Şimdi Ara

Verbatim 500GB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk 114 tl HEPSİBURADA DA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ne zamandır bir taşınabilir hdd için kampanyalara bakıyordum. diğerlerinden farkı usb 3.0 olması ve geriye dönük usb 2.0 desteğide olması. Düşünenler için bakmalarını tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/verbatim-500gb-5400rpm-25-usb-30-tasinabilir-disk-053021/ProductDetails.aspx?productId=bd85434&categoryId=100225#Gorseller

• Uzak durmanızı öneririm, bugüne kadar birisi 320 GB diğeri şu anda hala MALESEF Kİ kullanmakta olduğum 500GB'lık iki Verbatim kullandım, ikisi de veri kaybına ve anlam veremediğim şekilde durup dururken DİSK BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ hatasına sebep oldu.

Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek atasözümüzden yola çıkarak değil 114 TL, 84 TL fiyat verseler almam...
  • fiyat sıcakmı bilmem ama ben usb 2.0 500 gb modelini aldım 89TL ye metrodan artık kıyaslamasını siz yaparsınız

birazdan soranlar olur içinde hangi disk var die benimkinin içinde samsung var çok sessiz ve ısınma yok denecek kadar az
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Uzak durmanızı öneririm, bugüne kadar birisi 320 GB diğeri şu anda hala MALESEF Kİ kullanmakta olduğum 500GB'lık iki Verbatim kullandım, ikisi de veri kaybına ve anlam veremediğim şekilde durup dururken DİSK BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ hatasına sebep oldu.

Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek atasözümüzden yola çıkarak değil 114 TL, 84 TL fiyat verseler almam...

senin yaşadığın sorunu ben iomega 320 gb te yaşadım (içinde seagete var) usb takınca bilgisayar sapıtıyordu abuk subuk sorular soruyordu servise gönderdim yenisini vermişler aynı şey garanti bitince olursa napacam bilmiyorum

ama verbatim bildiğim kadarıyla japonya malı ve bence gayet kaliteli pek sorun yaşayanlara da rastlamadım

• doğrudur sorun yaşayanlar olmuştur. bende markaya güvenerek şansımı deniyecem. içinde inşallah samsung vardır diye düşünerek :)

fırsatın sıcaklığına gelincede tabiki daha uygun fiyata yeni bir kampanya olabilir. ben şu an için kendi sınıfında piyasa fiyatlarına göre usb 3.0 desteğinide göz önüne alarak değerlendiriyorum. artık ihtiyacımı ertelemekten vazgeçtim. konuyuda benim gibi düşünenler olabilir diye düşünerek açtım.

herkese fırsatların en sıcaklarıyla karşılaşmaları dileklerimle :)
  • 1 senedir verbatim 500gb 2.5 luk kullanıyorum son zamanlarda disk biçimlendirlmemiş uyarısı aldım. ama ısınma ses vs... sorunlar yok gayet iyi veri kaybıda yaşanmadı.
  • usb 3.0 olması güzel de, 500 gb 2,5 disk için ne kadar önemli olur ki? yani hergün doldur bşalt yapacaksanız ayrı mevzu tabii de...
    normal 2,0 olanları da kampanyalarla 89-99 aralığında satılıyor birçok markanın.. eğerki sıkıntı oranı da yüksekse başka markalardan alınabilir yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblikurt

1 senedir verbatim 500gb 2.5 luk kullanıyorum son zamanlarda disk biçimlendirlmemiş uyarısı aldım. ama ısınma ses vs... sorunlar yok gayet iyi veri kaybıda yaşanmadı.

ben de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum herhangi bir problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıtalı42

quote:

Uzak durmanızı öneririm, bugüne kadar birisi 320 GB diğeri şu anda hala MALESEF Kİ kullanmakta olduğum 500GB'lık iki Verbatim kullandım, ikisi de veri kaybına ve anlam veremediğim şekilde durup dururken DİSK BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ hatasına sebep oldu.

senin yaşadığın sorunu ben iomega 320 gb te yaşadım (içinde seagete var) usb takınca bilgisayar sapıtıyordu abuk subuk sorular soruyordu servise gönderdim yenisini vermişler aynı şey garanti bitince olursa napacam bilmiyorum

ama verbatim bildiğim kadarıyla japonya malı ve bence gayet kaliteli pek sorun yaşayanlara da rastlamadım

Açıkcası Japon malı olduğuna dair hiçbir ibare yok üzernde, Made in Korea, içinde de Samsung HDD var. Isınma veya ses problemi yok ama zamanla kendiliğinden DİSK BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ hatası veriyor alet, sadece ben iki defa yaşadım bunu, beraber aynı diskten aldığımız arkadaşlarda durum ne bilmiyorum, telefon edip onlara da sorayım şimdi bakalım buraya yazarım sorunca tekrar.

Ama ben bir daha tövbeliyim Verbatim'e. Seagate için de aynı şeyleri sıkça duydum o yüzden benim için güvenilir tek disk var WD artık. 2 kez WD 3.5" disk kullandım ikisinden de çoooook memnun kaldım, en kısa zamanda bir kampanya falan bulursam WD 2.5" luk bir diskle değiştireceğim elimdekini.

• bende vatandan bi ara forumdakilerde bilir 88 liraya yazım hatasıyla almıştım. 4 ay içinde kafa vurmaya başladı içinde hitachi harddisk vardı. garantiye gitti ithalatcı firma samsung s2 yollamış bundan memnunum:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigo.

bende vatandan bi ara forumdakilerde bilir 88 liraya yazım hatasıyla almıştım. 4 ay içinde kafa vurmaya başladı içinde hitachi harddisk vardı. garantiye gitti ithalatcı firma samsung s2 yollamış bundan memnunum:))

Bu ne saçma iştir arkadaşlar, ne yani bu adamlar aynı modelin içine ürüne göre farklı farklı diskler mi koyuyorlar! Böyle saçmalık olur mu ya!
  • bende de vatandan 88 liraya alınmış verbatim hdd mevcut. içinde hitachi disk var. 8-9 aydır sorunsuz kullanmaktayım.
  • Verbatim kullanıyorum çok şükür sorun yaşamadım 1 senedir.
  • quote:

quote:

bende vatandan bi ara forumdakilerde bilir 88 liraya yazım hatasıyla almıştım. 4 ay içinde kafa vurmaya başladı içinde hitachi harddisk vardı. garantiye gitti ithalatcı firma samsung s2 yollamış bundan memnunum:))

Bu ne saçma iştir arkadaşlar, ne yani bu adamlar aynı modelin içine ürüne göre farklı farklı diskler mi koyuyorlar! Böyle saçmalık olur mu ya!

88 dolar yazılacağına 88 lira yazınca vatan:)) forumca yüklenildi ilk parti içinde hitachi vardı sonradan gönderilenlere de samsung lu olan gönderilmişti. hey gidi günler hey:))

• içinde samsung varsa zaten sıkıntı olmaz burda samsungun kalitesini tartışmaya gerek yok bilen biliyor

adamlar samsung marka araba bile yaptılar
  • Şuanda 1tb olanı indirimde ve ben sipariş verdim. 178 liraydı galiba. Adata almıştım ama 1 ay olmadan cortladı. İçindekileri kurtarmaya çalışacağım gelsin de.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/verbatim-1tb-5400rpm-25-usb-30-tasinabilir-disk-053018-70-/ProductDetails.aspx?productId=bd85308&categoryId=100225

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Nisan 2011; 18:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıtalı42

içinde samsung varsa zaten sıkıntı olmaz burda samsungun kalitesini tartışmaya gerek yok bilen biliyor

adamlar samsung marka araba bile yaptılar

O Samsung otomobiller bizim bildiğimiz Renault motorları olmasın :)))
  • Renault samsungla dacia gibi üretim yapıyor. Şuanki symbol ve latitude orada tasarlanıp geldi.

Neyse 1 tb usb 3lü cihaz 178 lira kimse sıcak bulmadı galiba. Ben aldım bi tane. Daha 2 hafta önce 190a usb 2 adata almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Nisan 2011; 20:31:15 >
  • quote:

quote:

quote:

88 dolar yazılacağına 88 lira yazınca vatan:)) forumca yüklenildi ilk parti içinde hitachi vardı sonradan gönderilenlere de samsung lu olan gönderilmişti. hey gidi günler hey:))

evet ben de o zaman almıştım :) ama vatana helal olsun gönderdiler

• Konuyu bulandirdigim icin ozur dilerim.

Renault, Samsung Motors'un ve Dacia'nin da sahibidir. Symbol RSM tarafindan tasarlanmadi ama Latitude RSM tarafindan uretiliyor. Kendilerinin SM5 modelinin ikizidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.