hadı bakalım ole olsn :) ama ben sana dıyım emınmkı o tel cıktıgında onu alcan sen :)
Valla baba N90'a 1200 ytl para sayacam (garantili). Onu dediğim gibi 2 yıl kullanmayı düşünüyorum. Aksi halde bugün 1200 e alıp da, birkaç ay sonra 800-900 e satıp, üstüne 500 daha koyup N80 almak akıl karı olmaz
Dostum, N90 daki optik/lens markalı. N80 deki ise klasik cmos. Ben incelemelerimde de bunu fark ettim ki (resim görmedim tabi daha ama) N70'in daha büyük fotosunu çekecek. Bu da en büyük özelliği olan 3mp yi kaybettiriyor ona
Dostum, N90 daki optik/lens markalı. N80 deki ise klasik cmos. Ben incelemelerimde de bunu fark ettim ki (resim görmedim tabi daha ama) N70'in daha büyük fotosunu çekecek. Bu da en büyük özelliği olan 3mp yi kaybettiriyor ona
neyse umarım resımler arasındakı farklrı ıncelerız ama hıc suphem yok n 90dan cok daha ıyı cekıcek ... her neyse foto kalıtesı hersey demek degıl ztn bana gore tıp once gelır sonrada ozellık ... ve her ıkı acıdanda ben n80 derım n90 dıyenlerede ve alanlarada hayrlı ugurlu olsn ben beklerım n 80 nımı acelesıde yok :)