Şimdi Ara

Mega Man Universe İptal Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Capcom'dan Mega Man hayranlarını üzen bir duyuru geldi. Xbox Live Arcade ve Playstation Network için geliştirilen Mega Man Universe iptal edildi. Oyunun iptal edilmesinin sebebi ise açıklanmadı. 

          Oyuncuların kendi bölümlerini de yaratabilmelerinin planlandığı Mega Man Universe'in sitesinde ise oyunun "Çeşitli Nedenler" yüzünden iptal edildiği yazıyor. Bu nedenler ise açıklanmamış.

          Mega Man serisinin yaratıcısı Keiji Inafune'nin Capcom'dan ayrılmasından sonra oyunun iptal edilmesi de anlamlı. Sanırım Capcom, Inafune'siz bu projeyi yürütmekte zorlandı.
     








  • Yazık çok yazık Capcom'u Capcom yapan Çalışanlarının Böyle yaprak dökümü şeklinde Firmadan ayrılması çok üzücü artık Keiji Inafune olmadan çıkacak Onimusha Oyununun bile kalitesinden şüphe duyarım. Capcom Kendi kendine harakiri yapmış gibi birşeydir bu sırf daha çok kazanayım diye Oyunlarını kendi yapımcılarına değilde Amerikalı yada Avrupalı yapımcılara yaptırıyor sonuç ortada hep hüsranla sona eren ve kalitesi düşük oyunlar çıkıyor. Emeğini Yıllarını Capcom'a vermiş bu insanlara yapılan çok büyük bir haksızlıktır Capcom 'a olan öfkem giderek daha çok artıyor RE serisininde iyice içine ettiler yakında RE serisinin MMORPG versiyonuda çıkarsa hiç şaşırmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.