arkadaslar bu ay icinde hatta en iyi ihtimal gelecek hafta sali yada persembe gunu n80 gelior ve insallah hayirlisi ile alicam fiyat olarak 1.100 ila 1400 arasi haberiniz olsun...
nerden alıyorsun arkadaşım?biraz daha açıkla lütfen
walla kaynak bana gore saglam hatta sunu da soledi ki grey market ve uludag market te satilmaya baslanmis... Ayni zamanda N80 ve N91 in bu kadar gecikmesinin nedenini N70 taleplerinin istedikleri duzeye gelememesinden kaynaklandigini soyluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdoba -- 12 Şubat 2006 22:22:29 >
Camera 2048 x 1536 pixels 3.0 Mega-pixel Secondary VGA
Memory 40 MB Internal memory miniSD card slot
Battery up to 3 hr talktime up to 192 hr standby Features Calculator MP3/AAC/MPEG4 player Dual mode 2G/3G Built-in cameras Stereo FM Radio To do list calendar UPnP technology 3.0 megapixel Voice command/memo Bluetooth MP3 ringtones xHTML/HTML browser Polyphonic tones Push to talk Video calling Video recorder Video playback Voice recorder Wireless LAN Java games USB Quad-band EDGE Email MMS T9
En güzeli radio ve 3.0 megapixel olmasi heralde yok yok bunda wireless lan + şekil telefon 1.100 - 1.400 ytl arasi giderse fiyati çok iyi olur derim.
ben mart ortası yada sonu gibi çıkacağını düşünüyorum:)
telefonu çıktığı ay alıp paranızı heba etmeyin yaw (sanırım öyle düşünüyorsunuz..en azından böyle düşünen vardır )bekleyin bikaç ay...telefon 1600 liradan çıksa bikaç aya kadar bayağı inebilir..6680de çok uçuk bir fiyata çıkmıştı(1500 diye duymuştum..)sonra bayağı bi birden düştü..ha sonra çok yavaş yavaş düşüyor o ayrı...tabi bu birden düşer dememde çok uçuk fiyat olursa..mesela n90 hala çok ucuzlamış değil. her neyse telefonda yok yok..ama kalın bir telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 13 Şubat 2006 19:10:46 >