Şimdi Ara

HTC Desire HD için Android 2.3 güncellemesi nisan ayının ilk yarısında gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk üreticilerden HTC'nin eylül ayında duyurduğu ve kasım ayında satışa sunduğu Desire HD için SFR'ın sitesinde yayınlanan bilgilere göre nisan ayının ilk yarısında Android 2.3 ''Gingerbread'' güncellemesi kullanıma sunulabilir.


    Bilindiği üzere Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.2 ''Froyo'' versiyonuyla satışa sunulan Desire HD'ye, 1 GHz saat hızında çalışan


    Qualcomm Snapdragon QSD8255 işlemci ve 768 MB RAM güç veriyor. Akıllı telefon, dört band GSM şebekesi - HSPA (HSDPA: 14.4 Mbps / HSUPA: 5.76 Mbps) alt yapısı desteği, 4.3 inç (~10,9 cm) boyutunda 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekran, ivme sensörü, Sense arayüzü, 32 GB'a kadar microSD kart desteği, Wi-Fi 802.11 b/g/n + DLNA, Bluetooth, GPS, 3.5 mm kulaklık girişi, 8 megapiksel kamera, otomatik odaklama, çift led flaş, 720p video kaydı, microUSB portu, RDS'li FM radyo ve 1230 mAh gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.


    SFR'ın sitesinde Desire HD'ye ek olarak Motorola Defy'ın da nisan ayının ikinci yarısında Android 2.2 ''Froyo'' güncellemesi alacağından bahsedilmiş.












  • HTC Desire HD nin incelemesi donanım haberde yapıldımı sadece öninceleme var diye biliyorum
  • Normalhttp://forum.donanimhaber.com/m_47867350/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47867350 bu alette zaten yüklü geliyor aynı işlemciyi kullanıyorlar ve benzer özellikteler herşey HTC yayınlamasına bakıyor.
  • gingerbread guncellemesi olunca ne olacak ne fazlasi olacak bu konuda bilgi verirmisiniz
  • peki desire'a gelecek mi? eğer gelmezse cok söverim htc ye, bu androidin sürekli versiyon güncellemesine kılım zaten her ay bir yenisi duyuruluyor, ve telefon üreticileride yeni modellere ekleyip eski kullanıcılarıda yeni modellere yöneltmek için güncelleme cıkarmıyor. google'ın buna el atması lazım, bir versiyon cıkıyorsa tüm androidler sorunsuz geçiş yapabilmeli, istisnalar donanımı düşük modeller olmalı, 1ghz cpu 512ram desire'a cıkmazsa htc ve androide bi daha ugramam acıkcası, nerede kullanıcı dostu, özgürlükçü işletim sistemi diye lanse edilen android?
  • Araştırırsanız daha piyasaya çıkmayan ve 2.3 kullanan Desire S in yazılımının Desire HD ye çoktan uyarlandığını görebilirsiniz.

    Neden bekliyorsunuz? Ya da neden HTC ye küfrediyorsunuz...

    Android in özelliği açık kaynak kodlu olması değil mi? Sınırlandırmayın kendinizi bana kalırsa
  • desire hd'nin gingerbread versiyonu çoktan sızdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerist07

    peki desire'a gelecek mi? eğer gelmezse cok söverim htc ye, bu androidin sürekli versiyon güncellemesine kılım zaten her ay bir yenisi duyuruluyor, ve telefon üreticileride yeni modellere ekleyip eski kullanıcılarıda yeni modellere yöneltmek için güncelleme cıkarmıyor. google'ın buna el atması lazım, bir versiyon cıkıyorsa tüm androidler sorunsuz geçiş yapabilmeli, istisnalar donanımı düşük modeller olmalı, 1ghz cpu 512ram desire'a cıkmazsa htc ve androide bi daha ugramam acıkcası, nerede kullanıcı dostu, özgürlükçü işletim sistemi diye lanse edilen android?


    Yeni nesil Android'li telefonlarin bir cogunda donanimsal guc yukseltilebiliyor!
    Buna Desire HD dahil!

    Dediginiz guncelleme durumu tum yazilimlarda mevcut. Dolayisiyla ya telefon kullanmayacaksiniz! Ya da bundan sikayet etmeyeceksiniz!
    Zaten onlarda bu guncellemeler icin kimseyi zorlamiyorlar. Ayrica konuda da denildigi uzere bu guncelleme tum yeni nesil android telefonlara uygun!




  • Ne farklılıklar var bilgisi olan arkadaslar varsa paylasırlarsa çok iyi olur...
  • HTC Desire HD için 2.3 Androit tam tarih belli olmadı dimi arkadaşlar...
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.