Bildirim
Crysis 2 Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ilk mesaj benden olsun bari :)))) _____________________________ -
Sonunda geldi , hemen izliyorumquote:
Orijinalden alıntı: barish
ilk mesaj benden olsun bari :))))_____________________________ -
Ağzına sağlık Ersin.
Oyunun başlangıcındaki ''Bir Cevat Yerli Oyunu'' ibaresi çok karizma olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Nisan 2011; 1:10:12 >_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
hemen izliom oh yorumumun ilk sayfada olduğunu görmek güzel _____________________________ -
Bunu bekliyordum. Hemen izliyorum... _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Gördüğün en iyi FPS lerden biri. _____________________________ Steam ID = KrMDc (Ki|ler E×clusive™) -
Gene Video inceleme mükemmel olmuş.Puanlamalarda yerinde, Teşşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: bykrm
Gördüğün en iyi FPS lerden biri._____________________________ -
sonu yine harika _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
seviyorum sizi ya gene güzel bir inceleme olmuş arada erdinç abinin sesini duymak çok güzel olmuş ve en sondaki türk sinaması yeşil crysis 2 de çok güzel teşekkürler bsc _____________________________ -
_____________________________ -
Paylaşım için teşekkürler Bu Konu patlar gider.:)quote:
Orijinalden alıntı: 24kobe24_____________________________ -
Güzel bir inceleme.Crysis 2 hayatımda oynadığım en iyi FPS'lerden biriquote:
Orijinalden alıntı: By Salus
Paylaşım için teşekkürler Bu Konu patlar gider.:)
Alıntıları Göster -
yarısını geçtiğim bu oyunun incelemesi için teşekkürler dehşet güzel olmuş beklenen buydu.. sağol bsc _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
süper oyun hemen izliyorum missssssssssssss :) _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
REZERVEquote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
süper oyun hemen izliyorum missssssssssssss :)_____________________________ DONANIMHABER GOLD MEMBERSHİP [COMİN' 4 YOU SOON ^^] -
hele şükür ya niye bu kadar gec incelediniz anlam veremedim. _____________________________ -
Etkileşimli & yıkılabilir çevreler
CryEngine 3'ün bir özelliği.Önceleri sırf buna sebep Crysis 2 için çok heyecanlanıyordum.Fakat benim için hayal kırıklığı oldu.Umarım DX11 yamasında bir şeyler gerçekten değişir._____________________________ -
Video daha yavaş yüklensin daha iyi olur _____________________________ -
crysis ı ben buldum bomba attım atış o atış patladı gitti :D _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
Benzer içerikler
- fc 26 türkçe spiker olacak mı
- gta 7
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- ea play pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X