Assassin's Creed III söylentileri internette yayılmaya devam ediyor. Etrafta dolaşan resimlere bakılırsa Desmond'un bir sonraki durağıParis olacak.
Vhqh.net'in söylediğine göre ilk Assassin's Creed III resimleri içeriden bir bağlantı sayesinde bu siteye sızdırılmış. Diğer bir görüş ise resmin Deviantart'tan alındığını ve yetenekli bir hayran tarafından hazırlandığı yönünde. Şimdilik hangisinin doğru olduğunu bilmiyoruz fakat bu sene yeni bir Assassin's Creed oyunu çıkacağı kesin. Ubisoft'un patronu Yves Guillemot, daha fazla detayın Mayıs ayında geleceğini söylemişti.
Aşağıdaki resimlerden ilki yukarıda konusu geçen ve sızdırıldığı söylenen görüntü. Diğer ikisi ise yine internette dolanan ve büyük ihtimalle hayran yapımı olan görseller.
Fransız ihtilali olacak herhalde :)
paris vaybe kim çikacak gokdelenlere :D bir seyi merak ediyorum oda hangi yillarda olacak... ezio'yla isimiz bitti bence daha eskilere gidebiliriz...
İlk resimde 1789 yazarken,2. resimde 1835 yazıyor.Neyse paypay'ın dediği gibi Fransız İhtilali'nde geçerse manyak olur :D Son resim ise bence kesin bir hayran yapımı...
bence 3. oyun mısırda geçse hatta yönlendirebildiğimiz bir şahin olsa? Eagle eye görünümünü o şahin üzerinden uygulasak?? nasıl olur süper olmazmı?? :)
güzel olur ...
arkadaşlar kimsenin yorumuna laf söylemek istemiyorum ama bsc nin bu aral game in müdürümydü neydi onla bi konuşmasında olay yeniden altairde bitecek diyordu?
istanbulda geçsin kardeşim .o dönemin en büyük merkezlerinden biri istanbuldu.ya pariste geçer ,ya londrada,yada romada.ilk oyun hariç
3. resimde sübliminal mesajı sokmuşlar yine...
Ya şimdi bırakın assassins creed 'i sPlinter CELL 6 Gelsinnnnnnnnnnnnn
hayran yapımı bence ama güzel olmuş
brotherhood bana çok sıkıcı geldi çünkü hiç bir yenilik yoktu hemen fanlar atlamasın lütfen broterhood vardı filan diye oyun herşeyiyle ac2nin aynısıydı ve sıktı artık.bence daha farklı birşeyler yapsınlar daha artistik şeyler bulabilirler ama yapmıyorlar işte işleri güçleri masonik işaretleri kafamızın bi köşesine kazımak...
bence istanbulda geçse daha güzel olur
DAha önce de amerika da amerikan devrimi sürecinde geçebilir söylentisi çıkmıştı. italyadan sonra paris sıkar bence ama amerikada iyi olmaz diye düşünüyorum. Uzak doğu iyi olur diye düşünüyorum.
ilk resim çok hoş gözüküyo. Brotherhood'u da almıcam almıcam diyip artworklere aldanmıştım yine öle olmasa bari :)
tahmin etmedim degil, fransız ihtilali..
Bu assasins i de bi aşın ya hep aynı görevler birbirine benziyo şöyle farklı bişiler deneseler mesela farcry 3 çıksa müthiş olur
Eğer doğruysa; hikayenin İtalya'dan Fransa'ya taşınması bence güzel olur. Uuu beybi .
sübliminal mesajı ben göremedim ya. biri açıklaya bilirmi?
istanbulda nasıl geçecek ya ne saçmalıyorsunuz ac eski çağlarda geçen bir oyun serisi eski çağın ne senin? Kavuklu çarşaflı karanlık osmanlı devleti