Şimdi Ara

TURKCELL'in Yeni vurgunu-FATURALI HAT SAHİPLERİ DİKKAT !İCRA GELEBİLİR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
49.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ÖZELLLE FATURALI HAT SAHİPLERİ,TURCKSELL BU TUZAĞA SİZİDE DÜŞÜREBİLİR AMAN DİKKAT !

2005 senesinden kalma bir borç için bugün icraya verilmişim,buraya kadar normal !

2005 senesinden beri bir tefeci kurnazlığı ile,Turcsell'in oyununu kelimesi kelimesine hiç bir şekilde katılım olmaksızın aktarıyorum !

2005 senesinde 300 liralık bir borç çıkarıldı,Turcksell müşteri hizmetlerindeki baynın ifadesi aynen şudur !

-Diyorumki bu borcu Beyoğlunda merkez binanızda ödedim !

Turcksell hizmetlisi bayan,bizi beyoğlundaki binamız ilgilendirmiyor,biz araştırma yapmaya mecbur değiliz !

borcunuz bizde görünüyor ödenmiş belgeniz varsa,bildirin !

-Yedi senelik faturayı neden saklıyım sizin sormanız gerekiyor dedim !

-2005'ten kalma borcum madem varsa,7 senede beni neden haberdar etmediniz,adresim aynı 12 senedir yanı evdeyim !

Cevap:biz size kağıt gönderdik şubat 2011'de !

dikkat edin,şubat 2001 yani 7 sene sonra,bu tefeci zeklarını alkışlıyorum,üstelikte ne hikmetse 12 senelik adresimde beni bulamamışlar !

Resmen TURCSELL aleni olarak tefeciliğe soyunmuş durumda,bunun adı tefeciliktir,7 sene bile bile bir borç var ise ve bunu bilerek saklayan her firma art niyetlidir !

Dikkat edin Turcsell görevlisi bayanın ve Avukatlarının ifadesi borcunuz 2000 kusur lira,sinirden kusuratı unuttum !

TURCKSELL ABONELERİ,LÜTFEN DİKKAT,TURCKSELIN BU KURNAZLIK VE ART NIYETLI TUTUMA KARŞI HERKESI UYARIYORUM !

ESKI DONEM ODENMIŞ FATURALARINIZ VAR ISE SAKIN AMA SAKIN ATMAYIN,BU ÇİRKİN VE TEFECİ TUTUMLA KARŞILAŞMANIZ HİÇTE SİZİ ŞAŞIRTMASIN !

KARDEŞIM 11 SENELIK TURCKSELL FATURALI HAT ABONESI VE ŞIMDI ONUDA KORKU SALDI,ACABA BANADA YAPARLARMI DIYE VE HATTININ IPTALI İÇİN DİLEKÇE VERMEYE HAZIRLANIYOR !

DİLEKÇE VERİRKEN DAHİ BU FİRMADAN BORCU YOKTUR İBARESİ TAŞIYAN BİR KAĞIT ALMAYIDA İHMAL ETMEYECEK ELBETTEKİ !

SN.KARAMEHMET,HABERİNİZ BİLE YOKTUR BELKİDE,TELEFONDAKI MUHATAP OLDUĞUM HANIM EFNEDIYE İSE SÖYLEYECEĞİM TEK LAF,BU TÜR ÇALIŞANLARI DAHİ İŞE ALMANIZ FİRMANIZIN KALİTESİNİNDE İSPATI OLDU,UTANMASA HAKARET EDECEK BİR TURCKSELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ !

Turcsell faturalı hat sahipleri,benim düştüğüm duruma düşmeyin,geçmiş döneme ait ne kadar faturanız var ise saklayın,6-7 sene sonra aynen benim gibi süprizle karşılaşırsınız !

Türcsell'den hatlarını iptal etmiş olanlarıda uyarıyorum,biran önce bur firmadan borcunuz varmı diye araştırın,gerekiyorsa borcu yoktur belgesi alın !

SN.BAŞBAKINIMIZ RECEP TAYİP ERDOĞANA SESLENİYORUM,BU FİRMA TEFECİ KURNAZLIĞI İLE 7 SENE ÖNCESİNİN FATURASINI İBRAZ EDEMEDİĞİM İÇİN VE KENDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEKİ BAYANIN İFADESİDİR,SİZİN PARAYI ÖDEDİĞİNİZ MERKEZ BİNAMIZ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR,O ZAMAN BU PARALAR NEREYE GİDİYOR ?

ÖDEDİĞİM PARA MERKEZ BİNADA GÖRÜNMÜYORSA BIRAKIN GÖRÜNMESİNİ,TURCSELL GÖREVLİSİ BİZ PARAYI ÖDEDİĞİNİZ FİRMAYA SORMAK ZORUNDA DEĞİLİZ DİYE ANLAMSIZ BİR TANIMLAMA YAPIYORSA,BENİM GİBİ MAĞDUR VATANDAŞIN HAKKINI KİM ARAYACAK ?

DEVLET GÖREVLİLERİNe bu ihbardır,7 sene önceki borcumu şubat 2011'de almadığım yada gönderdikleri bile meçhul,ihbarnameyi gönderdik diyorlarsa,benim haklarımı kim koruyacak ?

2005 senesine ait borcu 7 sene beklten bir firmayı sizlerin takdirne bırakıyorum !

7 Senenin faizi kasti olarak bile bile,bugüna kadar Turcksell saklıyorsa bunun adı resmi tefeciliktir !

Turcksell o borcu elbetteki benden alacaksın,şunu unutma biz Türkiye'yiz,benim gibilerin gurtlağına çökebilirsin,tefeci gibi 7 sene bekletip faizi ile paranı almasınıda bilirsin !

Bu zihniyetinle diğer firmalarında,Turcsell'den ne kadar dürüst ve güvelir olduğunun belgesini bende ,ispat ettin !

Turcksell düşmanı değilim,borcunu sırf istiyor diyede ver yansın etmiyorum !

7 sene bile bile bu borcun bekletilmesinde art niyetin ispatıdır !

Kardeşim 11 senedir faturalı hat sahibidir üstelik,faturalarını zamanında ödeyen,karakterli namuslu bir insandır !

11 senelik aboneni kaybetti,eminim kaybedecekleri daha bir çok insan olacak,çunki bu konuyu diğer forumlarda youtube'de,internet sitelerindede dile getiricem,kimse benim gibi mağdur olmasınlar diye !

O televizyonlara reklam verme,bu konuyu okuyan herkeste benle hem fikir olacağına ve eminimki kafalarında acaba bizede aynı durum başımıza gelebilirmi diye,müşteri hizmetleriniz aranacaktır!

YAZIKLAR OLSUN,TURCKSELL !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 11 Nisan 2011; 3:11:37 >

• Geçen gün buna benzer bir konu açılmıştı. Turkcell soygun yapmasını resmiyete dökerek yapmaya çalışıyor sanırım. Yerinizde olsam asla ödemem. Kaldıki bunca zaman içinde sadece şubat 2011 de bildiri gödermişler. Böyle saçmalık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Geçen gün buna benzer bir konu açılmıştı. Turkcell soygun yapmasını resmiyete dökerek yapmaya çalışıyor sanırım. Yerinizde olsam asla ödemem. Kaldıki bunca zaman içinde sadece şubat 2011 de bildiri gödermişler. Böyle saçmalık olmaz.

Yarın Turksell'in avukatına gidicem,gerekirse savcılığa suç duyurunda bulunucam,avukatada aynen bunları söyledim,bunun adı tefeciliktir,7 senelik bir borcu hangi amaçla yada ne maksatla tutabiliyorlar gerçekten merak ediyorum !

Bu firmadan hattını iptal edenler başka operatorlere geçenler,bu firmadan borcunuz varmı diye kesinlikle sorgulatın gerekirse,bayilerinden borcu yoktur belgesi alın,6-7 sene sonra benim başıma gelenlerin sizinde başınıza gelmeyeceğinin asla ama asla garantisi yoktur !

Herkes bu firmaya karşı aman dikkatli olsun,300 kusur liraya çıkarılan borç avukatın söylediği 2000 kusur lira ama büyük bölümünü affetmişler diyerekte sözüm ona,kurnazlıklarını gizleyecekler !

Yazıklar olsun diyorum,Vodafon Avea alsın bu konuyu kapak yapsın,en ufak abartım yoktur,müşteri hizmetlerinde herşey kayıtlıdır !

Bu firma başka türlü utanmaz çunki !

• quote:

turcksell

quote:

turksell

quote:

turcsell

hadi bakalım
  • Turkcell ile adıniza çıkarılmış tüm faturaları HER BAYII DEN HATTA 4440532 DEN HER YERDE öğrenebilirsin dikkat et de Turkcell seni mahkemeye vermesin kardes. Hiç inandırıcı bir başlık olmadığı gibi 7 senedir borcundan haberin var ve ödemiyorsun buraya kadar normal dediğine göre. Madem normal 7 senede 300lira toplayamadıysan sen faturalı hat kullanma arkadaş. :@

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamda,adam ödedim diyor.borçu kapatmış diye biliyor
    kardeş banada aynısı oldu.2006da faturalidan kontorlüye taşıdığım hattın 20liralık borcu varmış.adamlar bana 5sene sonra mektupla ulaşıyorlar borcunu ode yoksa icralik olursun.ulan amele,21.yüzyıldayiz mektupmu kaldı.numaram mailim var ışte ordan ulaşsana bana zamanında.
    yerinizde olsam bi de kendi adınıza açılmış başka hat varmı diye kontrol ettirirdim.bu operatorlerin hepsi üçkağıtci hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Turkcell ile adıniza çıkarılmış tüm faturaları HER BAYII DEN HATTA 4440532 DEN HER YERDE öğrenebilirsin dikkat et de Turkcell seni mahkemeye vermesin kardes. Hiç inandırıcı bir başlık olmadığı gibi 7 senedir borcundan haberin var ve ödemiyorsun buraya kadar normal dediğine göre. Madem normal 7 senede 300lira toplayamadıysan sen faturalı hat kullanma arkadaş. :@

Mesajı bi daha okursanız arkadaş borcunu turkcell e ödediğini yazmış. 7 sene ödendi makbuzunu saklamadığınıda yazmış. Bari mesajlari ön yargıdan uzak Okuyun.

Sadece ÖDEMEMİŞ olsam bile 7 sene beklenirmi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 8 Nisan 2011; 16:17:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Turkcell ile adıniza çıkarılmış tüm faturaları HER BAYII DEN HATTA 4440532 DEN HER YERDE öğrenebilirsin dikkat et de Turkcell seni mahkemeye vermesin kardes. Hiç inandırıcı bir başlık olmadığı gibi 7 senedir borcundan haberin var ve ödemiyorsun buraya kadar normal dediğine göre. Madem normal 7 senede 300lira toplayamadıysan sen faturalı hat kullanma arkadaş. :@

Ne çok biliyorsun ya !

Ben kafadan uydurma karalama amaçlı yazmıyorum ama sen o kadar süper konuyu okumuşsunki aslında sana cevap vermek dahi manasız !

7 senelik ödenmiş faturalarını saklıyorsan buraya ekle hepimizde görelim !

Turkcell'in müşteri hizmetlerinin verdiği cevabı aynen yazıyorum,iyi oku,2001 şubat ayında size tebligat gönderdik !

Umuyorum okumuşsundur yani 7 sene öncesinin borcunu bana 2011 şubat ayında bildiriyor !

7 senede 300 lira toplayamamak olarak algıladıysan gerçektende,yazık diyorum !

Nasıl bir zihniyetin varki,300 liraya yok faturalı hat kullanma,11 senelik 2nci hat var 1 defa dahi geç yada fatura borcundan kapanmamış bir hat,biraz okuyun öyle yorum yapın konuyuda kirletmeyin !

300 lira değil konu,500 lirada değil,bugün o paraları öderim sen merak etme,hatta ödenmemiş faturan varsa,gönder bana öderim,ALLAH c.c kimseyi düşürmesin,böyle çıkıpta ahkam kesme olurmu !

Burda kendim üstüme alınmıyorum ama 300 lira için cinnet geçirip intihar edenler var evlatlarını dahi öldürenler var,biraz diğer insanlarıda düşün saygılı ol !

Bak arkadaşım,100 lira için öz kardeşine 5 mermi sıkan insanları bilirim,10 lira için Annesini Balkondan atmaya çalışanları bilirim,nerden biliyorum dersen Kasımpaşada doğdum büyüdüm,paranın köpeği olmadık !

300 lira 500-1000 liralar içinde,böyle senin gibi abuk subuk laflar edip,yoksulları ezmedik,ama sen bunları anlayamazsın malesef !

Saygısızlığın manası yok !

Polemiğe girme,bu notuda iyi oku !

Biraz arştırırsan,benim durumumda çok şikayet göreceksin,örnek veryimde,boş yere laf olsun diye,münakaşaya girme !

Benim kabul ödendiğine dair faturam yok,hadi ben kabahatliyim senin süper anlayışınla !

2006'da aynen benim gibi borcunu ödemiş,üstelikte elinde faturası mevcut yatırdığı merkez belli,ve gelen icra miktarı 280 kusur lira,sana göre bu vatandaşında faturası olmasa aslında olduğu halde yinede parayı farklı şekilde tahsil etmişler,buyur çok zekisin herkesi yüksek bilgilerinle aydınlat,bizde öğrenelim!

Ne hikmetse,kullanılmayan numaralara bu işlem yapılıyor,yani Turkcell'den tek hatamız bu firmayla ilişikimizi kestiğimize dair bir belge istememek,yada hattını taşıyanlar enteresan faturalara muhatap kalıyorlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 7 Nisan 2011; 17:56:42 >

• Sn.DSGNRY süper egonla,sadece laf olsun diye yaptığın yoruma karlık,aynen benim gibi mağdur olanlarında yorumlarını okuda,ezbere sallama olurmu !

Buda aynen benim durumuma düşmüş bir TURKCELL mağduru,buyrun şikayet var sitesinden aynen kopyalıyorum,benle uzaktan yakından her hangi bir bağlantısı,yanı tanımışlığım,yada sohbetim asla olmamıştır !

BUYrUN OKUYUN,süper egolu vatandaş BU KONUYADA YORUM YAPSIN !

7 senede 300 lira toplayamamışım,demekki bu hanımefendide 6 senede 110 lirayı toplayamamış !

ŞİKAYET VAR SİTESİNDEN,DUYKU.K NİCKLİ VATANDAŞIN ŞİKAYETİDİR !

Öncelikle 12 yıldır Turkcell kullanıcısı olduğumu belirtmek isterim. Fakat en yakın zamanda operatörümü değiştirmek istiyorum. Sebebine gelince;

Yaklaşık 6 sene önce annemin kullandığı hattın ödenmemiş borcu olduğunu öğrendik ve borcu kapatıp hattı iptal ettirdik. Bunun üzerine aradan geçen 6 senede kimse bize bu faturaya ödemesine ilişkin bir gecikme faizi olduğundan bahsetmedi ve bizde haliyle borcun kapandığını düşündük.

Dün aldığım bir mesajla bu gecikme faizine ilişkin icra takibi başlatıldığını öğrendim ve hemen Turkcell'i aradım. Turkcell yetkilisi yapabilecekleri bir şey olmadığını söyledi. Eski ev adresine tebligat gönderildiği fakat adres değişikliği sebebiyle bize ulaşmadığını söylediler.

Şimdi benim öğrenmek istediğim her bir müşteri bilgisini en ince ayrıntısına kadar müşteri veri bankalarında saklayan bir şirket nasıl olur da bir adres değişikliği sebebiyle müşterisine ulaşamaz ve bunu takip etmez... Ya da hattın sahibine ulaşılamıyorsa bu 6 Turkcell kullanıcısı kişilik aileden kimseye ulaşılamaz mıydı, ya da icra takibi hakkında bilgi verilirken 6 sene ulaşılamayan bir müşteriye nasıl ulaşılabiliyor?

Bu parayı ödemeyi kesinlikle reddettiğimi ve en yakın zamanda Turkcell'in 6 kişilik bir müşteri grubunu kaybedeceğini bildirmek isterim.110 TL’lik bir borca asla kaç katı kadar olduğunu bilmediğim 6 senelik haksız bir faiz ödemeyeceğim ve bu borç iptal edilmez ise aynı şekilde Turkcell'e dava açacağım.

Üstelikte bu arkadaş adres değişikliği yapmış,ben ise 12 senedir aynı adresteyim,yani beni arayıpta bulamamalrı gibi bir durum asla söz konusu değildir !

BUYRUN BUDA YİNE HERKESİ İLGİLENDİREN BİR DURUM DAHA !!!

Şikayet var sitesinden,chdoguz41 Turkcell abonesinin şikayetdir !

Yaklaşık 6 aydan bu yana Turkcell faturalarımı Vakıfbank tarafından otomatik ödeme talimatına bağladım. Bu ay faturam banka tarafından ödendiği halde Turkcell bana faturamın ödenmediğini söylüyor.

Turkcell benden faturamın ödendiğine dair dekont istiyor. Vakıfbank’ı aradığımda hesap kesim tarihi gelmediği için böyle bir dekont veremeyeceklerini fakat söz konusu faturamın kesinlikle ödenmiş olduğunu, hatta muhasebe kaydının onaylanmış olduğunu ve yapılan telefon görüşmesinin delil olduğunu bankanın müşteri temsilcisi tarafıma iletti. Vakıfbank’ın internet şubesinden de faturanın ödenmiş olduğunu görebiliyorum.

Turkcell ise böyle bir ödemenin gerçekleşmediğini, bankanın hiçbir ödeme yapmadığını ısrarla söyleyerek, benden dekontu fakslamamı ısrarla istiyor. Ben her ay bunu ispat edeceksem, otomatik ödeme talimatı ne işe yarıyor. Niçin otomatik ödeme talimatı vermem için sürekli cep telefonuma mesaj atıyorlar. İki kurum arasında uyuşmazlık tüketici olarak bana yansıyor.

Dekont numarasını dahi Turkcell yetkililerine söylememe rağmen hiç bir müşteri temsilcisi bana yardım etmiyor ve 3 gündür ben bunun huzursuzluğuna yaşıyorum. Üzerine ödenmiş faturamın faizi de işliyor. 2-3 gün içerisinde hattım da kapanacak.

Turkcell’in yapmış olduğu bu davranış internet sitesinde karşımıza gelen Turkcell anayasası ile bağdaşıyor mu? Nerede kaldı müşteri memnuniyeti.

Bende Beyoğlu merkez binasına ödediğim halde,ödemediğini israrla iddia ediyorlar,7 senelik ödendi makbuzunu kim saklar gerçekten merak ediyorum ?

Devlet acaba bunları okumuyormu ?

Sayın Başbakan,bu paralar nereye gidiyor,neden araştırmıyorsunuz,bizim verdiğimiz paralar vergilendirilmmiyormu?

Bu firmanın,istediği her kese sen borcuna ödemedin,deyip 6-7 sene sonra icra takibi yapmaları hakkını kim veriyor ?

O zaman Ülkemizin durumu gerçekten vahim,isteyen her firma istediğine sen bu parayı ödemedin deyip,insanların kapılarına icra memurları dikilirse,sorumlusu kim acaba ?

Sn.Başbakanımız,Lütfen Maliye bakanımız açıklama yapsın desinki,ödediğiniz en küçük makbuzları dahai ölene kadar atmayın,bizlerde kasalarda bu makbuzları saklayalım !

Durum gerçekten çok vahim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 7 Nisan 2011; 18:36:47 >

• quote:

Aylar sonra foruma gelmiş ve usanmadan Turkcell'i savunmaya devam ediyor.

Bu arada hoşgeldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Aylar sonra foruma gelmiş ve usanmadan Turkcell'i savunmaya devam ediyor.

Bu arada hoşgeldin.

ALLAH bunlar gibileri Devlet kurumunda yada özel sektörde yetki nasip etmesin,Patronlarının menfaati her şeyi yaparlar !

Utanmadanda bunları yazabilecek tuaf bir düşünce yapısına sahip,yukarda benim durumumda 2-3 örnek verdim,şimdi o insanlarada yazar 6 senede 160 liralık borcu ödeyemiş faturalı hat neylerine diye !

Turkcell bana yaptığı kurnazlığı aynen bu insanlarada uygulamış,dikkat ederseniz hiç birinin eline tebligat yada uyarı mektubu geçmemiş !

Sebebinide öğrendim,Turkcell o kadar kurnazki,Müşteri temsilcisinden aldığım yanıt şu,malesef Avukata aktarılmış biz itirazınızı kabul edemiyoruz !

Gerçekten kurnazca ve planlı bir olay,Turkcelle göre uyarı yazısı gitmiş ama ne hikmetse bu yazı kimsenin eline geçmemiş !

Turkcell acaba bu tebligatları Güvercinlerlemi göderiyorda hiç kimsenin haberi olmuyor ?

Devletide göreve çağırıyorum,bir firma nasıl oluyorda ödenen paraları almadım diyebiliyor ve en önemlisi 6-7 sene hangi mantıkla ve hangi amaca hizmetle,herkesin evine icralar gidiyor ?

6-7 sene bir borç hangi amaçla bekletilir,ve 6-7 sene bile bile Faizi nasıl bekletilir,en zoruma gidende bu zaten,aleni olarak Salak yerine koyuldum !

Borcumu ödemediğimi farz edelim,bu firma 7 senedir beni nasıl bulamıyor ve 7 sene sonra enteresan şekilde ev telefonumdan bana ulaşabiliyorlar,bunun tek maksadı var biz biraz daha Faizi şişirelim nasılsa senin gibi keriz elimizde biz paramızı almasını biliriz zihniyetinden öte bir mantıklı açıklamasıda yoktur !

Devlet bu işe el atmalıdır,aksi takdirde böyle 6-7 senelik keyfi para istemeler bir çok insanın daha canını yakacaktır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 7 Nisan 2011; 23:12:37 >

• turkcelden herşey beklenir. bu konuda başbakanlık sitesine gir ordan başbakana mail at cevapsız kalmaz emin ol. hatta bütün kurumlara mail at cevapsız kalmayacak mailin emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

turkcelden herşey beklenir. bu konuda başbakanlık sitesine gir ordan başbakana mail at cevapsız kalmaz emin ol. hatta bütün kurumlara mail at cevapsız kalmayacak mailin emin ol

Cevap geliyor ama saçma sapan. Bimer Ulaştırma Bakanlığına havale ediyor, onlar da BTK'ya. BTK'da saçma sapan bir cevap verip çıkıyor işin içinden.
  • hocam karşıt dava açın. Muhasebesel olarak sizin 5 yıl saklamanız gerekiyor o belgeyi. aradan 7 yıl geçmiş. art niyetli bile olsalar ki ben art niyetli olduklarını düşünüyorum. Size maddi ve manevi tazminat hakkı doğmaktadır. Bunu kullanın kesinlikle ve kazanın davayı. Başkasına yapamasınlar.
  • dostum inanırım valla

bende turkcell in ne kadar çakal olduğunu biliyorum başıma bir iki olay geldi

binlerce liralık kontorümü gast etmeye çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOMKARINCAKARARINCA

hocam karşıt dava açın. Muhasebesel olarak sizin 5 yıl saklamanız gerekiyor o belgeyi. aradan 7 yıl geçmiş. art niyetli bile olsalar ki ben art niyetli olduklarını düşünüyorum. Size maddi ve manevi tazminat hakkı doğmaktadır. Bunu kullanın kesinlikle ve kazanın davayı. Başkasına yapamasınlar.

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim !

Başbakana Btk'ya mail attım,Turkcell hakındada dava açıcam,biraz araştırınca şunu gördüm,benim çok insan var aslında araştıran herkeste,Turkcell'in bu yaptığı enteresan çağ dışı sadece paradan ibaret olan çabalarını görecektir !

Malesefki Devletimiz sadece vurgunculuktan ibaret olan bu tür haksız para taleplerine göz göre göre,izin veriyor !

Borcum olduğunu var saysam bile-ki ben ödeniş makbuzumu belgeleyemiyorum ama belgeleyen insanlar var ve bu dahi Turkcell için bir mana teşkil etmiyor,sonuçta 7 sene Turkcell bir borcu hangi maksat ve amaçla bekletiyor ?

Bu 5-6-7 senelik Turkcell mağduru biz eski aboelerin tek bir suçu var ben bunu anladım,Turkcell hattı kullanmayan insanlara yada eski abonelerine uygulanıyor bu sistem sanıyorum !

Diğer Turkcell hattım tam 11 senelik,1 kez dahi borçtan kapanmayan,faturalı hatta mevcut,ve bu hattı elbetteki Pazartesi ilk iş iptal ettirmek oluacak !

Bir korkum daha var,Annemi 1.5 sene önce kaybettim faturalı hattınında borcunu yani ne varsa sıfırladık,asıl korkum bundan sonrası,çunki böyle mağdur insanlarında malesef çok fazla olduğunu gördüm !

Ölen Annemin hattı Turcell mantığı ile şuan açık,çunki bu olayı yeni yaşamış bir bayanın şikayetinde gördüm,yani hat kapalı ama Turkcell bu hattada hizmet bedeli istemme hakkı var olabildiğini anladım,en azından şikayet eden arkadaşın yorumundan !

Pazartesi elbetteki Rahmetli Anneminde Sıfır Borçsuz hattını kontrol ettirtmek olacak,TURKCELL BU ZİHNİYETLE İNANIN ÖLÜDEN DAHİ PARA İSTER !

TURKCELL abonelerine uyarım,Turkcell'de kapattığınız hat varsa kesinlikle araştırın,başka opreatöre geçenler kesinlikle araştırın,şikayet sitelerini takip ederseniz TURKCELL mağdurlarını görürsünüz !

TURKCELL ,Türk Halkını cahil,sandığın çok ama çok belli,İnternet,basın denen bir sürü insanların bilgilendiği platformlar var,bu PARA AMAÇLI insanları enayi gören zihniyetinle,inan övündüğünüz en büyük abone sayınız falan kalmaz,bunuda zaman gösterecek zaten !

YAZIKLAR OLSUN !

Not:Borcum varsa boynum kıldan incedir,borç namustur ama !!!!!Borcum olsa dahi 7 sene bilerek,sırf para kazanmak hırsı ile ve tamamen art niyetli,Faiz alma çabası ile yapılan bu işlemlerde,tamamen art niyetdir !

TURKCELL icraya verdi diye kızmıyorum,TURKCELL BENİ ve BENİM gibileri aleni olarak,salak,enayi yerine koymalarına kızıyorum !

300 Lirayı anında öderim hiç ama hiç sorun değil,ama sorun beni ve benim gibileri APTAL yerine koyan TURKCELL sırf faizi ve parayı düşünen,Çağ dışı para kazanma hırsıdır !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 9 Nisan 2011; 0:16:07 >

• turkcell kullanlari seviyorum :) siz olmasaniz biz ne yapardık :P
  • 1 dksına 11 kontör verdiğim günlerin acısı içimde saklı...turkcele öfkem hiç bitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xena_88

1 dksına 11 kontör verdiğim günlerin acısı içimde saklı...turkcele öfkem hiç bitmiyor

Hakikaten öyle eskiden telsim, aria, aysel vs berbattı. Eşek gibi çekim gücü olduğu için turkcell kullanıyorduk. Çok kötü kazıklar yedik. Kontörlü hat ilk çıktığınca günlük 250 Kontor yüklediğim zamanları hatırlıyorum.

• gazetelere,tvlere bununla ilgili bilgi ver insanlar öğrensin turkcelin ne olduğunu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.