Şimdi Ara

5.20d Lastik Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2009 model 5.20d araca yeni yaz lastiği almayı düşünüyoruz tavsiyeleriniz nelerdir acaba ?

    Aracı alırken üzerinde gelen Dunlop SP Sport 01 Dsst 94W nemli yollarda arkadan kayma yapıyor ve bu yüzden farklı bir lastik denemeyi düşünüyoruz.

    Yeni olacak lastiklerden beklentimiz konfor, yol tutuşu, güvenlik ve Run flat(patlasada yola devam eden) donanımına sahip lastikler.

    Lastik ebadı = 225/50 r17



  • michelin tavsiye ediyorum...
  • peki michelin tavsiye ettiğin modeli ve benim aracıma uyanı bu lastik mi

    http://www.hepsiburada.com/Liste/michelin-22550-r17-94w-pilot-primacy-hp-zp/ProductDetails.aspx?productId=otysf778099&categoryId=259720

    ayrıca michelin tavsiye etmendeki nedenleri yazarmısın
    mesela bu lastiği bu araçta kullandın mı eğer evet ise aralarındaki farkları söylermisin.

    birde bi yerlerde okumuştum araç üreticisi araca hangi lastiği takmışsa o araç için en iyi lastik odur çünkü üretici birçok firma ile test yapıp konfor olsun yakıt tüketimi olsun yol tutuşu olsun en iyisini seçiyormuş acaba bu doğru mu ?

    tavsiyen için çok teşekkür ederim.




  • michelin lastik kullandım.. aradıklarından özellikle yol tutuş konusunda bence çok çok iyi.. tabii bunun yanında konfor ve güvenlik unsurlarında da önde.. bunların dışında en önemlisi daha bir sessiz olması run flat lastiklerde nedense bana çok konforsuz gelmiyor.. tabii kişiden kişiye göre değişen bir durum..

    bu baktığın pilot primacy'de 2 önemli özellikte söz konusu.. özellikle ıslak zeminlerde daha kısa fren mesafesi ve daha uzun ömür sunuluyor.. michelin lastiklerin çoğunda zaten bu var en önemli özellikleri.. bnmde tercih sebeplerim arasında..

    duyduğun şeye gelince aslında mantıklı bir açıklama.. fakat daha önce kullandığım BMW'de Continental lastikler vardı (E70 X5).. şimdi ki aracımda Pirelli cinturato P7 var.. yani ewt değişiklik söz konusu ama sabit bir marka olayı da söz konusu değil.. misal bu P7 bitince Michelin alırım diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabii...

    genel olarak baktığında Michelin en çok tercih edilen markalardan biri.. bense öncelikli olarak konfor, uzun ömür ve sessiz olduğu için tavsiye ediyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 3 Nisan 2011; 20:30:16 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.