Şimdi Ara

LG Optimus 2X, Avustralya'da 820$ fiyat etiketiyle satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • LG Mobile'ın en güçlü akıllı telefonlarından Optimus 2X, uzun süreli bir bekleme sürecinin ardından Avustralyalı teknoloji meraklılarıyla buluştu.



    Mobicity tarafından 799 Avustralya Doları (~820$)'dan satışa sunulan Optimus 2X, bilindiği üzere çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 platformundan ve 512 MB RAM'den güç alıyor; Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.2 ''Froyo'' versiyonuyla geliyor. Gelecekte telefon için Android 2.3 ''Gingerbread'' güncellemesinin kullanıma sunulacağı dile getirilmekte. Optimus 2X'in diğer teknik özelliklerini bir kez daha gündeme getirecek olursak dört band GSM şebekesi ve kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı sağlayan HSPA (HSDPA: 10.2 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps) alt yapısı desteği, 4.0 inç boyutunda - 480 x 800 piksel (WVGA) dokunmatik ekran, 8 GB dahili flash bellek, microSD kart desteği, 8 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özellikli ve led flaşlı kamera, görüntülü konuşma için 1.3 megapiksel kamera, 1920 x 1080 @ 24 FPS video kaydı, microHDMI portu, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth, GPS, DLNA, microUSB portu, 3.5 mm kulaklık girişi ve 1500 mAh batarya göze çarpan detaylar arasında.








  • Özellikleri güzel bi eksiği yok gibi görünüyo özellikle Full Hd video çekimi konusunda görüntü kalitesi nasıl acaba ve de video formatı nedir öğrenmek gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scream505

    Özellikleri güzel bi eksiği yok gibi görünüyo özellikle Full Hd video çekimi konusunda görüntü kalitesi nasıl acaba ve de video formatı nedir öğrenmek gerek.


    youtube'ye bakıp görebilirsiniz.
  • yuh ne kadar pahalı be 400$ olması lazımken
  • 400$'a hiç bir kaliteli marka bu telefonu sunmaz şu anki şartlar içinde. 8 MP kamera, 3G HSDPA, Wi-Fi 802.11n ve görünüm olarak biraz iPhone 4' benziyor zaten incede bir şey :) parasını alır yapacak bir şey yok.
  • 512MB Ram Düşük Olmuş Bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spaydix

    yuh ne kadar pahalı be 400$ olması lazımken


    neye göre 400$ biçtin?

    memleketimde 2.5 milyara iphone satılıyor kimsenin gıkı çıkmazken bu telefona neden çok görüyorsunuz? her yönüyle üstün bir telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 31 Mart 2011; 19:18:34 >
  • oha çok kararlıydım bu cihaz için ama bu tr de 2000 + olur gelirse vermem bu kadar,512 mb de az geldi,tegra 2 yaktın beni!
  • ingiltere de £450
  • Almanyada da 460 euro civarı. 3GPP Video kaydı ve 24 fps de kaydediyo ama atlamalar oluyomuş
  • 800 bence de çok,
    Türkiye'ye 2000 TL'ye gelir ki,
    bu durumda çok satılmaz.
  • Bugun Lg optimus 2x almak uzere ciktim fiyati 460 euro idi.
    Ancak cihazi uzun sure inceledim ve cift cekirdekli lg nin hiz konusunda bir galaxy s veya desire hd den pekte hizli oldugunu yazamiyacagim.

    Oyun meraklilari icin cift cekirdek fark yaratacaktir muhakkak ama normal kullanimda, cift cekirdegin aman aman bir performans farkini goremedim ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nazaman

    quote:

    Orijinalden alıntı: spaydix

    yuh ne kadar pahalı be 400$ olması lazımken


    neye göre 400$ biçtin?

    memleketimde 2.5 milyara iphone satılıyor kimsenin gıkı çıkmazken bu telefona neden çok görüyorsunuz? her yönüyle üstün bir telefon.


    o fiyata kim iphone alıyor ki zaten hocam Kime sorsan yurtdışı ürünü zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive

    Bugun Lg optimus 2x almak uzere ciktim fiyati 460 euro idi.
    Ancak cihazi uzun sure inceledim ve cift cekirdekli lg nin hiz konusunda bir galaxy s veya desire hd den pekte hizli oldugunu yazamiyacagim.

    Oyun meraklilari icin cift cekirdek fark yaratacaktir muhakkak ama normal kullanimda, cift cekirdegin aman aman bir performans farkini goremedim ben.

    ozellikle browser konusunda.telefon asiri laggy.ama bu bir yere kadar telefonun sucu en buyuk suc ayni hizda gelisemeyen androidde.cift cekirdek daha cikmadan uyumlu android surumunun yayinlanmis hatta telefonlara yuklenmis olmasi gerekiyordu.ben de niyet ettim telefonu almaya ama aynen hayal kirikligi yaratti.

    asagidaki incelemede de telefona 5 uzerinden 3 verilmis.oradaki videolarda da browser performansini da gorebilirsiniz.

    http://pocketnow.com/android/lg-optimus-2x-p990-review




  • pocketnow'un incelemesini boşverin, videonun yorumlarını okursanız zaten "arka planda çok program açmışsınız", "sayfa yüklemesi bitmeden ekrani hareket ettirmeye çalışmışsınız", "sizin siteniz diğer telefonlarlada gezilmiyor,hangi telefonla girdiysem tarayıcı çöktü" diyenler var.
    şunları deneyin
    http://www.youtube.com/watch?v=zWiHTtqdD_c
    http://www.youtube.com/watch?v=LZEQqp3js3c
    http://www.youtube.com/watch?v=vC4oYwoh10Q

    flash video oynayan sayfalar hakkında yorum yapmış son videoda.
    aynı sayfalarda takılan ürünlere bakarsanız (galaxy s, 2.3 yüklü google nexus s gibi) lg'nin digerlerinden iyi durumda olduğuda aşikar.
    900-1000tl civarı için iyi bir telefon.
    yukarısı içinde tercih sizin tabiki, ben 500-600 tl fazla verip galaxy s2 almam şahsen.




  • Telefon türkiyede satışı sunulmuycak lg kendisi açıklamıştı.
  • 820 avustralya doları diyor arkadaşlar tl karşılıgı 820 tl gibi bir şey oluyor ve çok iyi fiyat
  • 820 Avustralya doları 1305 TL gibi bir rakama karşılık geliyor (http://www.xe.com/ucc/convert.cgi?Amount=820&From=AUD&To=TRY ) ancak o fiyat abartı olmuş, Almanya'dan 400-450 euroya bulabilirsiniz, ebay.de üzerindende bakabilirsiniz (orada telefon optimus speed olarak geçiyor)
    LG Türkiye gelmeyecek demiş bazı arkadaşların mesajlarına, Optimus 3D gelecek demişler. Ancak ben LG'nin telefonu ülkemizede getireceğini düşünüyorum. Yinede KDV ÖTV gibi etkenler yüzünden alacak olursam Almanya'dan bir akrabama aldırır yurda gelirken getirmesini isterim.




  • hangi düşünce ile türkiyede satışa çıkartılmayacak anlamadım..bunlar rekabet istemiyorlar herhalde..
  • gsmarena'nın incelemesine göre ekran iyi değil, kamera yeterince iyi değil, ses kalitesi ve ses çıkış gücü yeterli değil

    lg hızı düşünürken multimedya'yı tamamen unutmuş

    bir de bu fiyatta satışa çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi

    not: bu şartlar altında ve optimus 3d gibi çok daha güçlü bir cihaz gelecekken lg'nin bunu Türkiye'ye getirmemesi bence çok doğru bir hamle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.