İlk videoları ile oyuncuları büyüleyen DICE'in FPS oyunu Battlefield 3'ün çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir. Oyunun yayıncısı Electronic Arts'ın EA Download Manager sisteminde Battlefield 3'ün çıkış tarihi 2 Kasım olarak görülüyor.
CVG'de Download Manager'dan alınmış bir görüntü de bulunuyor. Bu görüntüyeburadan bakmanız mümkün.
Zaten 2011 sonunda çıkması beklenen oyunun 2 Kasım'da raflardaki yerini alması sürpriz olmayacaktır. Yine de Electronic Arts'ın resmi duyurusunu beklemekte yarar var.
Bu arada yeni Call of Duty oyununun da bu tarihlerde çıkacağını göz önüne alırsak FPS oyunları arasında da büyük bir savaş yaşanacaktır.
OOOO o zamana kadar kim öle kim kala 6 ay var daha bi k.d askerlik zamani :D
her sene cod da o tarihlerde cıkıyo, sanırım b3 kapışmak istiyo :)
Uncharted 3: Drake's Deception (1 Kasım 2011) Battlefield 3 (2 Kasım 2011) Dead Island (4 Kasım 2011) Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (4 Kasım 2011) Elder Scrolls V: Skyrim (11 Kasım 2011) Twisted Metal (18 Kasım 2011) I am Alive (25 Kasım 2011) Mass Effect 3 (30 Kasım 2011)
Hangisini oynayacağız yav?
kasım ayı çok geç ya nasıl bekliyeceğiz?
Doğum günü hediyesi gibi olur bana kasımda cıkacaksa
Daha çok var :( merakla beklediğim bir oyun
of bekle bekleyebilirsen :(
battlefield better than call of duty
Benim için çok kötü bir zaman. Üniversite için şehir dışına çıkarsam oynayamam. Bulunduğum şehirde bir bölüm kazanmam lazım :((( Yaktın beni dice uahhhhgjsdhjshdgs!!!
aynn daha cok var uncharted 3 ve battlefield 3 en cok beklediğim oyunlar bir an önce kasım gelsın istiorum !
I am alive 25 Kasım da mı çıkıyor?? Oh be sonunda =)
yanlis cunku 2 carsamba gunu oluyo oyun genelikle abd de sali gunu cikio avrupada da cuma sahte beyler heycana gerek yok
Süper.9-10 Kasım gibide yeni Cod oyunu çıkıyor.Yani 3 senedir öyle.Süper süper süper.İlk Cod'un singleplayer'ını bitiririm.Sonra Multi'ye girerim.Sonra hileciler gelir.Battlefiled'a geçerim.Singleplayer'i bitiririm.Multi'ye girerim.Öyle bir 6 ay geçer.
tam zamanında çıkıyor şimdi sıkıyosa bul bir yerden para off..
Arkadaşlar Cod u geçemez hiç bi fps
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme