Bunu Avrupa’daki tüm MYTHOS-Hayranları bekliyordu: Bugün itibariyle Hack’n’Slash MMO bir çok yerelleştirilmiş dil versiyonunda oyuncuların huzurunda! Her birine ait özel birer sunucuda artık Almanca, İngilizce, Fransızca, Lehçe ve Türkçe dillerinde donanımlar paslanana dek, canavar avına çıkılabilir.
Güncellemenin envanterinde daha fazla yenilikler mevcut: Kullanıcı arayüzü ve eklentiler menüsü yepyeni bir imajla parlıyor ve yeniden düzenlenmiş bir balans da daha katmerli bir MYTHOS eğlencesi müjdeliyor. Bunların yanı sıra oyun dünyası görsel yenilikler sayesinde Sikloplar dahil "her göze“ hitap ediyor..
Yeniliklerle ilgili genel bir bakış, ve önce/sonra karşılaştırmasını resmi sayfada görebilirsiniz:
Oynadım diablo tarzında bir oyun. Bende diablo fanlarından biri olarak sevdim :)
indiriyorm bklm sevicek miyim ? :D
Deneyelim bakalım...
Yani arkadaş clienti indirdik, kurduk oyunu. Birde beta ket çıktı başımıza. Madem sınırlı oyuncu alacaklar, o zaman hiç key mey uğraştırmasınlar. hiç açmasınlar bile.... Nerden bulayım key de bekleyim de bilmem ne. Alt tarafı bir oyuna bakayım dedim, pişman ettiler ha.
bana 10 dan fazla key yollamışlar arkaşın akraban mahalleli ne varsa topla gel die :D
o kadar beta keyim var, key ile üye olamıyorum, hatta üye olacağım yeri bulamadım. (üye yerinde beta key için yer yok ve ordan aldığım üyeliklerle oyuna girmiyor.) ayrıntılı anlatacak olursa sevinirim