Bildirim
Halk kahramanı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 7 Nisan 2011; 17:29:17 > -
Güzel paylaşım. _____________________________ 
-
güzel oyun da sıkıyor bi süre sonra _____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_49375180/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
Beğendim ben Teşekkürler... _____________________________
Evet... Rapid maçıyla başladık, bugünlere geldik... Ve dedik ki, arkadaş, biz bu işin sonuna kadar gideriz. Gidersiniz. Allah'a şükürler olsun, bugüne kadar aslanlar gibi bir periyod çizdiniz. Bugün 17 mi, 18 mi? (17 cevabı üzerine devamen) 17. Avrupa maçımıza çıkıyoruz. Ve bunun adı da final! Yine söyliyorum Kazanıcaksınız ! Kazanmak için uğraşıcaksınız...Ama Netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız! Hep şampiyonsunuz ! Ve öyle kalacaksınız! (Bağırarak) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN! -
Bu çelikçomak ta ilk çıkan oyun yükleniyor yazısı fake. Bizi bekletmek için yapıyorlar. Çok can sıkıcı
_____________________________ -
Ya yol göster ya da yoldan çekil -
teşekkürler _____________________________ -
teşekkürler _____________________________
F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908
&#9679;Forumdaki Inter&#39;lilerin Buluşma Noktası -&gt; Tıkla -
teşekkürler _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler