üstelik hız düşümü yok..

güzel ama keşke pakete adil kullanım kotası koyup sınırsız devam etseydi o zaman hiç düşünmeden avea'ya geçerdim..

• avea yinede bir güzellik yapmış. Gerçi 1gbdan sonra hız vodafone'daki gibi 96kbpslere düşseymis daha sağlam olurmuş ama zaten aveanin doğru düzgün bir internet paketi yoktu bu yenilerinin habercisidir belki..yine iyi olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürküDiyarı -- 8 Nisan 2011; 16:05:00 >
  • aveaya tebrikler. avea da olmasa rekabet olmayacak nerdeyse
  • 9 tl.lık paketi kullanan bir arkadaş varsa hız denemesi yapıp buraya koyabilir mi? ayrıca bu 1 gb paketi avea 2g de hız ne? 3g de hız ne?
  • İnternet kampanyamız 2. meyvesini verdi

Teşekkürler herkese, teşekkürler Avea.
  • hattım bugün aveaya geçti geç gördüm bunu 100 mb paket aldım bile.neyse önümüzdeki ay alırız bunu da.

Ekleme : müşteri hizmetlerini arasam bu tarifeye çevirirler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er.dyz -- 8 Nisan 2011; 17:30:04 >
  • 1gb internet 9 tl gerçekten süper bir fiyat olmuş ayrıca cep telefonunda 1gb internet 1 ay için çok uygun bence cep internet için yeterli bir kota, fiyatıda mükemmel
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.