Şimdi Ara

Dergiler, Mass Effect 3 İçin Sıraya Girdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
        Merakla beklediğiniz Mass Effect 3'ün ilk oynanış detayları önümüzdeki ay geliyor. Xbox World 360 adlı derginin son sayısında gelecek sayıda BioWare'in üçlemesindeki son halkayla ilgili ilk bilgilerin verileceği belirtildi.

Derginin gelecek sayısı 10 Mayıs'ta çıkışını yapacak. Bu tarihte oyun ile ilgili merak ettiğimiz ilk bilgilere de ulaşmış olacağız.

Dergi 'Gelecek ay' köşesinde, "Bioware'deydik, onu canlı canlı gördük. Gelecek ay, bizi başka bir şey ilgilendirmiyor" denilerek Mass Effect 3 bilgilerinin verileceği sözü verildi. Resmi Xbox dergisi ise 9 Mayıs'ta çıkacak sayısında Mass Effect 3 kapağına yer vereceğini açıklamış ve ilk bilgileri vereceğini söylemişti. PSM3 dergisi de ilk kez Mass Effect 3 bilgilerini vereceğine değinmişti. Game Informer dergisi de bu ayki sayısında Mass Effect 3'e yer vereceğini açıkladı. Böylelikle 4 ayrı dergi Mass Effect 3 için geri sayım tutuyor. Hâliyle biz de öyle...

Ancak görünüşe göre ilk bilgiler genelde de olduğu gibi Game Informer'dan gelecek. Sıkı bir bekleyiş içerisindeyiz.

• En azından türkçe alt yazılı fln olsa oyun

Mass effect 2 de 23 saatlik konuşma varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 6 Nisan 2011; 18:47:33 >
  • evet bari yazıları turkçe olsun :D bazan yanış bi karar verebiliyo insan
  • türkçe alt yazı güzel olcak crysis 2 hemen oyun çıktıgı gibi nasıl %100 türkçe yapıyorlarsa budada bari % 100 olmasade alt yazı türkçe olsun %50 :D
  • Babaya yakışır.
  • 2 tane oyun almak yerine 2 ay ingilizce kursuna giderseniz, L.A Noire dede zorluk çekmezsiniz. :)
  • ALX@S , mesajını takdir ettim, çok güzel söylemişsin. Türkçe oyunlara sonuna kadar destek ama ingilizcede bilmek gerekir bence :)
  • İçim de ukte kalan tek seri Mass Effect serisidir.
    Hiçbirini oynama şansım olmadı. Ama DA2 alıp Mass Effect 2'yi bedavaya getirmeyi düşünüyorum. Sanırım öyle bi kampanya haberi okumuştum sitede..
  • me1 i oynamadan ve senaryonun me1 kısmını iyice sindirmeden me2 ye geçmeyin. güzelim senaryo yazık olur.
    zaten seri buna göre hazırlanmış olduğundan ilk oyunu oynayıp bitirdiğiniz save game leri mass effect 2 ye aktarabiliyorsunuz ve me2 deki çoğu olay ilk oyunda verdiğiniz kararlara göre şekilleniyor. aynı şey me3 dede olucak.
    bunu söyledikten sonra ek olarak oyunun en iyi kısmınında senaryosu olduğunu söylememe gerek yok heralde (söyledim bile galiba). ingilizce yeterli değilse bu oyun için kesinlikle öğrenmeye değer.
  • Türkçe bile olsa bu oyundaki metinler bir yerden sonra okunmaz. Bu kadar metne dayalı oyun adamı bir süre sonra bayıyor.
  • Oyunun türkçe oluşu türklerin oyun dünyasındaki etkinliğinin kabul gördüğünü gösterir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.