Şimdi Ara

Pokémon Trading Card Game///Rehber\\\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şu anda beta versionu ile oynadığımız oyunu açıklamak istiyorum.Pokémon Trading Card Game beta versionunda olan bir Pokémon kart oyunudur.Oynanış olarak GBC'deki versionlarıyla aynı olmasına rağmen bazı açılış farkları var.Oyunuhttp://www.pokemontcg.com/ adresinden açıyoruz.Login kısmından çevrim içi oluyoruz.Ardından Oyuna başlayabiliriz:

Yukarıdaki resimden "Play Now" kısmına tıkladığımızda bir yüklenme ekranı çıkacak.%100 olduğunda oyun açılacak:

Bu resim ise açılmış hali.Hangi sırada olduğumuzu görüyoruz.1 ile belirttiğim kısım (Change Difficulty) oyunu hangi modda oynayacağımızı belirlememizi sağlar.Gelen ekranda "Easy" (kolay) "Medium" (orta) "Hard" (zor) modlarından birini seçiyoruz.2 ile belirttiğim kısım (Leaderboard) kaçıncı olduğumuzu yazar.3 ise ödüllerimizin olduğu köşe.Koyulan görevleri yaptığımızda oradaki ödülleri açıyoruz.4. kısım ise Destemizi ve yazı tura atacağımız Paramızın görünüşünü değiştirmemizi sağlar.5. kısım içinde bulunduğumuz kısım yani "Eğitmen Karşılaşmaları".6. Kısım henüz oyunda eklenmemiş fakat eklenmesi beklenen Online karşılaşma kısmı.7. kısım karakterterimizin şeklini düzenlediğimiz kısım.8. kısım oyunu bilmeyen yabancılar için.İngilizceniz var ise fakat oyun hakkında bilgi sahibi değilseniz girmenizi tavsiye ederim.9. kısım yine oyunda olmayan fakat gelecek olan "Deck Builder" .Bu kısım kartlarımızı düzenlememizi yeni desteler oluşturmamızı sağlayacak.Şimdi ileri tuşuna basıp savaşa başlıyoruz!

İyi eğlenceler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 6 Nisan 2011; 19:37:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Öncelikle şu anda beta versionu ile oynadığımız oyunu açıklamak istiyorum.Pokémon Trading Card Game beta versionunda olan bir Pokémon kart oyunudur.Oynanış olarak GBC'deki versionlarıyla aynı olmasına rağmen bazı açılış farkları var.Oyunuhttp://www.pokemontcg.com/ adresinden açıyoruz.Login kısmından çevrim içi oluyoruz.Ardından Oyuna başlayabiliriz:

Yukarıdaki resimden "Play Now" kısmına tıkladığımızda bir yüklenme ekranı çıkacak.%100 olduğunda oyun açılacak:

Bu resim ise açılmış hali.Hangi sırada olduğumuzu görüyoruz.1 ile belirttiğim kısım (Change Difficulty) oyunu hangi modda oynayacağımızı belirlememizi sağlar.Gelen ekranda "Easy" (kolay) "Medium" (orta) "Hard" (zor) modlarından birini seçiyoruz.2 ile belirttiğim kısım (Leaderboard) kaçıncı olduğumuzu yazar.3 ise ödüllerimizin olduğu köşe.Koyulan görevleri yaptığımızda oradaki ödülleri açıyoruz.4. kısım ise Destemizi ve yazı tura atacağımız Paramızın görünüşünü değiştirmemizi sağlar.5. kısım içinde bulunduğumuz kısım yani "Eğitmen Karşılaşmaları".6. Kısım henüz oyunda eklenmemiş fakat eklenmesi beklenen Online karşılaşma kısmı.7. kısım karakterterimizin şeklini düzenlediğimiz kısım.8. kısım oyunu bilmeyen yabancılar için.İngilizceniz var ise fakat oyun hakkında bilgi sahibi değilseniz girmenizi tavsiye ederim.9. kısım yine oyunda olmayan fakat gelecek olan "Deck Builder" .Bu kısım kartlarımızı düzenlememizi yeni desteler oluşturmamızı sağlayacak.Şimdi ileri tuşuna basıp savaşa başlıyoruz!

İyi eğlenceler!

Resimler olmamış.Resimin linkini aç sonra çıkan resime sağ tıkla görüntüyü aç de o linki kopyala

• Rehbere gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta oyun içi rehbere gerek olacak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47979986/mpage_2/tm.htm

Orijinalden alıntı: dark*spiderman

oyunu açtı ama anlamadım bi şey lanet ingilizcem yokki ama cözücem karalıyım

Dediği için yararlı olabilir.

Orijinalden alıntı: kinataki

Konundaki arkadaşlardan birisi:
    quote:

oyunu açtı ama anlamadım bi şey lanet ingilizcem yokki ama cözücem karalıyım

Dediği için yararlı olabilir.

Oyun içi sıkıntı o. Kartların efektini anlamadı sanırım. Ne demek istediğini bende pek anlamadım.

• ya sinir oldum adamı yeniyorum zack mıdır nedir onu 2.ye geçmiyo napmam lazım

• quote:

ya sinir oldum adamı yeniyorum zack mıdır nedir onu 2.ye geçmiyo napmam lazım

Ne dediğini anlayabilsem bide

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Escape from Tarkov [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • destemi seçtim ilk karşılaşmamı yendim 2. adama geçmiyo hjabire aynı maçı tekrarlayıp duruyorum nasıl yapcam

Edit:2.ligde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu578 -- 5 Nisan 2011; 21:38:32 >

Edit: Düzeldiii Oyuna başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tes1907 -- 14 Haziran 2011; 13:35:58 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.