bana kalın gibi geldi bu n91 den kalınmıdır bilen varmı
Gafil, hangi üç asır, hangi asır, Tuna ezelden Türk diyarıdır. Asya'nın ortasında Oğuz oğulları, Avrupa' nın Alpler' inde Oğuz torunları, Doğudan çıkan biz, batıda yine biz; Nerde olsa, ne olsa kendimizi biliriz.
arash arkadaşım inşallah bu firmwarede kameradaki noise sorununu düzeltiller. hadi hayırlısı ama
quote:
Orjinalden alıntı: ArAsH__
arkadaşlar yeni versiyonu cıkmış n80 ama henüz türkçe dili yokmuş başka yerde okudum burdan bakabilirsiniz buyrun
Gafil, hangi üç asır, hangi asır, Tuna ezelden Türk diyarıdır. Asya'nın ortasında Oğuz oğulları, Avrupa' nın Alpler' inde Oğuz torunları, Doğudan çıkan biz, batıda yine biz; Nerde olsa, ne olsa kendimizi biliriz.
ARKADASLAR BENDE N80 KULLANICISIYIM BEN SIZE WAYLISIN DAHA UZUN MESAFEYI GOREBILMESI ICIN BI PROGRAM VARMI BEN BI YERDE OKUMUSTUM AMA BULAMADIM BILENLER VARSA PAYLASALIM
ARKADASLAR BENDE N80 KULLANICISIYIM BEN SIZE WAYLISIN DAHA UZUN MESAFEYI GOREBILMESI ICIN BI PROGRAM VARMI BEN BI YERDE OKUMUSTUM AMA BULAMADIM BILENLER VARSA PAYLASALIM
Arkadaşlar bu N80 i bir telefoncuda inceledim(ilk kez) ve çok hoşuma gitti. Gps hariç cihazda yok yokmuş.. Şimdi N80 e fena kafayı takmış bulunmaktayım.. Daha sıfır N73 üm var ama N80 i inceleyince soğudum telefondan Olmazsa N73 ü satıp bunun sıfırını almak istiyorum.Kullanımı nasıl? Tavsiye eder misiniz?
Mesela bu telefonu alıcak olsak, bunun olumsuz özellikleri nelerdir. Kullanmadığımız zamanlarda wi-fi yazılımsal olarak kapatılabiliyor mu? Sanırım bi ara yazılımsal problemler varmış ama firmware update ile çözülmüş bunlar. Şu anda başka bir olumsuz özelliği var mı? Bir de ben E65 almayı düşünüyordum ama onda radyo yok! Siz olsanız hangi ürünü alırdınız?? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler...