Şimdi Ara

Kız sıkılır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum aynı dersanede , aynı okuldayız. Facebookta ekledim eklerken tanışmıyorduk ama zamanla tanıştık hatta o kadar çok mesajlaşıyoruz ki 1000lerce mesaj var şuan mesaj kutusunda. Kıza zaman zaman belli de ediyorum söylediklerimle ondan hoşlandıgımı açıkça. Ama gelgelelim yakın bir arkadaşım kızla fazla konuşmamam gerektiğini , konuşursam bıktırabileceğimi yada beni normal bir arkadaş olarak kabullenebileceğini belirtti kızın. Yani şuan ne yapacağımı bilmiyorum tma olarak , tecrübemde yok hiç. Sizce arayı açmadan muhabbetimi sürdürmeli miyim yoksa arkadaşımın da dediği gibi o yazmadıkça bendemi birşey yazmayayım ? O zamanda zamanla muhabbetimiz bitmez mi ? Sizin fikirleriniz nelerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 4 Nisan 2011; 18:45:57 >



  • Arkadaşım binlerce kez msglastığın bi kızı bi yemeğe , sinemeya yada herhangi bi takılmacaya sokamadın mı yahu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xTraP

    Arkadaşım binlerce kez msglastığın bi kızı bi yemeğe , sinemeya yada herhangi bi takılmacaya sokamadın mı yahu ?

    işte hocam diyorum ya tecrübesizim. Yani kıza öyle şeyler diyorum ki ondan hoşlandıgımı anlamaması imkansız. Mesela canın sıkılıyormu diyyor bana bende " hayır seninle konuştugum sürece hiç sıkılmıyorum" falan diyorum gülümsüyor falan işte ama normal hayatta selam vermekten öteye geçemedim henüz. Yani çıkma teklifi etmeden nasıl yemeğe vs . davet edebilirim ki :(
  • "Bu hafta sonu boş musun?" diyebilirsin. Dersanesi varsa da "Dersaneden sonra görüşebilir miyiz?" falan diyebilirsin. (Yüz yüze dersen daha etkili olur. Belki ilk bir kaç konuştuğunda heyecanlanırsın ama sonra geçer. )
  • Şimdi sizin ilişki net üzerinden bir ilişki gibi olmuş sana verebileceğim tavsiye bi kızla nette ne mesajlaş ne de konuş.Tabi konuş ama abartıya kaçma normal hayatta konuş selam ver.Eğer normal hayatta yapamıyorsan orada bir sorun var demektir. Okul çıkışı yada dershane çıkışı çağır kızı biyerlere sohbet edin ne biliyim birer çay için sinemaya gidin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pRo.

    Şimdi sizin ilişki net üzerinden bir ilişki gibi olmuş sana verebileceğim tavsiye bi kızla nette ne mesajlaş ne de konuş.Tabi konuş ama abartıya kaçma normal hayatta konuş selam ver.Eğer normal hayatta yapamıyorsan orada bir sorun var demektir. Okul çıkışı yada dershane çıkışı çağır kızı biyerlere sohbet edin ne biliyim birer çay için sinemaya gidin.


    normalde yapamıyorum işte hocam sıkıntı o :S en fazla ağız ucuyla bir merhaba diyebiliyorum onda bile elim ayağım ağzım dilim karışıyor.
  • korkmaktan vazgeç ve konus
  • Kızla gidip bir yerlerde oturup bir şeyler içmeyi çok özel bir ritüelmiş gibi algılamaktan vazgeç bence.
  • kız da senden hoşlanıyor ki mesajlarına cevap veriyor. Yani dediğine göre belli ediyormuşsun hoşlandığını o da hoşlanmasa sana karşı katı olur az ve öz konuşur. Bu mesaj olayı 1 aylık falansa çok uzatmışsın derim daha fazla uzatırsan kız beklemekten sıkılabilir. Nereye kadar böyle mesajla gidecek değil mi arkadaşım ? Ezik durma kızın karşısında cesaretini topla ve konuş biran önce.
  • Bu arada kızın cevaplarını iyi tart, "güldü verecek" muhabbeti gibi olmasın, sonra kalbin kırılır.
  • önce sosyal hayatta merhabanın ötesine geç sonra yemeğe götürürsün ama dediğim gibi önce nette kurduğun muhabbeti normal yaşantına taşı sonra hüsrana uğramayasın
  • ben - :D:D moral bozacak durum yok bence :D:D saçların kötü görünmüyordu bence hatta tam aksine... :):)

    KIZ- Nasıl yani. Çok kötüydü çok rahatsız oldum o gün
    ben-yani kızmazsan şöyle söyliyim , sana ne zaman baksam son derece güzel görünüyorsun :):) o yüzden saçlarına falan kafanı takmana grek yok :):)
    KIZ- Teşekkür ederm ama o sana göre yani bn çok rahatsız oldum o gün saçlarımdan :):)
    BEN - bir de çok hızlı yürüyorsun ya sürekli bir acelen varmış gibi :):)
    KIZ- Pis bi huy =)=) abimden geçmiş . Ona nasıl dikkat ettin
    BEN-birisine bütün gün bakarsan ister istemez dikkatini çeker yani :D:D
    KIZ-Bütün gün beni mi izledin
    BEN- kızacaksan hayır , kızmazsan evet ::)
    KIZ- E ben nasıl farketmedim yuh bana
    BEN- nedenki yuh sana ? :D:D
    KIZ-E çünkü ben hiç farkedemedim oysa kendimi dikkatli sanıyordum =)=)
    BEN- ) yani ben başka yere bakar gibi dururum hep :):) yani her tenefüste kapı önünde boşuna durmuyordum pazar günü dersanede :):)
    KIZ- Kapı önünde olduğunu gördüm ama kütüphanenin içinde görebileceğini düşünmedim gözüküyo muydu
    BEN- evet gözüküyordu yani bi şekilde görmeye çabaladım diyelim tam olarak görünmesede :):) ortanın en arkasının 1 önünde oturuyordun :):)
    KIZ- evet orda oturuyordum valla :):)


    Bu konuşma az son 1-2 saatte geçti. Fazlada sıkmak ve fazlada açıkça söylemek istemiyorum çünkü internet üzerinden bu işler olmuyor denediim gördüm defalarca. O yüzden açık açık söylemiyorum yinede. Sizce nasıl arkadaşlar ?
  • Hocam iltifat olayını fazla abartmışsın bence. Biraz ilgiyi azaltsan iyi edersin diye düşünüyorum. Böyle devam edersen seni 2. planda görür.
    Böyle devam edersen şansının çok yüksek olacağını düşünmüyorum. Yine de umarım isteğine ulaşırsın.
    NOT: Daha tecrübeli kişilerin yorumlarını dikkate alman daha iyi olur hocam. Ben sadece düşündüğümü söyledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 4 Nisan 2011; 23:58:51 >
  • kıza yüklenmişsin, sana pas vermemiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC DC

    kıza yüklenmişsin, sana pas vermemiş.

     Kız sıkılır mı ?
  • kardeş yaş fazla büyük degik (23) ama baya baya baya hatun arkadaşım oldu bunları çözmen imkansız biri öyle sever biri böyle ben uslu adamı oynayarak cok götürdüm

    ama kalıcı olmadılar

    şimdi sıradan birini oynuyorum ama kendime azda olsa bakıyorum o zaman biraz daha kolay oluyor , iltifat olayını abartma seni seviyorum u en zor anlarda kullan her mesajın sonuna yazarzan bku cıkar,

    mutlaka cikolata ısmarla , ufak ama tatlı hediyeler alabilirsin 5 tl yi geçmesin

    bnm kibi 2. haftada yüzük takalım deme

    sonra istekleri bitmiyo

    fazla arabayla gezdirme , benzin pahalı
    zaman zaman götür anladın sen

    hadi kolay gelsin

    bu arada başlamak için asla soru sorma öle benımle cıkarmısın senı sevıyorum ya sen gibi??


    sana askım diyebilirmiyim de daha basit
  • Bu kadar iltifat edersen, egosunu tatmin etmek istediği zaman konuştuğu biri olmaktan öte geçemezsin. Kızlarla aranizin iyi olmasını istiyorsanız pozitif yönlü dalga geçin ;)
  • biran i gördüm sandım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snowor

    Bu kadar iltifat edersen, egosunu tatmin etmek istediği zaman konuştuğu biri olmaktan öte geçemezsin. Kızlarla aranizin iyi olmasını istiyorsanız pozitif yönlü dalga geçin ;)


    Hocam biraz daha açabilir misin pozitif yönlü dalga olayını?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnn


    quote:

    Orijinalden alıntı: snowor

    Bu kadar iltifat edersen, egosunu tatmin etmek istediği zaman konuştuğu biri olmaktan öte geçemezsin. Kızlarla aranizin iyi olmasını istiyorsanız pozitif yönlü dalga geçin ;)


    Hocam biraz daha açabilir misin pozitif yönlü dalga olayını?


    Kızlar kendilerine iltifat etmeye alışmışlardır, bu yüzden ki sen de sürekli iltifat üstüne iltifat edersen diğerlerinden bir farkın kalmaz. Kadınlar kendilerini sallamayan erkeklere kendilerini beğendirmek için her şeyi yaparlar.İşin özü budur.

    Pozitif yönlü dalga geçme dediğim şey ise tatlı tatlı sataşmaktır. Nasıl ki normal bir arkadaşınız saçma komik bişey söylediğinde üstünden geyik çeviriyorsun bu da böyle bişey. Komik bişey yaparlarsa dalga geçin, hata yaparsa geri sarmayın üstünden espri türetin ( yalnız kesinlikle aşağılama değil,kırıcı olmasın samimi olsun yaptıklarınız. bir şey daha var sakın olayı abartmayın dozunda kalsın. eğlenin geçin.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.