oeste arkadaşım var olmaz olurmu.güvendiğin bi telefoncuya veya teknik servise götürürsen yapacaklardır.ama çok dikkat edilmesi gereken bi olay aksi taktirde telefonun garantiye gidebilir
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
quote:
Orjinalden alıntı: kasaprap
evet eski arkadaşım güncelleme yaparsan daha iyi olacaktır ama yapacaksan yaparken dikkat çok dikkat et
1)N73 mü N80 mi daha kullanışlı sizce,telefonu aldığım zaman bütün özelliklerini kullanmak isterim. 2)Wireless laptoplardaki gibi iyi çekiyor mu? 3)Fotoğraf kalitesi N73 e göre nasıl? 4)Bu birazcık kullanana bağlı ama N80 in sorunları nelerdir?
1-kullanış olarak her 2 telefonuda kullandım ama n80 daha kullanışlı geldi bana. 2-tabiki laptoptaki gibi değil wireless ama sinyali algıladığı ve bulduğu zaman sorun çıkarmıyor.çekim gücüde bi telefon için bence güzel. 3-fotoğraf kalitesi n73e göre geride kalıyor.n73 carl zeiss destekli mercek kullandığı için daha iyi. 4-ben şu ana kadar bi sorunla karşılaşmadım.1 kere karşılaştım sandım oda hattanmış.
herkeze selam arkadaşlar bende 2 haftadır n80 kullanıorum..Telefon ikinci el aldım fakat tertemizz..Telefon ilk geldiğinde w-lan dan evimdeki kablosuz ağa baglanıyodum..Fakat sımdı w-lan ağı ara dediğim zaman modemimin yanında durmama rağmen w-lan ağı bulunamadı diyo..MAC adresini Modemin ayarlarından ekledim fakat yinede baglanmıyo..
daha önce gizlideydi ama heralde bi ara yanlıslıkla kapatmısım :D yenı farkettım.. modem kotalı degil sınırsız ayrıca şifre var tabiiikii baskalarının modemden baglanmasına izin vericez degılızz :D
___________.....:::::NOKİA N80 - N Series::::......___________
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fermanga23 -- 28 Mayıs 2008; 1:00:22 >
bende bi yerde görmüştüm aynısını.aynen carl zeiss mercek kullanan bi telefonu cmos lens geçemez.yanlız n80de bikaç ayar yapınca n73 kalitesine ulaşmasına çok az kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasaprap -- 30 Mayıs 2008; 16:40:45 >