Şimdi Ara

Square Enix'in Project X'i Hangi Oyun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Japon devi Square Enix son dönemlerde Batıda da etkili olmaya çalışıyor. Bu konuda önemli adımlar atan firma, Eidos'u satın alarak hem kendisi bir Batılı geliştirici oldu, hem de 3. parti geliştiricilerle anlaşıp önemli oyuncuların yayıncısı oldu.
     
          Son dönemlerde Gas Powered Games'in geliştirdiği Supreme Commander 2 ve Obsidian Entertainment'in geliştirdiği Dungeon Siege 3'ün yayıncısı olan Square Enix'in 3. parti geliştiriciler tarafından hazırlanan bir projesi var gibi. Bu projenin ne olduğu henüz açıklanmadı, ama Square Enix'te yönetmen olarak çalışan Nobu Tanaka'nın profilinde 3 proje için anlaşma yapıldığı yazıyor. Bu projenin kod adı ise "Project X" olarak görülüyor.
     
          Her ne kadar Square Enix'ten David Hoffman'ın profilinde Supreme Commander 2, Supreme Commander 2 DLC ve Dungeon Siege 3 adlı 3 proje gözükse de, bir DLC'nin "Project X" olarak görülmesi mümkün görünmüyor. Resmi duyurusu yapılmadan önce Dungeon Siege 3 de Project X olarak görülüyordu, muhtemelen adı geçen proje de böyle yepyeni bir yapım.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.