Şimdi Ara

The Way Back (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yönetmen:Peter Weir

Oyuncular:Colin Farrell, Jim Sturgess, Ed Harris, Saoirse Ronan, Mark Strong, Gustaf Skarsgård, Alexandru Potocean, Dejan Angelov, Dragos Bucur, ıgor Gnezdilov, Mariy Grigorov, Sally Edwards, Sebastian Urzendowsky, Stanislav Pishtalov, Zahary Baharov

Senaryo:Peter Weir, Keith R. Clarke

Senaryo (Kitap):Slavomir Rawicz

Yapımcı:Peter Weir, Nigel Sinclair, Joni Levin, Duncan Henderson

Görüntü Yönetmeni:Russell Boyd

Müzik:Burkhard von Dallwitz

Filmin Websitesi:thewaybackthemovie.com

Süre:2 saat 13 dk

1940′da Sibirya’daki esir kampından kaçan, farklı milletlere mensup bir grup askerin yol öyküsüne odaklanan filmin senaryosu, yaşanmış olayları temel alıyor..

http://www.imdb.com/title/tt1023114/

• Film süresi uzun olmasına rağmen sıkmayan, siyasete girmeyen, mükemmel denecek şekilde kar ve dağ manzalarıyla çekilmiş güzel film.
  • siyasete girmiş bence o çok önemli değilde film i pek beğenmedim ben , etkili olabilecek kısımlar kısa kesilmiş , diğer kısımlar gereksiz uzatılmış gibi geldi bana ...kaçış filmi değilde yol filmlerini sevenler izlesin
  • siyaset,doğa,macera ve azmin zaferini konu alan bir film Sibirya'dan Hindistan'a uzanan kaçış öyküsü Corin Farell yine oyunculuğunu konuşturmuş. Tavsiye ederim
  • Ben çok beğendim, çaresizliğin ne derece tahammül edilemez bir işkence olduğunu çok iyi anlatan filmdi, izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Ben çok beğendim, çaresizliğin ne derece tahammül edilemez bir işkence olduğunu çok iyi anlatan filmdi, izleyin.

aynı görüşteyim gerçekten insanın çaresiz kaldığı anlarda ayakta nasıl durabileceğini çok iyi gösteriyor..
  • Fena değildi , kurgu biraz daha iyi işlenebilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Love will find it's way
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 720p indi. Fırsat bulduğumda izleyeceğim.
  • güzele benziyor...
  • Güzel filmdi.

Adamlar resmen dere tepe düz gittiler be.
    Bu arada Collin Farrell bu filmde de coşmuş.
  • Çok güzel bir filmdi 720p izledim hiç sıkılmadan bir 2 saat geçirdim ve çok gerçekçi yapılmıştı özellikle çölde...
  • bende filmi beğenerek izledim tavsiye ederim...
  • İndirdim ama hala izlemedim izleyesimde gelmiyor bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Çok güzel bir filmdi 720p izledim hiç sıkılmadan bir 2 saat geçirdim ve çok gerçekçi yapılmıştı özellikle çölde...

+1907
  • Listeye aldım.
  • Bende beğendim,izlerken sıkılmadım kesinlikle.
  • Colin Farrel ın performansını beğendiğim 2.filmi.Dİğeri Londra Bulvarı.Ve bu filmi her sinema severin izlemesini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Colin Farrel ın performansını beğendiğim 2.filmi.Dİğeri Londra Bulvarı.Ve bu filmi her sinema severin izlemesini tavsiye ederim.

şu londra bulvarındaki final öle sık rastlanan bişey değil enfes müdür yav ,müzikle acayip oturmuştu
  • listeye alıyorum
  • Bugün izledim gayet güzel bir film iyi iş çıkarmışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.