Şimdi Ara

Kaza Yaptım [PERT OLMADI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
11.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar sonunda aradılar ve Aracın anahtar teslim olacağını söylediler

Nedenini sorduğumda ise
    kasko şirketlerinin bir hesaplama şekli varmış yarısını geçerse pert geçmezse pert olmuyormuş.

Bayağı edebiyat yaptık telefonda (14-15 dk.)

Yani pert olmadı araç ve 1 ay'a kadar teslim ediceklermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkm -- 20 Nisan 2011; 22:39:31 >

• Geçmiş olsun
  • Çok geçmiş olsun pert durumunu ise bilemeyecem ...
  • Hocam büyük geçmiş olsun,kamyon mu vurdu acaba,ne hale gelmiş güzelim araba,sizde sorun yoktur inşallah,ucuz atlatmışsınız..
  • Motorda problem yoksa perte çıkmadan toplanabilir araç. Perte çıksa bile sigorta parasını öder zaten.
  • Çok geçmiş olsun.Siz de bir şey yoktur inşallah?
  • çok saolun arkadaşlar , bende bir sorun çok şükür yok çektiler sanayide duruyor araç motorda yok fakat şasiler S olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power 

çok saolun arkadaşlar , bende bir sorun çok şükür yok çektiler sanayide duruyor araç motorda yok fakat şasiler S olmuş

Durum fena, çok geçmiş olsun. Şükür ki size birşey olmamış..
  • İlk fotoda yerdeki sıvı kırmızı gibi gözüküyor kan değildir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

İlk fotoda yerdeki sıvı kırmızı gibi gözüküyor kan değildir umarım

Bende ilk öyle sandım ama arkadaş bişey yok bende demiş şanzuman yağı olabilir..
  • kan yok hocam ya antfiriz yada şanzuman yağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkm -- 31 Mart 2011; 21:02:38 >
  • Çok geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun şasilerde ciddi problem yoksa kurtarılabilir tampon kaput çok önemli değil kararı inceleyen en iyisinden usta bilir tabi.
  • Çok geçmiş olsun içim acıdı desem yeridir şükür sizde bişey yok, airbag açılmamış galiba ??
  • Görünen kadarı ile pert'e aytrılma ihtimali düşük ama moturun ve şasinin durumu önemli ama tahminen onarım diyeceklerdir
  • Çok geçmiş olsun büyük kaza yapmışsınız. Bence perte çıkmaz araç.
  • Geçmiş olsun.Alfa'yı görünce üzüldüm:(
    Şaside hasar olduğuna göre(sanırım airbagler'de acıldı)perte çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Hocam büyük geçmiş olsun,kamyon mu vurdu acaba,ne hale gelmiş güzelim araba,sizde sorun yoktur inşallah,ucuz atlatmışsınız..

Sanırım yeni kasa Doblo çarpmıştı
  • Hocam çok geçmiş olsun, mala gelsin cana geleceğine ancak bu aracın perte ayrılması daha iyi olacaktır, sigorta parasını öder, çünkü toplansa da nasıl toplanacağı pek belli değil, içiniz rahat etmez daha sonra.
  • Hocam çok geçmiş olsun, mala gelsin cana geleceğine ancak bu aracın perte ayrılması daha iyi olacaktır, sigorta parasını öder, çünkü toplansa da nasıl toplanacağı pek belli değil, içiniz rahat etmez daha sonra.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.