Şimdi Ara

ROCCAT Kova Pure Performance Gaming Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam kafayı Razer Deathaddera takmış almaya karar vermişken bu mouseyi buldum.Fiyatı da cazip geldi , özellikleride fena durmuyor.Sizce 130 TL ye Razer Deathadder almak mı yoksa 80 TL ye Roccat Kova mı almak mantıklı olur ?

* 3200DPI PRO-OPTIC GAMING SENSOR
    gelişmiş optik sensör teknolojisi ile
    * DONANIM TABANLI YAPILANDIRMA
    Hızlı kullanım ve basit operasyonlar için
    * 20G ACCELERATION
    Yumuşak ve hassat hareket sağlar
    * V-SHAPE ERGONOMİK FIT
    Sol ve sağ el kullanımına uygun
    * ROCCAT ™ GRIPTECH YAN ALANLARI
    kaymaz stablizasyon yüzeyli
    * KAPLI MOUSE TEKERLEĞİ
    optimum tutuş + konfor
    * DEĞİŞTİRİLEBİLİR IŞIK SİSTEMİ
    En sevdiğiniz renk için
    * DPI DEĞİŞİM GÖSTERGESİ
    LED'ler seçilen dpi ayarı gösterir
    * 5(+2) MOUSE DÜĞMELERİ
    Ana görev yapılandırmaları için
    * FULL SİSTEM UYUMLULUK
    Mac ® ve Windows ® işletim sistemi ile çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 30 Mart 2011; 14:53:33 >

• Hocam almayı düşünüyorsanız sıfıra boşa para vermeyin. Dükkana bir göz atın.
  • Çok Anlamlı olmuş
  • Ya bende Cs için Optik Mouse arıyorum Logitech MX518 vs ROCCAT Kova Pure arasında kaldım.Roccat 20 tl daha fazla hangisi daha iyidir.Yada 60-80 Tl arası Gaming Optik Mouse önerisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

Ya bende Cs için Optik Mouse arıyorum Logitech MX518 vs ROCCAT Kova Pure arasında kaldım.Roccat 20 tl daha fazla hangisi daha iyidir.Yada 60-80 Tl arası Gaming Optik Mouse önerisi olan var mı ?

Gaming mouse ariyorsan bence lazer mouse'yi tercih etmelisin.Performans olarak optikle aralarinda daglar kadar fark var.G500'e bakmani oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

Ya bende Cs için Optik Mouse arıyorum Logitech MX518 vs ROCCAT Kova Pure arasında kaldım.Roccat 20 tl daha fazla hangisi daha iyidir.Yada 60-80 Tl arası Gaming Optik Mouse önerisi olan var mı ?

Gaming mouse ariyorsan bence lazer mouse'yi tercih etmelisin.Performans olarak optikle aralarinda daglar kadar fark var.G500'e bakmani oneririm.

Kardeş Aslında Gaming Mouse - Counter Strike Mouse farkı var.Neden dersen Cs en iyi performansı Optik Mouse de veriyor ben buna inanıyorum artık şuan lazer mouse var X7 tamam güzel Gaming Mouse ama aim almak çok zor Tekrar Optik Mouse dönüş yapacağım. Logitech MX518 CS için üretilmiş en iyi Optik mouse Fakat ROCCAT Kova Pure yada + Modeli var.Bu mouse de Gaming Optik Mouse.Yani MX518 Tahtını sallarmı 80 Tl değer mi acaba bunu merak ediyorum :)

Arkadaşın konusunu daha fazla işgal etmemek için Yeni Konu açtım Buyrun ;
    Logitech MX518 vs ROCCAT Kova Pure + http://forum.donanimhaber.com/m_47915435/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47915435

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 31 Mart 2011; 19:15:54 >

• Kardes bu benim nacizane fikrim.Ben cs oynarken sens'i dusurup dpi'i arttirarak oynuyorum ve daha rahat oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Razer un yapmis bir sirket Roccat daha yeni yeni girdi piyasaya ve Razer kadar populer degil, Razer oneririm.
  • bu alet ile logitech g500 arasında kaldım. 15tl daha fazla roccat .ne yapsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shui

bu alet ile logitech g500 arasında kaldım. 15tl daha fazla roccat .ne yapsam bilemedim.

G500 al Roccat piyasada logitech kadar koklu degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

bu alet ile logitech g500 arasında kaldım. 15tl daha fazla roccat .ne yapsam bilemedim.

ellerim ince uzun ,g500 biraz şişko ve kısa roccat yada razer'a göre bu açıdan sorun çıkarır mı acaba diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

ellerim ince uzun ,g500 biraz şişko ve kısa roccat yada razer'a göre bu açıdan sorun çıkarır mı acaba diye düşünüyorum

Vatan veya Mediamarkt gibi yerlerde denemeden alma

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

quote:

quote:

Vatan veya Mediamarkt gibi yerlerde denemeden alma

Aynen kutularinin ustunden bile deneyebilirsin zaten saydam ve mouse hatlarini belli eden dis plastik kaplamalari var, eline al bak bence,

Ama ben yinede G500 un senin elin icin sorun cikaracagini zannetmiyorum.

• evet mantıklı bir deneyim yakından
  • quote:

evet mantıklı bir deneyim yakından

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.