Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: n80 live fotoları geldi hepsi cok taze we coook güselll...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: n80 live fotoları geldi hepsi cok taze we coook güselll... Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
seduli

29 Ocak 2006; 14:36:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu son

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

dozdoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Ocak 2006; 14:42:40 

ellerıne saglık
ama olmadı sımdı nie son dıosnkı aaaa ellerın dert gormesın cok gzl resmler telefona ıyıce kanım kaynadı

seduli

29 Ocak 2006; 14:45:22 

inan bana bütün gün yabancı sitelerdeyim.sırf yeni haberler ve resimler bulabilmek için:) elbette son değil.bu arada artık gelsinde kendi ellerimizle incelemeye başlayım.kısmet ne zamana bakalım...

_HaRiS_

29 Ocak 2006; 18:34:42 

Buyrun

Ekteki dosya (3)

dev!L
Uzaklaştırılmış
gün kaldı.

29 Ocak 2006; 18:45:39 

sonunda nokia 7650 den bile büyük bir tel yapmayı başarabildi ya helal olsun
dozdoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Ocak 2006; 19:49:43 

quote:

Orjinalden alıntı: dev!L

sonunda nokia 7650 den bile büyük bir tel yapmayı başarabildi ya helal olsun

7650den buyukmu bu

SeTh CoHeN

29 Ocak 2006; 21:41:34 

quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

dostum bnce sen foruma girme çıkınca görürüsün her şeyi zaten...
quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

ya arkadaşlar ben bu konuyu uzun zaman takip etmedim ama yalnış anlamayın tabi benide ilk mesajlara bakıyorum konunun birde son msjlarına hala tutturmuş gidiyorsunu yok kalın ince yok özellikleri iyi kötü ya bırakın bunları aklınıza takılan sorular olur birde biraz saçma geliyor bana böyle daha canlı gözle görmediğiniz telefon için bu kadar kesin yorum yapmayın her yorum için demiyorum anlıyorsunuzdur beni.yani işin özü asıl telefon piyasaya çıksın şöyle canlı gözle görelim ondan sonra diyelim yok şurası söyle yok burası böyle yani şimdi konuşsak ne fayda ortada tel yok.konuyu açan arkadaşım gökhan s. sende hiç yalnış anlama ve diğer arkadaşlarım böyle konulara ihtiyaç var ama şöyle resimler yayınlanır özüllik hakkında konuşulur ama böyle aylarca saçma şeyler konuşulmaz

ne alaka benim demek istediğim elinizde tutmadığınız canlı gözle görmediğiniz tel için 1-2 ay boyunca cebe sığarmı yok bundan küçük bundan büyük muhabbeti yapmayalım ne kadar boyutları belli olsada bu tür şeyler gözle ve ele alındığında karar verilir.yani konuşulsa bile o kadar kesin birşey söyliyemezsinki aylarca konuşasın

sergen_baba

30 Ocak 2006; 0:37:09 

hoca çok iyi be ama nokia bunu en az 1800 ytl fln yapar

Msn: baba.sergen@hotmail.com

Asıl Olan Hayattır Hayatta BEŞİKTAŞ
_HaRiS_

30 Ocak 2006; 0:40:11 

evet pahalı olacağı kesin madem oyle bizde yurt dışına yoneliriz

dozdoz

30 Ocak 2006; 0:48:35 

hıc bellı olmaz cıks fıyatı ben bsy dusunemıorm acıkcası

_HaRiS_

30 Ocak 2006; 0:53:02 

Ben n70 le kıyaslıyorum çıkış fiyatı olarak. N70 ten daha ii bi telefon dolayısıyla baya pahalı olacak bence

dozdoz

30 Ocak 2006; 1:00:33 

ne olrsa olsn cok pahalı cıkmaması lazım pazar payı elde etmesı ıcın cok pahalıya kacarsa ınsanların alcagını sanmıorm

_HaRiS_

30 Ocak 2006; 1:04:50 

Tabiki pazar payını duşunmesi lazım ama ben nokianın bugune kadar pek pazar payı duşunerek telefon piyasaya soktuğunu gormedim ozeliği ii olan telefon hep beklenenden pahalıya çıktı ben bu yuzden pahalı çıkacağını duşunuyorum ama tabiki belli olmaz hepimiz çıktıktan sonra göreceğiz şimdilik yorum yapmak erken olabilir

SeTh CoHeN

30 Ocak 2006; 9:35:14 

aslında arkadaşlar ya olaya hep bu açıyla bakmayalım devletimiz ithal malları değilde kendi mallarımızı kullanmak için aşırı vergi koyuyor bunu anlamanız için biliyorsunuzdur illa mesela w w w . b m w . c o m a girin ve birde w w w . b m w . c o m . t r ye girin bu iki sitede X5 3,0D motor seçenekli aracın fiyatına bakın işte bu aradaki farkın %90-95i türkiyenin gümrükteki vergisi.bu yüzden AB ülkeleri ortak sistemi olduğu için mesela vergileri yok böyle birbirleri için dolaşım birbirlerinde serbest bu yüzden böyle vergi olmaz zaten hepsinin markalarıda var o yüzden dışardaki malı illa saklama gereği duymuyoırlar türkiyede ise devlet ne mal çıkardığı var düzgün nede dışarıya teşvik ettiği anlamadım giit burda olan zengin dışındakine olur tabi

zafer3419
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Ocak 2006; 10:19:25 

quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

of harika ya n70şe takmıştım şimdi buna taktım ama bunu o kadar bekliyemem cıkınca birazda fiyatı düşünce bunada girişirim ;)

En az 1,5 yıl beklemen lazım kardeş....