SEÇTİĞİNİZ RENKTEKİ NETBOOK İLE AYNI RENKTE DİJİTAL KOL SAATİ HEDİYEDİR...!
BAYANLAR İÇİN TAŞIMASI KOLAY, ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCEDE OLAY!...!
ARADIĞINIZ TÜM ÖZELLİKLER ONDA...
YANINIZDAN AYIRAMAYACAĞINIZ BİR ÜRÜN...
+ ÜCRETSİZ KARGO!!!
KABLOLU VE KABLOSUZ İNTERNET ORJİNAL WINDOWS CE 6.0 PLUS...! VIA 8505 532Mhz Yeni Nesil İŞLEMCİ 7" LCD EKRAN Uzun Pil Ömrü PİYASADAKİ EN UYGUN FİYAT! 128Mb DDR2 Ram 2Gb Dahili Hafıza
WIFI İNTERNET OFFİCE PROGRAMLARI (WORD/EXCEL/POWERPOINT/vs...) MAİLLERİNİZ ARTIK ELİNİZİN ALTINDA! FİLM İZLEYİN MÜZİK DİNLEYİN E-KİTAP OKUYUN MSN'E GİRİN SKYPE KULLANIN İSTER KABLOLU İSTER KABLOSUZ İNTERNET İLE İNTERNETE BAĞLANIN! WINDOWS CE SÜRÜMLERİNDE TÜRKÇE DİL MEVCUT DEĞİLDİR!
RENK SEÇENEKLERİ :
KIRMIZI PEMBE BEYAZ YEŞİL SİYAH
RENK SEÇİMİNİZİ ÖDEME YAPTIKTAN SONRA MESAJ İLE BİLDİRİNİZ...
CİHAZIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
BİR de VİDEO EKLEDİM, AŞAĞIDAKİ VİDEO'DAN DA ÜRÜNÜ İNCELEYEBİLİRSİNİZ..
Ürünlerimiz yurtdışından tedarikçimiz tarafından gönderilmektedir.
Ödeme yapıldıktan sonra 1 gün içerisinde ürün kargoya verilir.
Takip numarasını 2 gün içerisinde size mesaj olarak yolluyoruz. Kargonuzu bu kod ile an ve an takip edebilirsiniz.
Kargolarımız PTT Kargo ile gönderilmektedir.
Kargo süresi 12-20 gün arasıdır! ( Kargo süresi genellikle İstanbul'a 12 gün, diğer illere 14 gün civarında tutmaktadır. )
Kargo kapınıza kadar tamamen ücretsizdir!
Birden fazla alacağınız ürünler ayrı ayrı kargo paketlerinde ve farklı takip numaraları ile yollanır....
----------------------- ÜRÜN İADESİ -----------------------
Ürün elinize ulaştıktan sonra lütfen zaman geçirmeden inceleyiniz.
Herhangi bir sorun var ise lütfen öncelikle bizimle irtibata geçiniz...
Yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz...
Profilimize kesinlikle olumsuz yorum almak istemiyoruz. Bunun için beğenmediğiniz ürünü iade edebilirsiniz, alışverişten daha önemli olan sizin memnuniyetiniz ve daha sonraki alışverişlerimizdir...!
Kargo tutanağı tutturulmayan ürünler arızalı , bozuk gibi nedenlerden dolayı iade alınmamaktadır. Lütfen paketi kargo görevlisi yanında açınız. Herhangi bir sorunda hemen tutanak tutturunuz...
Ürünlerimiz 1 yıl boyunca fabrika garantisi altındadır...
Herhangi bir sorunda öncelikle bizimle irtibata geçiniz. Ürünü yurtdışına göndermeden önce kendi teknik servisimizde işlem yapmaktayız. Eğer ki sorunu kendimiz çözemez isek fabrikaya geri göndermekteyiz...
Fabrikaya geri gönderilen ürünler sıfırıyla değiştirilmektedir...
Garanti yolu ile fabrikaya gönderlen ürünlerde, kalan/kaybolan bilgilerden firmamız sorumlu değildir...
HAYIRLI SATISLAR BOYLE BIR URUN ARIYORUM AMA EN ONEMLISI BENIM ICIN BATARYA KULLANIM SURESI 3 CELL MI 6 CELLMI
quote:
Orijinalden alıntı: xvet
HAYIRLI SATISLAR BOYLE BIR URUN ARIYORUM AMA EN ONEMLISI BENIM ICIN BATARYA KULLANIM SURESI 3 CELL MI 6 CELLMI
İyi akşamlar... ürünün teknik özelliklerinden pil ömrü hakkında bilgi alabilirsiniz. wi-fi açıkken 5 saat kapalıyken de 7 saate kadar pil ömrü var. kaç cell'li olduğu hakkında bir bilgim yok fakat internetteyken 4 saate kadar aralıksız kullandım ürünü. teşekkürler iyi alışveirşler...
İyi akşamlar... ürünün teknik özelliklerinden pil ömrü hakkında bilgi alabilirsiniz. wi-fi açıkken 5 saat kapalıyken de 7 saate kadar pil ömrü var. kaç cell'li olduğu hakkında bir bilgim yok fakat internetteyken 4 saate kadar aralıksız kullandım ürünü. teşekkürler iyi alışveirşler...
siyah olanından almak istiyorum ödeme nasıl olacak adresı ozelden yazayımmı
rami artıyor mu acaba ürün güzel işlevsel birşeye benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: sozercem86
rami artıyor mu acaba ürün güzel işlevsel birşeye benziyor
hocam tam olarak bilmiyorum. tedarikçi şuan online değil, görüştüğüm zaman soracağım, o zaman cevaplarım... Ürünün asıl amacı kolay taşınması, heryerde internete girebilmek ve çocuklar için de oyuncak tarzında bir ürün... hem çocuk için yararlı hem de internet sevenler için :) teşekkürler...
hocam siz bu cihazı bizzat kullandınızmı ? geçenlerde elime böyle bir cihaz geçti.Wifibook mu ne ? cihazın pili 1 saat bile zor gidiyordu , dandik bir çin malı idi. siz ürünün 4 saat şarj süresi olduğunu söylüyorsunuz dğrumudur.Arkadaşlar hayal kırıklığına uğramasın
Mesajım bulunsun Yataktayken uyumadan önce haberlere bakmayı hep istemişimdir
bu urunu kullanan birileri varsa buraya izlenimlerini yazarsa iyi olur. alinabilecek guzel bir urune benziyor
SES SEDA YOK URUNDEN???????????
Arkadaşlar yorum istemiş ben bu ürünün çok benzerini kullandım . Arkadaş ebay dan almıştı . Pil 25 dk gidiyordu . Oyuncak kıvamında idi. Bu cihaz ne durumda dir bilmem .
cihazda "windows" yazısını görüpte normal windows sanmasın bilmeyenler, mobil cihazlarda kullanılan windows bu hayırlı satışlar
Haberiniz olsun içinde türkçe dil desteği yok. Sınıf arkadaşımın ablası NOTEBOOK almış bunun aynısını (pembe) ona hediye olarak vermişler.
GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK.AŞIRI DERECEDE HAFİF BİR ÜRÜN FAKAT 155 LİRA ÇÖPE GİDER O AYRI BİR MESELE.
Neredeymiş bu ürün? mp3 çalsa yeter, aynı fiyat zaten :) Hemen alalım, havamız olur.
adminmelih
kullanıcısına yanıt
merhaba adminmelih bu ürün harika görünüyor ama linki bir türlü bulamıyorum bu siteden ilkkez alışveriş yapıyorum linki söylermisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme