Oyuncular:Colin Farrell, Jim Sturgess, Ed Harris, Saoirse Ronan, Mark Strong, Gustaf Skarsgård, Alexandru Potocean, Dejan Angelov, Dragos Bucur, ıgor Gnezdilov, Mariy Grigorov, Sally Edwards, Sebastian Urzendowsky, Stanislav Pishtalov, Zahary Baharov
1940′da Sibirya’daki esir kampından kaçan, farklı milletlere mensup bir grup askerin yol öyküsüne odaklanan filmin senaryosu, yaşanmış olayları temel alıyor..
Film süresi uzun olmasına rağmen sıkmayan, siyasete girmeyen, mükemmel denecek şekilde kar ve dağ manzalarıyla çekilmiş güzel film.
siyasete girmiş bence o çok önemli değilde film i pek beğenmedim ben , etkili olabilecek kısımlar kısa kesilmiş , diğer kısımlar gereksiz uzatılmış gibi geldi bana ...kaçış filmi değilde yol filmlerini sevenler izlesin
siyaset,doğa,macera ve azmin zaferini konu alan bir film Sibirya'dan Hindistan'a uzanan kaçış öyküsü Corin Farell yine oyunculuğunu konuşturmuş. Tavsiye ederim
Ben çok beğendim, çaresizliğin ne derece tahammül edilemez bir işkence olduğunu çok iyi anlatan filmdi, izleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys
Ben çok beğendim, çaresizliğin ne derece tahammül edilemez bir işkence olduğunu çok iyi anlatan filmdi, izleyin.
aynı görüşteyim gerçekten insanın çaresiz kaldığı anlarda ayakta nasıl durabileceğini çok iyi gösteriyor..
Fena değildi , kurgu biraz daha iyi işlenebilirdi.